Til virksomheder

Frokostordninger | Kantinedrift | Mødeforplejning | Events

KokkeKompagniet er din professionelle samarbejdspartner på kantinedrift, frokostordninger, mødeforplejning og mad til firmaevents og -fester. Med en særlig kærlighed til mad ud af huset – eller catering om du vil – deler vi gerne og rundhåndet ud af mere end 25 års erfaring og knowhow om menuer, håndtering af mad og skalering.

Vi følger dit projekt helt til opvask og oprydning. Skal vi samarbejde om god mad på vej videre?

KokkeKompagniet Kantinedrift Menufoto

Kantinedrift

Det gode værtskab, de sunde måltider – og fleksible løsninger, der passer præcis til jer, uanset om I søger en full-service løsning, hvor vi bemander jeres kantine med kok og cateringpersonale – eller leverer frokosten fra det professionelle køkken på Hesselly med en kompetent og serviceminded, fast kantinevært, der fletter ind i jeres hverdag.

 

Altid skræddersyede løsninger med nærvær og god service.

KokkeKompagniets Frokostordning Menufoto

Frokostordning

Kvalitet, ærlighed og kærlighed til god mad. Sådan sætter vi barren for vores frokostordninger, som hver dag ruller ud til lokale og regionale virksomheder fra det professionelle køkken på Hesselly.

 

Hos os får du et gennemtestet set-up med fleksiblitet: De lune retter, det gode pålæg, den hjemmelavede leverpostej, det friskbagte brød, sprøde salater – og en palet af tilkøbsmuligheder at gå på opdagelse i.

KokkeKompagniets Mødeforplejning

Firma- og kundeevents

Fra mødeforplejning til seminarer, personalemøder og kurser over private dining-arrangementer til totalarrangementer for medarbejdere eller kunder. Med +25 års erfaring har vi prøvet det meste – og træder ind i dit set-up med know-how, vidensdeling og engagement.

KokkeKompagniet Bæredygtighed

Bæredygtighed

Vi sætter den grønne agenda for fremtiden under overskrifter som økologi, sæsonaktualitet, grønnere måltider, mindre modspil, åbenhed og diversitet og ikke mindst grøn omstilling. Små som store indsatser på vej mod CO2-neutralitet.

Kunderne siger…