Ugens frokostmenuer

Varieret, velsmagende frokost

Fyldighed, smag & sæsonaktualitet! Er frokostpausen dagens højdepunkt, så får du her det hurtige overblik over de ugemenuer, der i den aktuelle og kommende uge ruller ud af køkkenet på Hesselly, så du ved, hvad du kan glæde dig til. Nederst deler vi samtidig en printvenlig version til opslagstavlen – og ikke mindst det opdaterede aktuelle allergeneskema til download.

 

Ugemenuerne er sammensat af vores faglærte kokke, som med sæsonrelaterede 12 ugers planer skaber variationen i det varme køkken, mens det kolde køkken indarbejder balancen og sikrer den sammenhæng, der betyder, at alle ugens frokoster bliver sammenhængende måltider. Er den varme ret eksperimenterende, så søger vi det klassiske i det kolde, så alle er mætte og glade, når frokostpausen slutter.

 

Vi henter inspirationen til ugemenuerne både i det danske køkken og i verdenskøkkenet – i nogle uger som temaer i andre som et dejligt mix af smagen af verden og de kendte klassikere – og vi søger altid at sammensætte en ugemenu med lidt for enhver smag.

 

Velbekomme!

AKTUELLE MENUER

Uge 21 ( 20. maj - 24. maj )

MANDAG

Lukket - 2. pinsedag

TIRSDAG

Millionbøf med kartoffelmos

ONSDAG

Stegte ris med kylling og spæde grøntsager

TORSDAG

Byg-selv burger med salat & hjemmelavet dressing

FREDAG

Svinefilet med stegte kartofler

Uge 22 ( 27. maj - 31. maj )

MANDAG

Pasta carbonara ala Kokkekompagniet

TIRSDAG

Madpandekager med fyldig linsegryde

ONSDAG

Italiensk-inspireret lasagne

TORSDAG

Laks florentine med kartofler og rodfrugter

FREDAG

Kyllingefarsbrød med stegte kartoffelbåde og hjemmelavet dip

OBS! Med forbehold for ændringer.

Downloads

Hent de næste ugers menuer og allergeneskema.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Et lille kig ind i det travle køkken på Hesselly – og en kort introduktion til vores tanker om en god, sund og varieret frokostordning.

Kunderne siger…