Ugens frokostmenuer

Varieret, velsmagende frokost

Fyldighed, smag & sæsonaktualitet! Er frokostpausen dagens højdepunkt, så får du her det hurtige overblik over de ugemenuer, der i den aktuelle og kommende uge ruller ud af køkkenet på Hesselly, så du ved, hvad du kan glæde dig til. Nederst deler vi samtidig en printvenlig version til opslagstavlen – og ikke mindst det opdaterede aktuelle allergeneskema til download.

 

Ugemenuerne er sammensat af vores faglærte kokke, som med sæsonrelaterede 12 ugers planer skaber variationen i det varme køkken, mens det kolde køkken indarbejder balancen og sikrer den sammenhæng, der betyder, at alle ugens frokoster bliver sammenhængende måltider. Er den varme ret eksperimenterende, så søger vi det klassiske i det kolde, så alle er mætte og glade, når frokostpausen slutter.

 

Vi henter inspirationen til ugemenuerne både i det danske køkken og i verdenskøkkenet – i nogle uger som temaer i andre som et dejligt mix af smagen af verden og de kendte klassikere – og vi søger altid at sammensætte en ugemenu med lidt for enhver smag.

 

Velbekomme!

AKTUELLE MENUER

Uge 17 ( 22. april - 25. april )

MANDAG

2. påskedag - LUKKET

TIRSDAG

Kylling Manchurian med nudler

ONSDAG

Kalvefrikassé med kogte kartofler

TORSDAG

Fiskefilet med rejesalat & hjemmebagt rugbrød

FREDAG

Urtemarineret svinefilet med fennikel, kartofler & ærtepuré

Uge 18 ( 28. april - 4. maj )

MANDAG

Ungarsk gryde med paprika & mørt svinekød

TIRSDAG

Asiatisk inspireret kylling i grøn karry & dampede ris

ONSDAG

Moussaka

TORSDAG

Grillet laks på kartofler & hjemmelavet urtecreme

FREDAG

Kyllingefarsbrød med tzatziki & halve bagte kartofler

OBS! Med forbehold for ændringer.

Please accept Statistikker, marketing cookies to watch this video.

Et lille kig ind i det travle køkken på Hesselly – og en kort introduktion til vores tanker om en god, sund og varieret frokostordning.

Kunderne siger…