Mortens Aften 2020

Ren familiehygge i efteråret …

Mortens Aften er én af de helt gamle, danske traditioner – og nu samler vi generationers tradition op og går i køkkenet og tilbereder den helt klassiske Mortens And ud af huset, så I i mørke november kan nyde en god aften med familie og venner uden køkkentravlhed og lange tilberedningstider. Driller tirsdagen jer, så har vi ‘udvidet’ Mortens Aften en smule, så menuen kan bestilles lørdag d. 7. til og med tirsdag d. 10., så der er også mulighed for weekendhygge eller måske en anderledes, nem søndagsmiddag?

 

At stege den helt rigtige Mortens And tager tid. Det samme gør en god Ris a la Mande, som er den perfekte dessert at runde aftenen af med. Lige præcis derfor er mad til Mortens Aften ud af huset en rigtig god ide. Og mon ikke der spreder sig en lille smule duft af gammeldags andesteg i køkkenet, når I varmer?

 

Som altid har vi sørget for, at alt er med. Tilbehøret er præcis lige så klassisk som anden: Skøn brun sauce, brune & hvide kartofler, rødkål, toppet med vores altid populære æblesalat.

Menu: Mortens Aften

 

Hovedret
  • Gammeldags Mortens And
  • Brune & hvide kartofler
  • Gammeldags brun sauce
  • Hjemmelavet rødkål
  • KokkeKompagniets æblesalat

 

Dessert
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

 

 

VÆRD at VIDE:

Alt er tilberedt og klar til servering – and, kartofler, sauce og rødkål skal blot varmes og anrettes på tallerkner, fade og i skåle som ønsket. Til desserten lunes kirsebærsaucen. 

Mortens Aften

Pr. kuvert

Ny pris KUN 150,-

Minimum kun 2 kuverter

 

NB:
Menuen kan bestilles lørdag d. 7. november til og med tirsdag d. 10. november, hvor den afhentes på Hesselly 9, 6000 Kolding mellem kl. 10 og kl. 18. Søndag dog mellem kl. 9 og kl.  12 eller efter aftale.

Bestil menuen til Mortens Aften

Vi pakker menuen overskueligt og er klar med hjælp til den perfekte opvarmning af anden, når I henter. For at gøre det nemt og bekvemt, så er porten på Hesselly åben for afhentning fra kl. 10 til kl. 18 (søndag dog mellem kl. 9 og kl. 12 eller efter aftale), så det kan nåes i løbet af dagen eller på vej hjem fra arbejde.

 

Og ja, minimumsbestillingen er bare 2 kuverter – det giver mening lige nu, hvor vi samles få i stedet for mange!

Skønne danske traditioner … hold fast i dem eller saml dem op i et anderledes efterår!

Kunderne siger…