Jubilæumsmenu 1999-2019

20 år med God mad på vej videre!

20 år med mad ud af huset skal ikke gå ubemærket hen … og med en skøn 4-retters Jubilæumsmenu til en ualmindelig god pris, sender vi en hilsen til alle, der gennem årene har valgt at lade os klare maden til alt fra små kom-sammen’er, nytårsaftener over firmafrokoster til store fødselsdage, fester og bryllupper … og til jer, der ikke kender os men nysgerrigt har lyst til at teste, hvordan 2 årtiers erfaring er omsat til en lille gourmetoplevelse.

 

Udgangspunktet for Jubilæumsmenuen 1999-2019 er traditioner og alt det, der er ’typisk Kokkekompagniet’, så vi har skelet til historien og ladet os inspirere af aktualitet, nye madtrends og vores fokus på fremtiden og fornyelsen – og  tryllet de gode sæsonaktuelle råvarer om til en helt ny forret, en dejlig mellemret, en mættende hovedret  og en sød dessert . Og helt utraditionelt kan du bestille menuen til blot 4 personer *… måske til en hyggelig aften med et hold gode venner … eller til flere, hvis du som os har noget at fejre.

 

KokkeKompagniet er nemlig stadig præcis som det altid har været: God mad på vej videre! Og med tak for tilliden i de første 20 år fra alle os hos KokkeKompagniet … ønsker vi jer god fornøjelse med Jubilæumsmenuen!

 

Kokkehilsner & på gensyn på Hesselly fra

Thomas & Jesper

Jubilæumsmenu

KokkeKompagniets Jubilæumsmenu 1999-2019

Forret

Rimmet laks med peberrod, sprød urtesalat & crouton

Mellemret

Terrine på kylling med variation af svampe, hasselnødder & timian

Hovedret

Oksemørbrad med vintergrønt, cremet selleri og syltede græskar. Dertil kartoffelkompot & timiansauce

Dessert

Chokoladekage a la KokkeKompagniet

Jubilæumsmenu 1999-2019

250,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 4 kuverter*

 

Leveres i perioderne: 1. november – 22. december 2019 samt 3. – 31. januar 2020 (NB: Ikke fra 23. december til og med 31. december)

 

* Ved bestilling af -10 kuverter kun afhentning på Hesselly – levering ved +10 kuverter

Spørg på eller bestil jubilæumsmenuen

Catering med erfaring

I Jubilæumsmenuen 1999-2019 samler vi al vores erfaring med catering til få og til mange –  og præcis som vi plejer, har vi klaret al den tidskrævende og komplicerede tilberedning, så menuen er lige til at gå til for dig.

En del af menuen er færdig anrettet og lige til at servere for dine gæster – og resten skal du blot varme, skære, anrette og servere. Når du henter Jubilæumsmenuen, fortæller vi dig detaljeret, hvordan du klarer opgaven – og du får chancen for at stille spørgsmål. Du er helt tryg, når du går i køkkenet derhjemme – og når du byder dine gæster velkommen.

Vil du have et par anbefalinger på vine, der passer til de enkelte retter, så er du velkommen til at spørge – vi hjælper gerne.

Kunderne siger…