Tapastallerken

En række små lækre retter...

Tapastallerken fra KokkeKompagniets tapaskøkken …

 

Begrebet tapas stammer oprindeligt fra Spanien, men hele verden har taget ideen om de mange små retter, der tilsammen udgør et måltid, til sig – og også her hos KokkeKompagniet ser vi tapas som skøn chance for at overraske og blande små, vidt forskellige smagsoplevelser på én mættende Tapastallerken.

 

Vi har to versioner af tapas:

 

  • Vores populære Tapastallerken, som du kan læse mere om længere nede på siden og som er perfekt, når I er få, da minimumsbestillingen er bare 4 stk. Og som fungerer perfekt når rammerne inviterer til et moderne alternativ til traditionelt smørrebrød, sandwiches eller en ‘platte’, som jo i virkeligheden er den oprindelige, danske version af tapas.
  • Den afslappede Tapasbuffet, som kræver en minimumsbestilling på 15 kuverter og som du kan læse meget mere om her

 

Tapastallerkenen skifter fra dag til dag, fra uge til uge – og består altid af en række sæsonaktuelle, udvalgte, små lækkerier. Små smagsoplevelser, anrettet på en tallerken og helt klar til servering. De små tapas er varierende, fyldige, enkle og afspejler præcis det, der kendetegner sæson og vores køkken lige nu. Det er kun kokkens fantasi, der sætter grænser …

 

Der er altid lidt for enhver smag. Typisk kommer vi omkring fisk, skaldyr, fjerkræ, et vegetarisk indslag og f.eks. bresaola eller lidt oksekød. Vi supplerer med med lidt ost med oliven og/eller lidt sødt, som kan nydes til et godt glas portvin eller til kaffen.

 

Når du vælger en Tapastallerken til få eller mange skal du bare dække bordet, finde en god flaske vin og lade dig overraske. Nyde lidt godt fra køkkenet lige nu … du og dine gæster bliver ikke skuffede!

Tapastallerken

  • En række tapasspecialiteter – varierende efter sæson og fra dag til dag
  • 1-2 oste med lidt tilbehør
  • Lidt sødt til portvinen eller kaffen
Tapastallerken

145,-

 

Pris pr. kuvert

Minimum 4 kuverter

 

Afhentning/levering af maden efter nærmere aftale. Se muligheder ved bestilling.

Bestil tapastallerken

Kunderne siger…