Efterårsbuffet

Mørt oksekød, rustikke grønsager og masser af smag. Efteråret er højsæson for hygge!

Vi kan lige så godt byde efterårets mørke, kølige og korte dage velkommen med tændte stearinlys, efterårsmad – og med at samle familie og venner omkring en skøn efterårsbuffet. Hos os er den fyldt med sæsonens rustikke råvarer, der ikke bare smager skønt men også har en hilsen med fra sommeren, der gik.

På årets efterårsbuffet finder du varme, hygge og sprødhed oversat til et lille udvalg af forskellige forretter, en god hovedret med både kartofler og fyldige efterårssalater – og så runder vi det hele af med oste og en skøn kage. Vælg en smagfuld hvidvin og en kraftig rødvin, dæk bord og gå efteråret i møde med gæstemad, når det er allerbedst og allernemmest!

Efterårsbuffet 2023

 • Marinerede rejer med citronconfit, fennikel & urter
 • Varmrøget laks med peberrodscreme, marineret blomkål & dild
 • Krydret Angus med semi-dried tomater, harissa & artiskokker
 • Kylling med svampecreme, grillede løg & syltede svampe

 

 • Helstegt oksemørbrad
 • Ristede kartofler med smør & urter
 • Salat på bagt zucchini og springløg med ponzu & ristede kerner
 • Cremet perlebyg med spidskål, lime, spinat & estragon
 • Friskbagt brød fra eget bageri og smør

 

 • Dejlige oste med oliven & druer

 

 • Bagerens efterårskage med chokolade & æble

 

VÆRD at VIDE:

De kolde forretter og salaterne er klar til servering – du skal bare fjerne film fra fade og skåle. Det samme gælder oste & desserten. Kødet leveres i varmekasse, skal blot skæres og lægges på egne fade. Kartoflerne kommer også i varmekasse og kan hældes i egne skåle hvis ønsket. Det hjemmebagte brød kan enten skæres og serveres i egne skåle/kurve eller placeres på et skærebræt med en serviet, så dine gæster selv kan skære. 

Efterårsbuffet

245,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 10 kuverter

 

Kan bestilles fra 11. september – 5. november 2023.

Spørg på eller bestil efterårsbuffeten

Når du henter din efterårsbuffet på Hesselly, er der to ting, som du kan være helt sikker på: Alt er lige til at gå til – og at hver eneste ret er smukt anrettet og fyldt med dejlige smagsnuancer, der fortæller dig, at efteråret ikke er så tosset endda. Efterårets råvarer er maskuline og sprøde – og når vi kombinerer dem med elegante fisk, let kylling og mørt, veltilberedt oksekød er resultatet en harmonisk og fyldig efterårsbuffet, som glæder alle og gør alle mætte.

Du sparer tiden i supermarkedet og kan forvente gode hjemmelavede retter fra vores professionelle kokke, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller smag. Moderne catering – eller mad ud af huset – stiller store krav til os, men vi ved præcis, hvad vi skal gøre for at sikre dig og dine gæster en skøn madoplevelse. Og så er alt med … også det friskbagte brød, som vi anbefaler at anrette på et rustikt skærebræt, så dine gæster selv kan skære.

Alle er glade, når den søde smag af friskbagt tærte lander på bordet som aftenens søde punktum. Glæd jer til efterårsfester, hyggelige aftener omkring et veldækket bord og årets skønne efterårbuffet!

Kunderne siger…