2-3-retters menu

Tradition møder fornyelse

En skøn 2- eller 3-retters menu kan sammensættes på mange måder  – og nedenfor finder du et bredt udvalg af forretter, hovedretter og desserter. Genkendelige – og alligevel med et nyt twist a la KokkeKompagniet. Kombiner dine personlige favoritter til en helstøbt menu. Velbekomme!

Menu

 

Forretter
  • Varmrøget laks med grønne asparges, rygeost & yoghurt-/dilddressing
  • Lakseroulade med marinerede rejer & salat
  • Rejecocktail med grønne asparges & dressing
  • Ristet hellefisk, urter & safrancreme
  • Koldrøget laks med pocheret æg, spæde salater & citron
  • Lufttørret skinke med melon, salat & cherrytomater
  • Bresaola med kryddersalat, pinjekerner & hjemmelavet pesto
  • Kyllingeterrine med spinat, persille & syltede pærer
  • Tarteletter med høns i asparges
Hovedretter
  • Langtidstilberedt kalvetyksteg med rosmarin og citron, kartofler vendt i smør & persille
  • Gammeldags kalvesteg med bønner, glaserede løg, kartofler, sauce & surt
  • Indbagt kalv med bacon og svampe, årstidens grønt, kartoffeltimbale & timiansauce
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, kartofler & brun sovs
  • Mørbradbøf med champignon a la creme med ristede kartofler & surt
  • Helstegt oksemørbrad med rosmarin, ristede kartofler, bagte urter & bearnaisesauce *
  • Lammekrone grillet med hvidløg og timian, grov salat med artiskokker, tomat & persille **
  • Krydderurtefarseret kylling med kartofler, marinerede grøntsager & purløgsskysauce

 

* Tillægspris: +30,-/kuvert
** Dagspris. Spørg på aktuel tillægspris.

Desserter
  • KokkeKompagniets chokoladekage med bærcoulis & hjemmelavet is
  • Bærtærte med chokolade & hasselnødder
  • Panna cotta med hvid chokolade & hindbær
  • Tiramisu med bær & ristede nødder
  • Rabarberkage med vaniljecreme
  • Hjemmelavet islagkage med frisk frugt
  • Æbletærte med karamel & hjemmelavet vaniljeis
  • Nøddemazarin med bær, chokolade & knas

 

Om SERVERING se længere nede ...

 

Spørgsmål til allergener? Kontakt os på 75 50 44 95 (Man-fre kl. 8-16 | Weekend kl. 8-13)

Menu

Forretter

Varmrøget laks med grønne asparges, rygeost & yoghurt-/dilddressing

Lakseroulade med marinerede rejer & salat

Rejecocktail med grønne asparges & dressing

Ristet hellefisk, urter & safrancreme

Koldrøget laks med pocheret æg, spæde salater & citron

Lufttørret skinke med melon, salat & cherrytomater

Bresaola med kryddersalat, pinjekerner & hjemmelavet pesto

Kyllingeterrine med spinat, persille & syltede pærer

Tarteletter med høns i asparges

 

Hovedretter

 

Langtidstilberedt kalvetyksteg med rosmarin og citron, kartofler vendt i smør & persille

Gammeldags kalvesteg med bønner, glaserede løg, kartofler, sauce & surt

Indbagt kalv med bacon og svampe, årstidens grønt, kartoffeltimbale & timiansauce

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, kartofler & brun sovs

Mørbradbøf med champignon a la creme med ristede kartofler & surt

Helstegt oksemørbrad med rosmarin, ristede kartofler, bagte urter & bearnaisesauce *

Lammekrone grillet med hvidløg og timian, grov salat med artiskokker, tomat & persille **

Krydderurtefarseret kylling med kartofler, marinerede grøntsager & purløgsskysauce

* Tillægspris: +30,-/kuvert
** Dagspris. Spørg på aktuel tillægspris

 

Desserter

 

KokkeKompagniets chokoladekage med bærcoulis & hjemmelavet is

Bærtærte med chokolade & hasselnødder

Panna cotta med hvid chokolade & hindbær

Tiramisu med bær & ristede nødder

Rabarberkage med vaniljecreme

Hjemmelavet islagkage med frisk frugt

Æbletærte med karamel & hjemmelavet vaniljeis

Nøddemazarin med bær, chokolade & knas

 

Spørgsmål til allergener? Kontakt os på 75 50 44 95 (Man-fre kl. 8-16 | Weekend kl. 8-13)

2-3-retters menu

225,

2-retters menu

 

265,-

3-retters menu

 

Pris pr. kuvert
Minimum 10 kuverter

Bestil KokkeKompagniets 2-3-retters menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om SERVERING

Alle forretter er kolde og klar til servering – UNDTAGEN Ristet hellefisk, urter i julienne & safrancreme, hvor hellefisken skal ristes på panden umiddelbart før servering, da den ellers ikke har den rigtige sprødhed.

Til alle hovedretter hører 2 slags salat, brød og smør.  Hovedretterne leveres i varmekasser … inden servering skal kødet skæres og lægges på egne fade og saucen varmes. Kartoffeltimbalerne til den indbagte kalv skal i ovnen for at opnå en sprødhed, som ikke kan lykkes i varmekasserne.

Kunderne siger…