Kokkenes Menu 2.1

Gourmetmad ud af huset … fra os til jer!

Skønt gourmetmad til forsommeren 2020 …

 

Vi har twistet Kokkenes Menu med nye valgmuligheder, når I skal forkæle jer selv med lidt ekstra i forsommeren 2020, hvor meget stadig er anderledes og lige så meget på vej tilbage mod helt normale tider. Masser af gode, sæsonaktuelle råvarer, tre retter og et par valgmuligheder, så alle er glade. Kokkenes Menu 2.1 skal bestilles dagen før, du skal bruge den … men så er de 3 retter og både frisktilberedte, pakkedeog mærket, så du ikke kan tage fejl af noget, når du henter. Du skal være opmærksom på, at noget skal varmes og noget skal steges – men der er ingen forberedelser, som kræver andet end gryder, pander og en ovn. Har du prøvet vores Nytårsmenu, så ved du, at det er helt ukompliceret! Så snup en nem aften med en fin 3-retters gourmetmenu … uden køkkenstress og til en rigtig god pris.

 

Minimumsbestillingen er 4 kuverter.

 

God fornøjelse … og mange kokkehilsner fra Hesselly!

Thomas & Jesper

Catering med erfaring - KokkeKompagniet

Kokkenes Menu 2.1

Forret (vælg mellem)

Røget laks med asparges, salat, ramsløgsmayo & sprødt
eller
Serranoskinke med mozzarellakugler, ærteskud, pesto & kerner

Hovedret (varm-selv)

Oksemørbrad med timankartofler, sauté af forårsgrønt & rødvinssauce

Dessert (vælg mellem)

Chokoladekage med bær & knas
eller
Æbletærte med vanillecreme

Kokkenes Menu 2.0

250,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 4 kuverter

 

Leveres fra 14. april.

Afhentning/levering efter aftale. Se muligheder ved bestilling.

Bestil Kokkenes Menu 2.1

Catering med erfaring

I Kokkenes Menu samler vi al vores erfaring med catering til få og til mange – og præcis som vi plejer, har vi klaret al den tidskrævende og komplicerede tilberedning, så menuen er lige til at gå til for dig.

En del af menuen er færdig anrettet og lige til at servere for dine gæster – og resten skal du blot varme, skære, anrette og servere. Måske kender du Nytårsmenuen? Så ved du, at når du henter Kokkenes Menu hos os på Hesselly, så fortæller vi dig detaljeret, hvordan du klarer opgaven – og du får chancen for at stille spørgsmål. Du er helt tryg, når du byder dine gæster velkommen – og du kan sagtens både hygge dig med dine gæster og tilberede maden. Vil du have et par anbefalinger på vine, der passer til de enkelte retter, så er du velkommen til at spørge – vi hjælper gerne.

Kunderne siger…