Kokkenes Menu

Gourmetmad ud af huset … 3, 4 eller 5 kreative retter. Helt ned til 4 kuverter.

Kokkenes Menu er vores populære gourmetmenu – en skøn 3-, 4- eller 5-retters menu, der følger årstidernes skiften, er fyldt med traditioner og alt det, der er ’typisk KokkeKompagniet’: Vi skeler til historien, bruger vores mange års erfaring med catering, lader os inspirere af aktualitet, madtrends, fremtiden og fornyelsen – og tryller gode sæsonaktuelle råvarer om til en helt ny forret, en mættende hovedret og en sød dessert.

 

Vælger du 3, 4 eller 5 retter? Eller vegetarisk?

 

Som udgangspunkt er Kokkenes Menu 3 retter, forret, hovedret & dessert, som du yderligere har mulighed for at supplere med et eller to tilvalg: En mellemret – og  oste med sæsonaktuelt tilbehør, når du gerne vil gøre lidt ekstra for dine gæster. Uanset om du tilvælger én eller to retter, vil du opleve, at menuen er harmonisk og at retterne supplerer hinanden på den rigtig gode måde. Den kan bestilles helt ned til bare 4 personer – måske til en hyggelig aften til et hold gode venner. Og selvfølgelig til flere, hvis du har noget at fejre …

Ingen af de 5 retter  kræver ret meget tid til forberedelse inden servering – og alt er helt uavanceret. Både når du vælger Kokkenes Menu og den vegetariske version. Når du henter menuerne hos os på Hesselly, så er de pakket og mærket, så du ikke kan tage fejl af noget. Du skal være opmærksom på, at noget skal varmes og noget skal steges, men der er ingen forberedelser, som kræver andet end gryder, pander og en ovn. Har du prøvet vores Nytårsmenu, så ved du, at det er helt ukompliceret! Så snup en nem aften med en fin gourmetmenu … giv den lidt ekstra med et tilvalg eller to – helt uden køkkenstress og til en rigtig god pris.

 

God fornøjelse … og mange kokkehilsner fra Hesselly!

Thomas & Jesper

Catering med erfaring - KokkeKompagniet

Kokkenes Menu

Maj | Juni 2024

FORRET

Hvide asparges med marinerede rejer, rogn & citron

HOVEDRET

Rosmarinmarineret oksemørbrad med sauté på grønne asparges & forårsløg
Creme på løvstikke & grillet salat med vesterhavsost
Nye kartofler & rødvinssauce

DESSERT

Vaniljemousse med variation af rabarber, pernod & mandelkagecrumble

TILVALG

Mellemret | Glaskålsravioli med krabbesalat, sprøde urter & peberrodsfløde
Oste | Udvalg af Arla Unika oste med stikkelsbærkompot & sprødt knækbrød

 

Kokkenes Vegetarmenu

Maj | Juni 2024

FORRET

Hvide asparges med marinerede ærter, sylt & citron

HOVEDRET

Rosmarinmarinerede pastinakker med sauté på grønne asparges og forårsløg
Creme på løvstikke & grillet salat med vesterhavsost
Nye kartofler & cremet urtesauce

DESSERT

Vaniljemousse med variation af rabarber, pernod & mandelkagecrumble

TILVALG

Mellemret | Glaskålsravioli med cremede bønner, sprøde urter & peberrodsfløde
Oste | Udvalg af Arla Unika oste med stikkelsbærkompot & sprødt knækbrød

 

VÆRD at VIDE:
Dele af Kokkenes Menu skal færdigtilberedes & anrettes inden servering. Det er nemt & ukompliceret og vi guider hele vejen. Færdigtilberedning kræver ikke specialudstyr – blot et komfur & en ovn.

Kokkenes Menu

275,-

Pris pr. kuvert

75,-

Tilvalg pr. ret pr. kuvert

Minimum 4 kuverter*

 

* Ved bestilling af -10 kuverter kun afhentning på Hesselly – levering ved +10 kuverter

Bestil Kokkenes Menu

Catering med erfaring

I Kokkenes Menu samler vi al vores erfaring med catering til få og til mange – og præcis som vi plejer, har vi klaret al den tidskrævende og komplicerede tilberedning, så menuen er lige til at gå til for dig.

En del af menuen er færdig anrettet og lige til at servere for dine gæster – og resten skal du blot varme, skære, anrette og servere. Måske kender du Nytårsmenuen? Så ved du, at når du henter Kokkenes Menu hos os på Hesselly, så fortæller vi dig detaljeret, hvordan du klarer opgaven – og du får chancen for at stille spørgsmål. Du er helt tryg, når du byder dine gæster velkommen – og du kan sagtens både hygge dig med dine gæster og tilberede maden. Vil du have et par anbefalinger på vine, der passer til de enkelte retter, så er du velkommen til at spørge – vi hjælper gerne.

Kunderne siger…