Catering

Lækkerier til enhver lejlighed

Kokkekompagniet – gourmet catering til dig

Vi er hos Kokkekompagniet passionerede madelskere, hvilket du nyder godt af ved, at bestille catering hos os. Så er du nemlig sikret smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Vi sætter en ære i, at du skal have det perfekte måltid, der mætter ikke kun din mave men alle dine sanser.

Du får derfor gourmet catering der både smager, dufter og ser lækker ud. Særligt populært er vores grill catering, hvor vi griller det bedste kød og gør brug af vores perfektionerede grilltekniker. Vi er også stolte af vores brunch catering, som indeholder alt, hvad hjertet kan begære af lækkerier.

Vi sætter en ære i, at du skal have det perfekte måltid

Du får gourmet catering der både smager, dufter og ser lækker ud.

Luksus cateringfirma i Kolding er Kokkekompagniet

Uanset om du bestiller ”catering bryllup”, ”catering julefrokost” eller en anden stor catering buffet, så er Kokkekompagniet dit bedste cateringfirma. Vi sætter en ære i, at tilberede de bedste råvarer til dig således, dine smagsløg bliver forkælede med en smagsoplevelse, de aldrig glemmer. Kokkekompagniet er luksus catering i Kolding, Vejle, Fredericia og Haderslev-området, og drømmer du om at servere lækker mad til din næste fest så ring til os.

Selvom vi er madentusiaster, så forstår vi os også på økonomi. Vi tilbyder derfor billig catering uden, at gå på kompromis med hverken råvarer, kvalitet og smagsoplevelser.

Maden er ofte festens centrale omdrejningspunkt, og du kan roligt overlade din grill catering til os – du bliver IKKE skuffet!

Vi står klar til at hjælpe jer…

Super lækker catering og grill catering

Kunderne siger…