Juleaftensmenu

Klassisk andesteg & Ris a la mande til juleaften

Juleaften, duften af andesteg spreder sig – og julefreden sænker sig. Hos KokkeKompagniet går vi ikke på kompromis med de skønne juletraditioner – vi snupper bare alle de tidskrævende forberedelser, så du kan gå afslappet til din juleaften. Vælger du mad ud af huset juleaften, kan du forvente en veltilberedt, dansk andesteg med alt det klassiske tilbehør og en lille smule ekstra. Vælg din julemenu ud af huset, uanset om I er få eller mange …

Juleaftensmenu

 

Hovedret (Varm selv)
  • Klassisk andesteg
  • Brune & hvide kartofler
  • Gammeldags brun sauce
  • Hjemmelavet rødkål
  • KokkeKompagniets æblesalat
Dessert
  • Klassisk Ris a la mande med kirsebærsauce

 

Om SERVERING se længere nede ...

 

Spørgsmål til allergener? Kontakt os på 75 50 44 95 (Man-fre kl. 8-16 | Weekend kl. 8-13)

Juleaftensmenu

Hovedret (Varm selv)

Klassisk andesteg

Brune & hvide kartofler

Gammeldags brun sauce

Hjemmelavet rødkål

KokkeKompagniets æblesalat

Dessert

Klassisk Ris a la mande med kirsebærsauce

 

Spørgsmål til allergener? Kontakt os på 75 50 44 95 (Man-fre kl. 8-16 | Weekend kl. 8-13)

Juleaftensmenu

JUBILÆUMSPRIS 225,-

Pris pr. kuvert | Heraf giver vi 25,-/kuvert til GADEMIX – et socialt værested for 10-16-årige i Kolding syd.
Minimum kun 2 kuverter
(Normalpris 275,-)

 

Hentes d. 23. december mellem kl. 10 & kl. 15 – og varm d. 24. december.
Bestil senest d. 18. december.

Bestil menuen til Juleaften

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julemad ud af huset

‘Rør blot ikke ved min gamle jul …’ Julemad ud af huset er lige det, der kan gøre dine juleforberedelser lidt hyggeligere og lidt mindre stressende. D. 23. december dufter Hesselly af en skøn julemidag, præcis som i ‘gamle dage’. Inden du henter, har vi pakket din julemiddag ud af huset, så den er nem at forbedrede og varme d. 24. Vi har kogt kartofler, vi har brunet, saucen er smagt til præcis som den skal være – og rødkålen er sprød & lækker. Og så supplerer vi med vores altid populære æblesalat, som det friske, fornyende indslag til den gammeldags julemenu ud af huset.

 

Til dessert … ris a la mande … du skal bare lige ‘trylle en mandel i’ og finde årets mandelgave. Glædelig jul fra KokkeKompagniet!

Traditionerne som altid dagsordenen, menuen er som den plejer at være …  vi gør bare årets julemenu lidt nemmere at gå til, så optakten til juleaften bliver hyggelig og uden supermarkedernes ‘voldsomme trængsel og alarm’  op mod jul.

Om servering

Menuen til juleaften er ‘varm selv’ – men alt er tilberedt og klar til de sidste forberedelser: And, kartofler, sauce og rødkål skal blot varmes og anrettes på tallerkner, fade og i skåle som ønsket. Til desserten lunes kirsebærsaucen.

Vi guider dig til at varme den, så den ikke bliver tør & trist … og når du henter på Hesselly, så skal du bare spørge løs, så du ikke er i tvivl om noget men bare kan nyde julehyggen d. 24. december.

 

Julemenu ud af huset

Det kan være svært at nå det hele – og at få plads til både and & flæskesteg i ovnen til juleaften. Med den klassiske julemenu fra køkkenet på Hesselly gør du det hele meget nemmere uden at gå på kompromis med hverken smagen eller duften af jul i køkkenet.

KokkeKompagniets juleand er dansk. Den er velstegt og saftig – og der er masser af kød på den. Er der tid og lyst, så suppler med dine traditioner … flæskestegen, en god julemedister … uden at det er nødvendigt. Anden kan sagtens stå alene, der er masser af god julesmag og nok til alle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunderne siger…