Påskefrokost

Påskefrokost Ud Af Huset

Påskefrokost er en hyggelig, dansk tradition, som de seneste år har fået en genopblomstring med udpustede påskeæg og maling, æggejagt, leg og lange gåture. Og påsken ER jo også en god lejlighed til at samle familie og venner og fejre foråret.

 

Vil du slippe nemt om ved påskehyggen, så bestil en Påskefrokost ud af huset … helt klassiske påskelækkerier blandet med lidt nyt & spændende.

 

Se den store Påskefrokost til +10 personer – og klik også over og se den tallerkenanrettede Påsketapas med lune retter, hvis I er færre end 10.

PÅSKEFROKOST 2022

 • Hvide sild med karrysalat & karse
 • Fiskefilet med hjemmerørt remoulade & citron
 • Æg & rejer med mayonnaise
 • Røget laks med hytteost, radiser & grønlandske rejer
 • Lammeculotte med hvidløg & rosmarin
 • Nye kartofler i marinade
 • Tzatziki
 • Grøn salat af torvets friske udvalg
 • Oste med oliven & druer
 • Pæretærte med vanillieis
 • Hjemmebagt brød & smør

 

VÆRD at VIDE:

Sild, æg & rejer, laks samt koldt tilbehør & oste er klar til servering ved afhentning/levering.
Lammeculotten er i varmekasse, skal blot skæres og lægges på egne fade. De nye kartofler kan hældes i egne skåle hvis ønsket.
For at sikre en god sprødhed skal fiskefileterne varmes  – ligesom det er en mulighed at lune pæretærten. 

Påskefrokost

215,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 10 kuverter

 

Frokosten leveres fra 1. april til 24. april 2022.

Bestil KokkeKompagniets Påskefrokost

Påskefrokost – buffet i forårsstemning …

Påskefrokost … alene ordet kalder på en forårsinspireret menu, som samler de bedste danske påsketraditioner med et nyt og opdateret twist: Smagen af de første spæde forårsspirer, fiskene, lammekødet og det søde punktum. Helt a la KokkeKompagniet har vi samlet inspiration til en påskefrokost buffet, der har appel til både ‘den traditionelle’ og ‘den kreative’, så du kan springe supermarkedskøer og køkkentravlhed over og få mere tid til hygge og påskeferie – og blot vælge at bestille en påskefrokost ud af huset …

Ønsker du hjælp til din påskefrokost?

Skal vi levere din påskefrokost, så lover vi, at vi både husker alle traditionerne og giver menuen et lækkert, trendy twist med masser af smag med det særlige touch fra køkkent på Hesselly. Og at hele oplevelsen tager udgangspunkt i mere end 20 års erfaring med catering. Vores påskefrokost byder på lidt af det hele:

 

I starter med de traditionelle, danske fiskeretter – genkendelige og smukt anrettet på fade. Til hovedret får I mørt lammekød med en mild smag af hvidløg og rosmarin fulgt at årstidens friske, sprøde salat og nye kartofler – og vi runder påskefrokosten af med udvalgte oste og en sød dessert. Som altid er alt med, når I enten henter jeres påskefrokost på Hessely eller får den leveret til døren – også vores friskbagte brød fra stenovnen, som giver påskefrokosten ekstra sprødhed.  En påskefrokost buffet for alle: Både børn og voksne!

 

En stor del af påskefrokosten er anrettet og klar til servering – vi anbefaler dog, at du varmer du fiskefileterne, så de bliver ekstra sprøde og giver første servering lidt fylde. Kødet kommer i varmekasser og skal blot skæres i skiver inden servering – kartoflerne kan eventuelt hældes i egne skåle.

 

Det er påskefrokost buffet på den allernemmeste måde, og vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis du er i tvivl om noget – du spørger bare!

Påskefrokost med de bedste råvarer

Hele årets påskefrokost menu er tilberedt af sæsonens, friskeste råvarer og kan både serveres ved bordet eller som en påskefrokost buffet. Helt afhængig af hvilken stemming du ønsker at skabe.

Brug tiden på kreativitet det skønneste forårsbord, sætte hvidvin, øl og vand på køl – og hent din påskefrokost hos os!

Kunderne siger…