Konfirmationsmenu

Menuen til den store dag...

Det er altid med ung smag, friske råvarer og appel til flere generationer som overskrift, når vi sammensætter årets 3-retters konfirmationsmenu … så både konfirmander, forældre & gæster får nogle dejlige timer omkring festbordet.

 

Uanset om I fejrer konfirmation eller nonfirmation, så handler det om mere end tøjet, gaverne og en sjov Blå Mandag. Det handler i høj grad også om en afslappet og ustresset dag, hvor I ved, at alle vil hygge sig med konfirmationsmenuen & de retter, der er valgt. Er drømmen at samles omkring et bordet, hvor middagen nydes uden uro og hvor fokus er på dagens hovedperson og de dejlige retter, så er en 3-retters konfirmationsmenu det rigtige valg. Dæk bordet kreativt og peronligt, lav fine bordkort og gør dagen helt særlig. Når I vælger catering til konfirmation, når I nemt og uhøjtideligt i mål … med tid til hygge & smil.

 

Vælg mellem forskellige forretter og desserter, nyd en fyldig hovedret – og suppler måske med natmad til konfirmationen. En helstøbt dag – på den nemmeste måde! Og husk, at hvis I selv vil stå for noget af menuen, så kan I sagtens vælge at lade os lever bare en enkelt eller to retter.

 

Se årets bedste bud på mad ud af huset til konfirmation til en rigtig fornuftig kuvertpris lige her:

Konfirmationsmenu 2023

Forret … vælg mellem:
 • Brændt laks med urter & frisésalat, syrnet fløde, lakserogn & sprødt
  eller
 • Tarteletter med høns & sommergrønt
  eller
 • Rejecocktail a la KokkeKompagniet
Hovedret:
 • Helstegt oksemørbrad
 • Små, nye kartofler med smør, spæde sommerurter & timian
 • Bearnaisesauce
 • Årstidens salater med hjertesalat, bagte tomater, pinjekerner & saltet citronvinaigrette med estragon
 • KokkeKompagniets æblesalat med sød creme, nødder & purløg
 • Hjemmebagt brød & smør
Dessert … vælg mellem:
 • Belgiske vafler* med chokoladesauce & vaniljeis
  eller
 • KokkeKompagniets chokoladekage med solbærkompot (tilvalg af is +10,-/kuvert)
  eller
 • Brownie med saltkaramel & peanutis

 

VÆRD at VIDE:

De kolde forretter og salaterne er klar til servering – du skal bare fjerne film fra fade og skåle. Kødet leveres i varmekasse, skal blot skæres og lægges på egne fade. Kartoflerne kommer også i varmekasse og kan hældes i egne skåle hvis ønsket. Det grillede grønt skal varmes – det samme gælder bearnaisen. Det hjemmebagte brød skæres og serveres i egne skåle/kurve. Desserterne er klar til servering (isen skal dog i fryseren og tages ud i god tid). *Belgiske vafler skal lunes inden servering

Konfirmationsmenu

1 ret pr. kuvert

185,-

2 retter pr. kuvert

225,-

3 retter pr. kuvert

265,-

 

Pris pr. person
Minimum 10 kuverter

 

Konfirmationsmenuen leveres fra 1. April til 12. juni 2023.

Bestil KokkeKompagniets konfirmationsmenu

Konfirmationsmenuer ud af huset … nemt at gå til

Med mad ud af huset til konfirmation båret af mere end 20 års erfaring, når I langt – og uanset hvilken konfirmations mad I vælger, så kan I stole på, at vores konfirmationsmenu ud af huset er lige til at gå til:

De kolde retter er inspirerende anrettet på enkle, fine fade , tilbehøret er i skåle – og I får ukomplicerede instruktioner med til de varme retter, som selvfølgelig er i varmekasser. Catering til konfirmation sikrer, at jeres mad til konfirmation ikke tager energien ud af en dejlig dag – tværtimod – for det er præcis sådan mad til konfirmation skal være:

Unge favoritter, friske råvarer, masser af smag – og nemt at gå til!

Vælger I KokkeKompagniets Konfirmationsmenu 2023 tager hovedretten udgangspunkt i en klassisk hovedret – mens I kan vælge mellem 3 dejlige forretter og 3 fine desserter.

Catering til konfirmation … nem bestilling

Find favoritterne, skriv, giv os et kald eller send en bestilling på jeres catering til konfirmation – og beslut om I vil hente eller have mad ud af huset til konfirmation leveret. Vi bor i Kolding, tæt på motorvejen – og dækker et stort område i det Midt- og Sydjyske samt Fyn … så ingen geografiske begrænsninger.

Med mange ønsker om en helt særlig dag (og en sjov Blå Mandag :-)) fra alle os hos KokkeKompagniet!

Hvor mange skal jeg bestille til?

Svaret er nemt – du skal bestille lige præcis det antal kuverter, som I bliver på den store dag. Er der mange børn blandt jeres gæster, så tæl dem med – i stedet for at ’gætte på’ at 10 børn f.eks. kan dele 5 kuverter. Når du fortæller os, hvor mange gæster, der er under 12 år, får duI -50% på børnekuverterne, du er helt sikker på ikke at komme til at mangle eventuelle portionsanrettede elementer – og på, at der er mad nok til at alle er både glade og mætte.

Hvornår skal du senest bestille?

Generelt anbefaler vi, at du bestiller senest en uge i forvejen – men med mad til konfirmation er det anderledes, da det sker, at vi må melde alt udsolgt på de store konfirmationsdatoer. Så når I kender datoen, hvorfor så vente? Vores konfirmationsmenu og -buffet ligger altid online på hjemmesiden fra efteråret … bestiller du allerede der, så er I helt sikre på at være på vores liste. Skulle der ske ændringer hos jer, så kan du annullere bestillingen helt frem til 10 dage før levering/afhentning, ligesom antallet af bestilte kuverter kan ændres helt frem til en uge før konfirmationen.

Kunderne siger…