Påskefrokost

Påskefrokost Ud Af Huset

Påskefrokost er en hyggelig, dansk tradition, som de seneste år har fået en genopblomstring med udpustede påskeæg og maling, æggejagt, leg og lange gåture … en rigtig god lejlighed til at samle familie og venner og fejre foråret.

 

Vil du slippe nemt om ved påskehyggen, så bestil en påskefrokost ud af huset … helt klassiske påskelækkerier blandet med lidt nyt & spændende.

 

Vores store Påskefrokost er buffetanrettet og til +10 personer. Er I færre end 10, så klik over og se den tallerkenanrettede Påsketapas med lune retter … den er også helt skøn!

PÅSKEFROKOST 2024

 • Hvide sild med karrysalat & karse
 • Fiskefilet med hjemmerørt remoulade & citron
 • Æg & rejer med mayonnaise
 • Røget laks med hytteost, radiser & grønlandske rejer
 • Lammeculotte med hvidløg & rosmarin
 • Nye kartofler i marinade
 • Tzatziki
 • Grøn salat af torvets friske udvalg
 • Oste med oliven & druer
 • Pæretærte med vanillieis
 • Hjemmebagt brød & smør

 

VÆRD at VIDE:

Sild, æg & rejer, laks samt koldt tilbehør & oste er klar til servering ved afhentning/levering.
Lammeculotten er i varmekasse, skal blot skæres og lægges på egne fade. De nye kartofler kan hældes i egne skåle hvis ønsket.
For at sikre en god sprødhed skal fiskefileterne varmes  – ligesom det er en mulighed at lune pæretærten. 

Påskefrokost

235,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 10 kuverter

 

Frokosten kan bestilles fra 23. marts til 1. april 2024.

Bestil KokkeKompagniets Påskefrokost

Påskefrokost i forårsstemning …

Påskefrokost … alene ordet kalder på en forårsinspireret menu, som samler de bedste danske påsketraditioner med et nyt og opdateret twist: Smagen af de første spæde forårsspirer, fiskene, lammekødet og det søde punktum. Helt a la KokkeKompagniet har vi sammensat en menu, der har appel til både ‘den traditionelle’ og ‘den kreative’, så du kan springe supermarkedskøer og køkkentravlhed over og få mere tid til hygge og påskeferie – og blot vælge at bestille smagen af påsken ud af huset …

Påskefrokost buffet – lidt for enhver smag

Skal vi levere din påskefrokost, så lover vi, at vi både husker alle traditionerne og giver menuen et lækkert, trendy twist med masser af smag med det særlige touch fra køkkenet på Hesselly:

 

I starter med de traditionelle, danske fiskeretter – genkendelige og smukt anrettet på fade. Hovedretten er det møre lammekød med en mild smag af hvidløg og rosmarin fulgt at årstidens friske, sprøde salat og nye kartofler – og vi runder  af med udvalgte oste og en sød dessert. Som altid er alt med, når I enten henter jeres påskefrokost på Hesselly eller får den leveret til døren – også vores friskbagte brød fra stenovnen, som giver kant, krumme og ekstra sprødhed. En påskefrokost buffet for alle, både børn og voksne, tilberedt og leveret med afsæt i over 25 års erfaring med catering.

 

Størstedelen af vores påskefrokokost buffet er anrettet og klar til servering – vi anbefaler dog, at du varmer du fiskefileterne, så de bliver ekstra sprøde og giver første servering lidt fylde. Kødet kommer i varmekasser og skal blot skæres i skiver inden servering – kartoflerne kan eventuelt hældes i egne skåle.

 

Det er gæstemad på den allernemmeste måde, og vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis du er i tvivl om noget – du spørger bare!

Påskefrokost med de bedste råvarer

Som altid er hele menuen  tilberedt af sæsonens, friskeste råvarer. Helt afhængig af hvilken stemning, du ønsker at skabe, kan maden serveres ved bordet eller som en påskefrokost buffet – eller måske en kombination. Præcis som det passer til dine gæster …

 

Brug tiden på kreativitet det skønneste forårsbord, sætte hvidvin, øl og vand på køl – og hent din påskefrokost hos os!

Kunderne siger…