Sommermad til studenterfesten

Der skal festes, når eksamen er overstået og de smukke, unge studenter myldrer ud i bybilledet med deres hvide huer … med familie & venner og med alle klassekammeraterne på turen rundt i hestevogn eller lastbil!

 

Glade, afslappede dage – nogle måske med lidt tømmermænd – som står i kontrast til de sidste ugers intens læsning!

 

Studenterfester er dejlig fri for ‘regler’ … så du kan gøre præcis, hvad du vil, når det kommer til menu og mad! Ligger den sidste eksamen først på dagen, så tag familien med hjem til brunch eller frokost. Ligger den senere, så inviter familien til klassisk studentergilde sidst på eftermiddagen med telt i haven, parasoller på terrassen eller åbne altandøre og caféborde i stuen!

Vi har masser af ideer og anbefalinger til en fin menu, der ikke kræver ret meget af dig som vært. Som inspiration – og for at gøre det endnu nemmere for dig – har vi listet dem nedenfor.

 

Hvad vælger I til en glad fest?

En smuk menu til en smuk dag!

Smukt anrettet gourmetcatering der smager, dufter og ser lækker ud.

Vores Sommerbuffet er ét godt bud – for selvom den ikke hedder en Studenterbuffet, så er det ingen hemmelighed, at vi altid tænker på sommerens unge studenter, når vi vælger råvarer & opskrifter i det tidlige forår. Sommerbuffeten samler alt det, der er synonym med dansk sommer … lette, inspirerende retter smukt anrettet på fade, der er lige til at sætte frem…

 

Skal studenterfesten være endnu mere afslappet, så er Grillpakken et godt bud, fordi den er superfleksibel … du griller, når gæsterne er klar – og du griller præcis det gode kød eller slagterens hjemmelavede pølser, som de ønsker sig. Alt er med – og alt er arrangeret i skåle, som kan tages frem efterhånden, som der er brug for dem …

 

Du kan også vælge en receptionsinspireret studenterfest med små hapsere til boblerne! Passer det ‘koncept’ til din student og jeres gæster, så kig lidt på vores receptionsmad, hvor I kan vælge mellem mange både traditionelle og kreative kanapeer, der ikke kræver bordplads og bestik, men kan nydes ved højre caféborde … Sofistikeret og stadig hyggeligt. Du får vores anbefalinger til en flot receptionsbuffet – og er du i tvivl, så hjælper vil også gerne med råd og vejledning på telefonen!

 

Og ja, så er der jo dagen med det korte besøg med hestevogn eller lastbil. Vores vigtigste råd er aldrig at gå ned på drikkevarer, men når det så er sagt, så er de lækre, små hapsere fantastiske til at sende de glade studenter videre ud på turen med! Mix favoritterne, suppler med frisk frugt – så er I klare til at fejre huerne!

Vi kan klare lidt af hvert … gå på opdagelse i vores mange muligheder og ring, hvis I har spørgsmål!

 

Vi hjælper altid gerne!

Vi står klar til at hjælpe jer…

Kunderne siger…