Menuer

Inspiration i både sæson, traditioner og verden omkring os ...

Årstidernes skiftende menuer er fyldt med kombinationsmuligheder – og vi gætter på, at du nemt kan sammensætte en festmenu, som giver dig mange glade gæster! Vi har hentet inspiration i både sæson, traditioner og verden omkring os til en lang række forretter, hovedretter og desserter, som egner sig fantastisk som festmad ud af huset. Samtidig her, vi husker det helt klassiske, danske køkken med retter, som vi alle sammen kender.

Alle retterne er tænkt og anrettet til servering ved bordet. Søger du en mere afslappet stemning, er buffeterne et godt alternativ. Du skal bare være opmærksom på, at buffet kræver lidt mere plads og et ekstra bord til anretning af buffetfadene …

Fælles for vores 2- & 3-retters menu – både den med et twist og den klassiske menu er, at du selv vælger, om du vil sammensætte en hel 3-retters menu eller nøjes med 2 retter. Måske ønsker du selv at supplere menuen med hjemmelavet kage til kaffen – eller måske vurderer du, at 3 retter er for meget til anledningen eller præcis dine gæster. Det kan siges helt kort: Bestil mad til fest præcis, som du har lyst til.

2- & 3-retters menu – med et twist

Din festmenu må gerne overraske dine gæster – og blive husket for små, nye smagsoplevelser og fine anretninger, som visuelt gør middagen ekstra festlig. Går du på opdagelse i vores mange forretter, hovedretter og desserter, så finder du måske ingredienser, som du ikke lige forventer. Vi vil nemlig også gerne overraske dig!

Uanset om forretten skal være suppe, fisk eller kød … om hovedretten skal være okse, kalv, lam eller fjerkræ … og om du er til kage eller dessert, så topper vi din festmenu med sprøde grøntsager, mørhed og skønne dufte.

Hov, vi glemte vist lige at skrive, at det er her, du finder KokkeKompagniets chokoladekage med hindbærcoulis og hjemmelavet is …

2- & 3-retters menu – klassisk

Der er noget skønt i et gensyn med de gode, danske retter og de helt klassiske festmenuer. De smager af traditioner … og vi husker dem fra masser af familiefester gennem årene. Du kan kalde dem retro, gammeldags, suppe-steg-og-is-retter, 80’er mad og alt muligt andet, men de ’holder’ stadig…

Vi tilbereder dem med respekt for god smag og traditioner, for vi elsker dem præcis, som de er. Du bliver ikke skuffet: De varme retter dufter helt, som de skal, når du åbner varmekasserne. De har masser af smag! Og de kolde forretter er sprøde og smukt anrettede. Kombiner dine egne favoritter på kryds og tværs til en dejlig festmenu, der gør alle mætte og glade! Det er mad til fest på den nemme, velsmagende og afslappede måde.

Mortens Aften

Mortens Aften er én af de helt gamle, danske traditioner – og nu samler vi generationers tradition op og går i køkkenet og tilbereder den helt klassiske Mortens And ud af huset, så I på en tirsdag i mørke november kan nyde en god aften med familie og venner uden køkkentravlhed og lange tilberedningstider.

At stege den helt rigtige Mortens And tager tid. Det samme gør en god Ris a la mande, som er den perfekte dessert at runde aftenen af med. Lige præcis derfor er mad til Mortens Aften ud af huset en rigtig god ide. Og mon ikke der spreder sig en lille smule duft af gammeldags andesteg i køkkenet, når I varmer?

Juleaftensmenu ud af huset

Julemenu

Lillejuleaften er vi klar med årets juleand. Den dufter og smager af jul – og er lige til at varme d. 24. Vi har kogt kartofler, vi har brunet, saucen er smagt til præcis som den skal være – og rødkålen er sprød & lækker. Og så supplerer vi med vores altid populære æblesalat, som det friske, fornyende indslag til den gammeldags julemenu ud af huset.

Nytårsmenu ud af huset

Nytårsmenu 2021

Vi fejrer det nye med et brag af en Nytårsmenu, hvor vi har skruet ekstra op for den gode smag i 5 dejlige retter – traditioner & fornyelse blandet i én skøn menu.

