Buffet ud af huset 1

Et bredt udvalg af lækre retter...

BUFFET 1 | Den kolde buffet

 

Den kolde buffet a la KokkeKompagniet er en uspecificeret buffet, som er sammensat så den matcher sæsonen i råvarer – uden at vi på forhånd præcis kan fortælle dig, hvad den indeholder. Kokken har frit spil – og mixer en skøn blanding af kolde retter, salater, brød og ost til dessert. Altid en rigtig spændende buffet, der varierer fra gang til gang …

 

Alle de kolde anretninger er klar til servering. Fint anrettet på fade, som er klar til buffetbordet på et øjeblik. Du skal bare tage filmen af fadene og være klar med skeer, gafler og andet ’ta’-tøj’ – dejligt nemt og indbydende  …

Buffet 1

 

Kold buffet a la KokkeKompagniet med lækre anretninger af fisk, fjerkræ, dyr, lidt ost, brød og smør

Tilvalg

En lun ret – vælg mellem: Kyllingebryst med urter eller eller Lammeculotte med rosmarin og hvidløg.

Buffet 1

135,-

uden lun ret

 

165,-

med lun ret

 

Pris pr. kuvert

Spørg på eller bestil buffet 1

Det eneste du skal være opmærksom på, når du vælger Buffet 1, er, at der ikke er en varm ret med – med mindre du specifikt tilvælger den ved bestilling, hvor vi giver dig mulighed for at supplere med kyllingebryst eller lammeculotte. Vælger du at bestille Buffet 1 uden tilvalg af en varm ret, skal du imidlertid ikke være nervøs – der er stadig mad nok til alle og kokkens fantasi er din garanti for en rigtig fin, sæsonaktuel buffet fyldt med dejlige overraskelser.

 

Buffet 1 er et rigtig fint valg, som du kan føle dig helt tryg ved …

Ofte stillede spørgsmål til buffet 1

Jeg kan ikke se, hvad buffet 1 indeholder:

Det kan du ikke, fordi buffet 1 er uspecificeret, så vi ved ikke på forhånd, hvad den indeholder.
Den er efter kokkens fantasi.
Det er en rigtig spændende buffet, der aldrig er ens fra gang til gang.
Der er forskellige kolde retter, salater, brød og smør og ost til dessert.

Er der mad nok?

Ja – det er en rigtig fin buffet, der er bare ikke nogen varm ret med – med mindre du/I selvfølgelig tilvælger den varme ret, som er kyllingebryst eller lammeculotte.

Er det anrettet på fade?

Ja, alle de kolde retter er anrettet på fade, du skal blot tage filmen af og sætte fadet frem på buffetbordet – dejlig nemt og indbydende.
Vælger du kold buffet med tilvalg af varm ret – er den varme ret i en varmekasse, og du skal her selv have et fad til dette. Kødet skal du selv skære inden servering.

Er der ta’-tøj med?

Nej, skeer, gafler mm skal du selv have.

Kunderne siger…