En kold buffet a la KokkeKompagniet er en uspecificeret buffet, som er sammensat så den matcher sæsonen i råvarer – uden at vi på forhånd præcis kan fortælle dig, hvad den indeholder. En kold buffet varierer fra gang til gang … og er altid et spændende, godt og overraskende valg.
uden lun ret
med lun ret
Pris pr. kuvert
Minimum 10 kuverter
Når kokken sammensætter en kold buffet ud af huset mixet en skøn blanding af sæsonaktuelle, kolde retter, salater i sæson, friskbagt brød og ost til dessert.
Buffet 1 er et rigtig fint valg, som du kan føle dig helt tryg ved … det eneste du skal være opmærksom på, når du vælger Buffet 1, er, at der ikke er en varm ret med med mindre du specifikt tilvælger den ved bestilling, hvor vi giver dig mulighed for at supplere med kyllingebryst eller lammeculotte.
En kold buffet er fleksibel og nem at servere – og også uden tilvalg af en varm ret, kan du trygt regne med, at der er mad nok til alle og at kokkens fantasi er din garanti for en rigtig fin, sæsonaktuel buffet fyldt med dejlige overraskelser.
Når du modtager eller henter den kolde Buffet 1, er den fint anrettet på fade og i skåle, som er klar til buffetbordet på et øjeblik. Du skal bare tage filmen af fadene og være klar med skeer, gafler og andet ’ta’-tøj’ – dejligt nemt og indbydende.
Vælger du at supplere med én af de lune retter, vil den blive leveret i varmekasser – og kødet skal skæres og lægges på egne fade inden servering.
Det kan du ikke, fordi buffet 1 er uspecificeret, så vi ved ikke på forhånd, hvad den indeholder.
Den er efter kokkens fantasi.
Det er en rigtig spændende buffet, der aldrig er ens fra gang til gang.
Der er forskellige kolde retter, salater, brød og smør og ost til dessert.
Ja – det er en rigtig fin buffet, der er bare ikke nogen varm ret med – med mindre du/I selvfølgelig tilvælger den varme ret, som er kyllingebryst eller lammeculotte.
Ja, alle de kolde retter er anrettet på fade, du skal blot tage filmen af og sætte fadet frem på buffetbordet – dejlig nemt og indbydende.
Vælger du kold buffet med tilvalg af varm ret – er den varme ret i en varmekasse, og du skal her selv have et fad til dette. Kødet skal du selv skære inden servering.
Nej, skeer, gafler mm skal du selv have.