Den avancerede, tidskrævende del af tilberedningen er klaret. Du skal bare lige gøre det sidste – og vi hjælper dig godt på vej med en lille film om Nytårsmenuen (online ultimo november) og en god snak med vores kokke, når du henter. En nem vej til en hyggelig, afslappet og velsmagende nytårsaften!

2- & 3-retters menu – med et twist

Din festmenu må gerne overraske dine gæster – og blive husket for små, nye smagsoplevelser og fine anretninger, som visuelt gør middagen ekstra festlig. Går du på opdagelse i vores mange forretter, hovedretter og desserter, så finder du måske ingredienser, som du ikke lige forventer. Vi vil nemlig også gerne overraske dig!

Uanset om forretten skal være suppe, fisk eller kød … om hovedretten skal være okse, kalv, lam eller fjerkræ … og om du er til kage eller dessert, så topper vi din festmenu med sprøde grøntsager, mørhed og skønne dufte.

Hov, vi glemte vist lige at skrive, at det er her, du finder KokkeKompagniets chokoladekage med hindbærcoulis og hjemmelavet is …

2- & 3-retters menu – klassisk

Der er noget skønt i et gensyn med de gode, danske retter og de helt klassiske festmenuer. De smager af traditioner … og vi husker dem fra masser af familiefester gennem årene. Du kan kalde dem retro, gammeldags, suppe-steg-og-is-retter, 80’er mad og alt muligt andet, men de ’holder’ stadig…

Vi tilbereder dem med respekt for god smag og traditioner, for vi elsker dem præcis, som de er. Du bliver ikke skuffet: De varme retter dufter helt, som de skal, når du åbner varmekasserne. De har masser af smag! Og de kolde forretter er sprøde og smukt anrettede. Kombiner dine egne favoritter på kryds og tværs til en dejlig festmenu, der gør alle mætte og glade! Det er mad til fest på den nemme, velsmagende og afslappede måde.

Mortens Aften

Mortens Aften er én af de helt gamle, danske traditioner – og nu samler vi generationers tradition op og går i køkkenet og tilbereder den helt klassiske Mortens And ud af huset, så I på en tirsdag i mørke november kan nyde en god aften med familie og venner uden køkkentravlhed og lange tilberedningstider.

At stege den helt rigtige Mortens And tager tid. Det samme gør en god Ris a la mande, som er den perfekte dessert at runde aftenen af med. Lige præcis derfor er mad til Mortens Aften ud af huset en rigtig god ide. Og mon ikke der spreder sig en lille smule duft af gammeldags andesteg i køkkenet, når I varmer?

Juleaftensmenu ud af huset

Julemenu

Lillejuleaften er vi klar med årets juleand. Den dufter og smager af jul – og er lige til at varme d. 24. Vi har kogt kartofler, vi har brunet, saucen er smagt til præcis som den skal være – og rødkålen er sprød & lækker. Og så supplerer vi med vores altid populære æblesalat, som det friske, fornyende indslag til den gammeldags julemenu ud af huset.

Nytårsmenu ud af huset

Nytårsmenu 2021

Vi fejrer det nye med et brag af en Nytårsmenu, hvor vi har skruet ekstra op for den gode smag i 5 dejlige retter – traditioner & fornyelse blandet i én skøn menu.

Den avancerede, tidskrævende del af tilberedningen er klaret. Du skal bare lige gøre det sidste – og vi hjælper dig godt på vej med en lille film om Nytårsmenuen (online ultimo november) og en god snak med vores kokke, når du henter. En nem vej til en hyggelig, afslappet og velsmagende nytårsaften!

Uanset om du bestiller en 2- eller 3-retters menu eller Nytårsmenuen ud af huset, så er alt er med … også det friskbagte brød fra vores eget bageri. Vi lover dig, at alt er til at gå til  – og at du kan få svar på eventuelle spørgsmål ved levering – eller når du afhenter din festmad hos os.

Som vært har du muligheden for at forkæle dine gæster med festmad, som de vil elske … og du har muligheden for at vælge dine egne favoritter. Eller måske en kombination?

Kunderne siger…