Kokkenes Menu 3.0

Gourmetmad ud af huset … fra os til jer!

Sidste år fejrede vi 20 år med mad ud af huset med en skøn Jubilæumsmenu, som var så populær, at vi slet ikke kan lade være med at følge den op. Derfor har vi nu Kokkenes Menu som en fast del af de mange muligheder, som du finder hos os … i skiftende versioner afhængig af sæson.

 

Lige nu hedder den Kokkenes Menu 3.0 – og der er sommerstemning på tallerkenerne. I efteråret, når regn & rusk sætter ind og fylder køkkenet med rustikke råvarer, så skifter vi til Kokkenes Menu 4.0 … og pludselig når vi vinteren og så skifter stemningen i køkkenet igen…

 

Kokkenes Menu er fyldt med traditioner og alt det, der er ’typisk KokkeKompagniet’. Vi skeler til historien, bruger vores mange års erfaring med catering, lader os inspirere af aktualitet, madtrends, fremtiden og fornyelsen – og tryller hver gang de gode sæsonaktuelle råvarer om til en helt ny forret, en dejlig mellemret, en mættende hovedret og en sød dessert.

 

Det der også gør Kokkenes Menu helt særlig er, at du kan bestille menuen til bare 4 personer* – måske til en hyggelig aften til et hold gode venner. Men du kan også bestille den til flere, hvis du har noget at fejre …

 

Når du henter Kokkenes Menu hos os på Hesselly, så er den pakket og mærket, så du ikke kan tage fejl af noget. Du skal imidlertid være opmærksom på, at noget skal varmes og noget skal steges – men der er ingen forberedelser, som kræver andet end gryder, pander og en ovn. Har du prøvet vores Nytårsmenu, så ved du, at det er helt ukompliceret! Så snup en nem aften med en fin gourmetmenu … uden køkkenstress og til en rigtig god pris.

 

God fornøjelse … og mange kokkehilsner fra Hesselly!

Thomas & Jesper

Catering med erfaring - KokkeKompagniet

Kokkenes Menu 3.0

Forret

Pocheret laks med ærter & ribs. Dertil kærnemælkssauce med hyldeblomst & urter.

Hovedret

Oksemørbrad med små gulerødder, marineret salat & kartoffelkompot. Dertil rødvinssauce.

Dessert

Ymerfromage med marinerede bær, hvid chokolade & nødder

Kokkenes Menu 3.0

250,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 4 kuverter*

 

Leveres i perioden 20. juni – 29. august 2020

 

* Ved bestilling af -10 kuverter kun afhentning på Hesselly – levering ved +10 kuverter

Bestil Kokkenes Menu 3.0

Catering med erfaring

I Kokkenes Menu samler vi al vores erfaring med catering til få og til mange – og præcis som vi plejer, har vi klaret al den tidskrævende og komplicerede tilberedning, så menuen er lige til at gå til for dig.

En del af menuen er færdig anrettet og lige til at servere for dine gæster – og resten skal du blot varme, skære, anrette og servere. Måske kender du Nytårsmenuen? Så ved du, at når du henter Kokkenes Menu hos os på Hesselly, så fortæller vi dig detaljeret, hvordan du klarer opgaven – og du får chancen for at stille spørgsmål. Du er helt tryg, når du byder dine gæster velkommen – og du kan sagtens både hygge dig med dine gæster og tilberede maden. Vil du have et par anbefalinger på vine, der passer til de enkelte retter, så er du velkommen til at spørge – vi hjælper gerne.

Kunderne siger…