Frokost – frokostbuffet

En nem og velsmagende løsning

Velsmagende frokost ud af huset med gode råvarer

Gæster til frokost er uhøjtideligt og afslappet … og en god måde både at imødekomme gæster, der kommer langvejs fra, og familier med små børn eller ældre generationer.

Hos KokkeKompagniet har vi ikke specielle menuer til frokost – men både vores buffet ud af huset, vores menuer og f.eks. det store pølsebord egner sig fint til servering midt på dagen.

Du kan være sikker på, at din frokost buffet er lækker, velsmagende og baseret på de bedste råvarer! Vi ved nemlig, at gode råvarer er nøglen til et godt måltid … og god stemning omkring frokostbordet!

Lækker frokost og frokostbuffet

Se de 3 lækre buffeter du kan vælge i mellem her

Fleksibel frokostbuffet ud af huset

Søger du hverdagsfrokosten eller en kantineordning? Uanset om du har behov for en stor frokostbuffet, frokostretter til gæster eller en lille frokost ud af huset, så synes vi, at vi tilbyder dig den bedste frokost i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart, Haderslev og alle andre nærliggende byer?

Du kan læse meget mere om vores frokostordninger under menupunktet TIL VIRKSOMHEDER – men allerede inden du klikker videre, skal du vide, at vi er meget fleksible, hvilket for dig betyder, at du kan ændre din bestilling, hvis du for eksempel skal bruge nogle frokostretter til gæster, skal afbestille frokost catering eller andet. Vi er til at snakke med og forstår, at din hverdag nogen gange ændrer sig – det samme gælder, hvis du har specielle krav eller ønsker til vores frokostbuffet. Skulle du mangle en bestemt ret/tilbehør – eller har du bare et ønske om en anden menu – så finder vi også ud af det.

Læs mere her

 

Vi er her for din skyld, og vi laver gerne den frokostbuffet i Kolding eller Trekantsområdet, som du ønsker dig. Kokkekompagninet er nemlig frokostbuffet catering til dine smagsløg.

 

Du kan hente frokost ideer eller frokostbuffet forslag ved at følge Kokkekompagniet på Instagram.

Kunderne siger…