Buffet 1 | Den kolde

Den kolde buffet med lidt for enhver smag ...

En kold buffet a la KokkeKompagniet er en uspecificeret buffet, som er sammensat så den matcher sæsonen i råvarer – uden at vi på forhånd præcis kan fortælle dig, hvad den indeholder. Når kokken sammensætter en kold buffet ud af huset, har han nemlig frit spil til at mixe en skøn blanding af kolde retter, salater, brød og ost til dessert. En kold buffet varierer fra gang til gang … og er altid et spændende, godt og overraskende valg.

 

Når du modtager eller henter en kold buffet hos os, er alt klar til servering. Fint anrettet på fade og skåle, som er klar til buffetbordet på et øjeblik. Du skal bare tage filmen af fadene og være klar med skeer, gafler og andet ’ta’-tøj’ – dejligt nemt og indbydende  …

Menu

 

Kold buffet a la KokkeKompagniet med lækre anretninger af fisk, fjerkræ, skaldyr, kød, lidt ost, brød og smør

 

Tilvalg

 

Lun ret inkl. én slags kartofler – vælg mellem:

 

  • Kyllingebryst med urter

eller

  • Lammeculotte med rosmarin og hvidløg

 

VÆRD at VIDE:

Den kolde buffet er klar til servering, når du henter den … det eneste du skal gøre er at fjerne film fra fade og skåle … med mindre du vælger at supplere med én af de lune retter. De lune retter kommer i varmekasser – og kødet skal skæres og lægges på egne fade inden servering.

Buffet 1

165,-

uden lun ret

 

215,-

med lun ret

 

Pris pr. kuvert
Minimum 10 kuverter

Spørg på eller bestil buffet 1

Det eneste du skal være opmærksom på, når du vælger Buffet 1, er, at der ikke er en varm ret med – med mindre du specifikt tilvælger den ved bestilling, hvor vi giver dig mulighed for at supplere med kyllingebryst eller lammeculotte. Vælger du at bestille Buffet 1 uden tilvalg af en varm ret, skal du imidlertid ikke være nervøs – der er stadig mad nok til alle og kokkens fantasi er din garanti for en rigtig fin, sæsonaktuel buffet fyldt med dejlige overraskelser.

 

Buffet 1 er et rigtig fint valg, som du kan føle dig helt tryg ved …

Ofte stillede spørgsmål til buffet 1

Jeg kan ikke se, hvad buffet 1 indeholder:

Det kan du ikke, fordi buffet 1 er uspecificeret, så vi ved ikke på forhånd, hvad den indeholder.
Den er efter kokkens fantasi.
Det er en rigtig spændende buffet, der aldrig er ens fra gang til gang.
Der er forskellige kolde retter, salater, brød og smør og ost til dessert.

Er der mad nok?

Ja – det er en rigtig fin buffet, der er bare ikke nogen varm ret med – med mindre du/I selvfølgelig tilvælger den varme ret, som er kyllingebryst eller lammeculotte.

Er det anrettet på fade?

Ja, alle de kolde retter er anrettet på fade, du skal blot tage filmen af og sætte fadet frem på buffetbordet – dejlig nemt og indbydende.
Vælger du kold buffet med tilvalg af varm ret – er den varme ret i en varmekasse, og du skal her selv have et fad til dette. Kødet skal du selv skære inden servering.

Er der ta’-tøj med?

Nej, skeer, gafler mm skal du selv have.

Kunderne siger…