Kokkenes Menu

Gourmetmad ud af huset. Klassisk eller vegetarisk? Helt ned til 4 kuverter.

Kokkenes Menu er vores populære gourmetmenu ud af huset. En helstøbt 3-, 4- eller 5-retters menu, der kan bestilles helt ned til 4 kuverter – både klassisk og vegetarisk version. Kokkenes Menu skifter hver anden måned og er altid kreativt sammensat af vores dygtige kokke, som inspireres af aktualitet, madtrends og fornyelse og tryller gode sæsonaktuelle råvarer om til nye smagsoplevelser.

 

*I november & december er Kokkenes Menu inspireret af dansk vinter, decemberstemning og en lille smule jul. Du kan se & bestille den nedenfor – og også læse lidt mere om de enkelte retter på Kokkenes Julemenu.

Kokkenes Menu

 

November & December

FORRET

Gravad laks med æble, dild, peberrod & syltet fennikel

HOVEDRET

Ballotine af kylling med sauté på ristede rosenkål & peberbacon
Pommes Anna med urter & kraftig kyllingesauce med tyttebær, ribs & hasselnød
Hjemmebagt brød & smør

DESSERT

Pocheret pære med solbær, chokoladeganache & mørdej

TILVALG

Mellemret | Croquette af and, syltet rødkål, sennepsmayo & urter
Oste | Udvalg af Arla Unika oste med sprødt knækbrød & æblekompot med vanilje

Kokkenes Vegetarmenu

November & December

FORRET

Bagt butternut med æble, dild, peberrod & syltet fennikel

HOVEDRET

Confiterede gulerødder med sauté på ristede rosenkål & grønkål
Pommes Anna med urter & glace med tyttebær, ribs & hasselnød
Hjemmebagt brød & smør

DESSERT

Pocheret pære med solbær, chokoladeganache & mørdej

TILVALG

Mellemret | Croquette af vintergrønt, syltet rødkål, sennepsmayo & urter
Oste | Udvalg af Arla unika oste med sprødt knækbrød & æblekompot med vanilje

 

Om SERVERING se længere nede ...

 

Spørgsmål til allergener? Kontakt os på 75 50 44 95 (Man-fre kl. 8-16 | Weekend kl. 8-13)

Kokkenes Menu

November & December

FORRET

Gravad laks med æble, dild, peberrod & syltet fennikel

HOVEDRET

Ballotine af kylling med sauté på ristede rosenkål & peberbacon
Pommes Anna med urter & kraftig kyllingesauce med tyttebær, ribs & hasselnød
Hjemmebagt brød & smør

DESSERT

Pocheret pære med solbær, chokoladeganache & mørdej

TILVALG

Mellemret | Croquette af and, syltet rødkål, sennepsmayo & urter
Oste | Udvalg af Arla Unika oste med sprødt knækbrød & æblekompot med vanilje

Spørgsmål til allergener? Kontakt os på 75 50 44 95 (Man-fre kl. 8-16 | Weekend kl. 8-13)

Kokkenes Vegetarmenu

November & December

FORRET

Bagt butternut med æble, dild, peberrod & syltet fennikel

HOVEDRET

Confiterede gulerødder med sauté på ristede rosenkål & grønkål
Pommes Anna med urter & glace med tyttebær, ribs & hasselnød
Hjemmebagt brød & smør

DESSERT

Pocheret pære med solbær, chokoladeganache & mørdej

TILVALG

Mellemret | Croquette af vintergrønt, syltet rødkål, sennepsmayo & urter
Oste | Udvalg af Arla unika oste med sprødt knækbrød & æblekompot med vanilje

Kokkenes Menu

295,-

Pris pr. kuvert

75,-

Tilvalg pr. ret pr. kuvert

Minimum 4 kuverter*

 

 

* Ved bestilling af -10 kuverter kun afhentning på Hesselly – levering ved +10 kuverter

Bestil Kokkenes Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3, 4 eller 5 retter? Klassisk eller vegetarisk?

Kokkenes Menu er vores sæsonaktuelle gourmetmenu ud af huset – og består som udgangspunkt af en forret, en hovedret & en dessert. Uanset om du vælger den klassiske version med fisk og kød eller den vegetariske, så har du altid mulighed for at supplere med et eller to tilvalg, når du gerne vi gøre lidt ekstra for dine gæster:

En mellemret – og oste med sæsonaktuelt tilbehør

Uanset om du tilvælger én eller to retter, vil du opleve, at menuen er harmonisk og at retterne supplerer hinanden på den rigtig gode måde. Og på samme måde vil du opleve at den vegetariske menu matcher den klassiske i smag, tilberedning og udtryk, så dine serveringer er harmoniske – også når du blander de to versioner.

Menuen kan bestilles helt ned til bare 4 kuverter – måske til en hyggelig aften til et hold gode venner. Og selvfølgelig til flere, hvis du har noget at fejre. Ingen af de 5 retter kræver ret meget tid til forberedelse inden servering – og når du henter menuerne hos os på Hesselly, er de pakket og mærket, så du ikke kan tage fejl af noget.

En del af menuen er klar til servering, andet skal varmes eller steges, men der er ingen forberedelser, der kræver andet end gryder, pander og en ovn. Har du prøvet vores Nytårsmenu, så ved du, at det er helt ukompliceret! Så snup en nem aften med en fin gourmetmenu … giv den lidt ekstra med et tilvalg eller to – helt uden køkkenstress og til en rigtig god pris.

Om servering

Kokkenes Menu er typisk sammensat af en forret, der er klar til servering, en hovedret med en række elementer, der skal varmes i gryde, steges eller færdigtilberedes i ovnen – og en dessert, der også er klar til servering. Kokkenes Menu følges altid af en detaljeret ‘køreplan’, som også guider dig til fine anretninger. Det er nemt & ukompliceret, kræver aldrig specialudstyr – blot et komfur & en ovn – og skal du jonglere med både den klassiske og den vegetariske version, så ligger de i tråd med hinanden, så indsatsen i køkkenet grundlæggende er den samme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catering med erfaring

I Kokkenes Menu samler vi al vores erfaring med catering til få og til mange – og præcis som vi plejer, har vi klaret al den tidskrævende og komplicerede tilberedning, så menuen er lige til at gå til for dig.

En del af menuen er færdig anrettet og lige til at servere for dine gæster – og resten skal du blot varme, skære, anrette og servere. Måske kender du Nytårsmenuen? Så ved du, at når du henter Kokkenes Menu hos os på Hesselly, så fortæller vi dig detaljeret, hvordan du klarer opgaven – og du får chancen for at stille spørgsmål. Du er helt tryg, når du byder dine gæster velkommen – og du kan sagtens både hygge dig med dine gæster og tilberede maden. Vil du have et par anbefalinger på vine, der passer til de enkelte retter, så er du velkommen til at spørge – vi hjælper gerne.

Kunderne siger…