Kokkenes Menu

Gourmetmad ud af huset … fra os til jer!

Kokkenes Menu er vores populære 3-retters gourmetmenu. Den følger årstidernes skiften og er fyldt med traditioner og alt det, der er ’typisk KokkeKompagniet’: Vi skeler til historien, bruger vores mange års erfaring med catering, lader os inspirere af aktualitet, madtrends, fremtiden og fornyelsen – og tryller hver gang de gode sæsonaktuelle råvarer om til en helt ny forret, en mættende hovedret og en sød dessert.

 

Lige nu vender vi blikket mod mørkere tider, bruger de rustikke råvarer – og giver menuerne masser af fylde og smag.. Perfekt gæstemad som ikke kræver ret meget tid til forberedelse inden servering – og som ikke mindst kan bestilles helt ned til bare 4 personer* – måske til en hyggelig aften til et hold gode venner. Og selvfølgelig til flere,  hvis du har noget at fejre …

 

Når du henter Kokkenes Menu hos os på Hesselly, så er den pakket og mærket, så du ikke kan tage fejl af noget. Du skal imidlertid være opmærksom på, at noget skal varmes og noget skal steges – men der er ingen forberedelser, som kræver andet end gryder, pander og en ovn. Har du prøvet vores Nytårsmenu, så ved du, at det er helt ukompliceret! Så snup en nem aften med en fin gourmetmenu … uden køkkenstress og til en rigtig god pris.

 

God fornøjelse … og mange kokkehilsner fra Hesselly!

Thomas & Jesper

Catering med erfaring - KokkeKompagniet

Kokkenes Menu

September & Oktober 2021

Forret

Dampet torsk med peberrodscreme, marineret glaskål & zucchini
Skarpe krydderurter, sprødt rugbrød & cremet fiskesauce med citrongræs

Hovedret

Oksemørbrad med timian, bagte beder som salat med pærer & sauté af krydret græskar med springløg
Ristede kartofler med kryddersmør & rødvinssauce

Dessert

Yoghurtmousse med syrlig æblecreme, bagte blommer, råmarineret æble & brun farinsauce.

 

VÆRD at VIDE:
Hovedret skal varmes og anrettes inden servering Forret & dessert er anrettet – og mangler kun de lune saucer & den sprød afpyntning før servering.

Kokkenes Menu

250,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 4 kuverter*

 

 

* Ved bestilling af -10 kuverter kun afhentning på Hesselly – levering ved +10 kuverter

Bestil Kokkenes Menu

Catering med erfaring

I Kokkenes Menu samler vi al vores erfaring med catering til få og til mange – og præcis som vi plejer, har vi klaret al den tidskrævende og komplicerede tilberedning, så menuen er lige til at gå til for dig.

En del af menuen er færdig anrettet og lige til at servere for dine gæster – og resten skal du blot varme, skære, anrette og servere. Måske kender du Nytårsmenuen? Så ved du, at når du henter Kokkenes Menu hos os på Hesselly, så fortæller vi dig detaljeret, hvordan du klarer opgaven – og du får chancen for at stille spørgsmål. Du er helt tryg, når du byder dine gæster velkommen – og du kan sagtens både hygge dig med dine gæster og tilberede maden. Vil du have et par anbefalinger på vine, der passer til de enkelte retter, så er du velkommen til at spørge – vi hjælper gerne.

Kunderne siger…