Bryllupsmenu – mad til bryllup

Den skønneste bryllupsmenu … de personlige valg!

At lave mad til et bryllup er noget helt særligt! Også for os!

 

Hos KokkeKompagniet har vi over 25 års erfaring med alt fra private dining over bryllupscatering til totale bryllupsarrangementer. Sammen med vores store netværk af dygtige samarbejdspartnere  kan vi gøre jeres dag helt særlig og helt afslappet. Vi får alle de små detaljer til at gå op i en højere enhed og blive til en uforglemmelig dag, der både afspejler jer som par og matcher alle de tanker, I har gjort jer – og vi er med jer på sidelinjen fra vi snakker sammen første gang, til maden til jeres bryllup er leveret – måske endda endnu længere.

 

I bestemmer præcis, hvor meget vi skal hjælpe jer med: Vi hopper ind i planlægning og praktik, som I ønsker – hverken mere eller mindre. I kan vælge at drømme om den helt særlige bryllupsmenu, bryllupskagen, baristaen & cocktailbaren … og glemme alt om praktikken med festtelt, borddækning, serveringspersonale og kok – eller I kan klare alt det praktiske selv og blot glæde jer til en bryllupsbuffet eller -menu leveret med præcision & sans for alle detaljer.

 

Uanset om I ønsker en 3-, 4- eller 5- retters bryllupsmenu, en bryllupsbuffet, catering til bryllupsreception, et intimt bryllup med en private dining for de få udvalgte, et totalarrangement – eller i første omgang bare inspiration til et set-up, der indrammer en stor dag, så kan I stole på, at vi gør alt for at I og jeres gæster kan nyde en romantisk, perfekt  bryllupsmenu … helt uden stress!

 

Vi ved præcis, hvor meget I glæder jer – og derfor laver vi også catering til bryllup med ekstra kærlighed.

Hent lidt inspiration hos os … giv os et kald på 75 50 44 95.

Bryllupsbuffet

 

 • Pocheret laks, frisée salat, dildmayo & saltet agurk
 • Ceviche af torsk med lime, citron & chili
 • Svendborgskinke, trøffelmayo, pinjekerner & ærteskud
 • Røget dyrekølle, syltede asparges, rødløg & tallerkensmækker

 

 • Rosastegt oksemørbrad med sommergrønt
 • Nye, danske kartofler med smør & persille samt kraftig rødvinssauce
 • 3 forskellige sprøde salater med årstidens grønt

 

 • 3 skønne oste fra Arla Unika med hjemmebagt knækbrød  & stikkelsbærkompot
 • Hindbærtærte med hvid chokolade & hjemmelavet is

 

 • Brød fra eget bageri & smør

Bryllupsmenu

 

 • Pocheret laks, frisée salat, dildmayo, saltet agurk & dild
 • Helstegt oksemørbrad, sommergrønt, timiansauce, nye kartofler med smør & persille
 • Brownie, 2 slags chokolademousse, hjemmelavet is, knas & saltkaramel
 • Brød fra eget bageri & smør
Bryllup

Pr. kuvert

285,-

Minimum 10 kuverter

Catering bryllup – Kun det bedste er godt nok!

Når bryllupsdatoen er fundet og rammerne om den store dag er lagt fast, så er jeres bryllupscatering én af de første ting, som I bør få på plads. Giv os i første omgang et kald, så vi kan få datoen og et forventet antal kuverter til jeres bryllup lagt ind i vores kalender. Vi har mange års erfaring med at lave bryllupsmad ud af huset – og efter en kort snak om jeres ønsker og sæsonens aktuelle råvarer, kan vi sammensætte et forslag til en bryllupsmenu, som vi kan snakke videre ud fra. Søger I selv inspirationen, så søg især balancen mellem jeres personlige ønsker og den aktuelle sæson. På den måde sikrer I nemlig, at I får en madoplevelse baseret på de bedste, friskeste, aktuelle råvarer – og som matcher præcis den stemning, som I ønsker at sætte på jeres store dag.

En smuk menu til en smuk dag!

Smukt anrettet gourmetcatering der smager, dufter og ser lækker ud.

Hvordan foregår catering til bryllup?

Sammen fastlægger vi i god tid inden brylluppet den endelige bryllupsmenu og aftaler alle detaljer om levering, etc. og vælger I at supplere jeres bryllupsdag med et ekstra twist, kan vi også levere inspirerende mad til bryllupsreception: En skøn kombination af små overraskende retter og sødt – og måske en bryllupskage?

På selve bryllupsdagen sikrer vi  selvfølgelig, at bryllupsmenuen er smukt og indbydende anrettet – og kan også hjælpe jer med serveringspersonale. Kræver jeres bryllupsmenu noget helt særligt, så har vi også et hold dygtige og kompetente kokke, som kan afvikle den unikke bryllupscatering hos jer: De sidste tilberedninger, de helt særlige tallerkenanretninger, etc. Kun fantasien sætter grænser …

Saml inspiration til jeres bryllupsmenu, tag en snak med os om det bryllup, I drømmer om … Vi har jo selv oplevet et bryllup, hvor alle detaljerne var vigtige for os – så ingen kompromiser på en stor dag! Hos KokkeKompagniet laver vi mad til bryllup med ægte kærlighed!

Saml inspiration til jeres bryllupsmenu, tag en snak med os om det bryllup, I drømmer om …

Vi har jo selv oplevet et bryllup, hvor alle detaljerne var vigtige for os – så ingen kompromiser på en stor dag!

Hos KokkeKompagniet laver vi mad til bryllup med ægte kærlighed!

Find inspiration til jeres bryllupsmenu i både de sæsonaktuelle buffeter, årstidens menuer og vores gourmetmenuer og spørg endelig efter ideer og forslag fra os. Vi hjælper gerne!

Vi står klar til at hjælpe jer…

Kunderne siger…