Juletapas

Tallerkenanrettede, danske juleklassikere og fyldige efterårssmage

En tallerkenanrettet juletapas er en skøn kombination af danske juleklassikere og skønne efterårssmage. Traditioner og fornyelse med et lille twist af jul, der tilsammen bliver en afslappet menu til en hyggelig aften.

 

Juletapas ud af huset a la KokkeKompagniet

 

De små men fyldige retter på vores juletapas take away er en skøn blanding af gammeldags, danske og nordisk inspirerede. Fyldige juleklassikere, kød & fugl med karakter, sprøde grønsager – og den helt klassiske Ris a la Mande til at runde det hele af. En moderne version af en juleplatte, som kan serveres med øl, vand og måske en snaps – eller med et godt glas vin.

Juletapas catering kan bestilles helt ned til 4 kuverter – og det eneste, der skal klares inden servering, er opvarmning af fiskefileten, så den serveres lun & lækker og i selskab med godt tilbehør. Resten af KokkeKompagniets Juletapas er helt klar til servering, når I henter den på Hesselly … smukt anrettet & lige til at gå til.

Juletapastallerkenen er et fleksibelt alternativ til vores klassiske Julefrokost ud af huset, som kræver en minimumsbestilling på 10 kuverter, og til Kokkenes Julemenu, som kræver lidt tid i køkkenet til tilberedning og anretning.

 

Juletapas 2023

  • Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat med rødløg & dild
  • Varmrøget laks med fennikel, purløg, salat & røget creme
  • ½ æg med rejer, dildmayonnaise & citron
  • Røget okseinderlår med marinerede urter & karse
  • KokkeKompagniets julefrikadeller med sprød kålsalat med timian og tranebær (Kold)
  • Ribbensteg med gammeldags rødkål (Kold)
  • Fiskefilet med remoulade og citron (Varm selv)
  • Hjemmebagt rugbrød & specialbrød fra eget bageri & smør
  • Ris a la mande med kirsebærsauce i portionsglas
Juletapas

Pr. kuvert

195,-

 

Minimum 4 kuverter

 

Juletapas kan bestilles i perioden 6. november-22. december 2023 – og afhentes på Hesselly.

Bestil juletapas

Juletapastallerkenen bestilles – som alle vores menuer – helst en uge i forvejen. Men giv os altid gerne et kald, hvis I pludselig vil forkæle jer selv og eventuelle gæster med en Juletapastallerken. Tit kan vi også hjælpe med at sprede lidt julestemning med få dages varsel!

Med mange ønsker om hyggelige aftener fra KokkeKompagniet!

Kunderne siger…