Hverdagsmenu

Så kan alle være med

Vi kender det alle sammen: Vi inviterer gæster på en hverdag med en idé om at mødes til en god, hjemmelavet hverdagsmenu. Ikke noget ’særligt’ – bare en af familiens klassikere.  Og så er det pludselig, at tiden flyver … og planlægning, indkøb, madlavning bliver helt til overs.

Det er præcis det samme, der sker, når fødselsdagen falder på en hverdag …

Når firmaet har aftenarrangementer med spisning …

Og når klubben eller foreningen skal samles …

Det er lige præcis hér, vi bringer vores hverdagsmenu i spil og byder ind med en række veltilberedte retter, som er gode til mange, som alle kan lide – og som smager helt som de skal …’præcis som hjemmelavet’. De er næsten klar til servering, når I henter dem hos os  – og alt er med – og så er hverdagsmenuerne er uavancerede, uhøjtidelige og hyggelige. Tilberedt af gode råvarer med et lille drys af ’mormorkøkken’.

Vælg menu:

  • Sorte gryde med ris og salat
  • Lasagne med salat
  • Burger ”byg selv”
  • Dansk bøf med bløde løg, kartofler og surt
  • Coq au vin med kartoffelmos
  • Wienerschnitzler med pommes sauté, ærter og smørsauce
  • Stegt flæsk med kartofler, persillesauce og rødbeder
Hverdagsmenu

100,-

 

Pris pr. kuvert for sorte gryde, lasagne, burger, dansk bøf og coq au vin
Minimum 15 kuverter

150,-

 

Pris pr. kuvert for wienerschnitzler og stegt flæsk
Minimum 15 kuverter

Spørg på eller bestil hverdagsmenuen

Hverdagsmad kan sagtens være festlig! Det gælder også hverdagsmenuerne, som er din genvej til gæster på en hverdag på en afslappet og nem måde! De er selvfølgelig pakket ’fornuftigt’ og eventuelt i varmekasser, når du henter dem hos os – men du kan trylle dem om til dine egne med et snuptag.

Dæk bord, tænd stearinlys, hæld gryderetterne i en rustik gryde eller et ovnfast fad, find de store fade frem og server tilbehøret i dine egne smukke skåle …

Følger du op med en god kop kaffe eller te og lidt til den søde tand (som vi også kan hjælpe dig med), så er rammerne sat for en dejlig aften.

PS: Du kan også bare være praktisk og servere helt afslappet i foliebakker … hvis rammerne er til dét og gæsterne er helt ligeglade, så er én ting sikkert: Smagen er helt den samme!

Kunderne siger…