Konfirmationsbuffet

Menuen til den store dag...

En konfirmationsbuffet er en uhøjtidelig og velsmagende buffet – båret af ung smag, friske råvarer og med appel til både børn, unge, voksne og den ældste generation. Der er tjek på detaljerne, valgmulighederne er mange – og uanset hvem, der går til konfirmationsbuffeten, så vil der være en dejlig blanding af klassiske & genkendelige retter og nye indslag, der overrasker. Lidt for enhver smag.

 

Med konfirmationsmad ud af huset til jeres konfirmation eller nonfirmation, så giver vi jer med årets konfirmationsbuffet en fyldig og alsidig menu, hvor en del af buffeten er fast – men hvor I også kan vælge og tilvælge, som I har lyst til. Suppler med en ekstra ret, opgrader hovedretten – eller rund af med en ekstra dessert, som kan blive stående til kaffen.

Vælg til og fra, suppler måske med natmad til konfirmationen. Gør det hele personligt med dækkede borde, blomster, bordkort & menukort … og talerne, musikken, stemningen. Og bare glæd jer til en sjov, afslappet og hyggelig dag!

Se årets bedste bud på konfirmationsbuffet ud af huset og valgmulighederne lige her:

Konfirmationsbuffet 2023

Forret
 • Varmrøget laks med brøndkarseemulsion, asparges & ørredrogn
 • Marinerede rejer med citron, dild & agurk
 • Kylling med hjertesalat & Cæsardressing
 • Serrano med oliven, tomat & parmesan
Hovedret
 • Rosastegt kalv
 • Små, ristede kartofler med urtemarinade
 • KokkeKompagniets æblesalat med sød creme, nødder & purløg
 • Salat på zucchini & grillede løg med citron & urter
 • Årstidens salat med feta & kerner
 • Hjemmebagt brød & smør
Dessert … vælg mellem:
 • Belgiske vafler med chokoladesauce & vaniljeis
  eller
 • KokkeKompagniets chokoladekage med solbærkompot (tilvalg af is +10,-/kuvert)
  eller
 • Brownie med saltkaramel & peanutis
Tilvalg
 • Stegt kylling med kold bearnaisecreme med estragon
 • Oksemørbrad i stedet for rosastegt kalv
 • Ekstra dessert
Natmad
 • Frikadeller med kartoffelsalat

 

VÆRD at VIDE:

De kolde forretter og salaterne er klar til servering – du skal bare fjerne film fra fade og skåle. Kødet leveres i varmekasse, skal blot skæres og lægges på egne fade. Kartoflerne kommer også i varmekasse og kan hældes i egne skåle hvis ønsket. Det hjemmebagte brød kan enten skæres og serveres i egne skåle/kurve eller placeres på et skærebræt med en serviet, så dine gæster selv kan skære. Desserterne er klar til servering (isen skal dog i fryseren og tages ud i god tid). 

Konfirmationsbuffet

Buffet pr. kuvert

235,-

Tilvalg pr. kuvert (pr. stk.)

35,-

Natmad pr. kuvert

50,-

 

Minimum 10 kuverter

 

Årets konfirmationsbuffet leveres fra 1. april – 12. juni 2023.

Bestil KokkeKompagniets konfirmationsbuffet

Mad ud af huset til Konfirmation: Hvad skal I vælge?

Om I ønsker at lade en afslappet konfirmationbuffet sætte en lige så afslappet stemning – eller I er mere til at samles om et personligt dækket bord og nyde en 3-retters smenu, er naturligt et spørgsmål om at matche både jeres rammer om festen, pladsen og den konfirmation eller nonfirmation, som I ønsker jer, når I vælger mad til konfirmation.

Vi har gennem mange år leveret catering til konfirmation et væld af konfirmationer i Kolding og omegn … og har naturligt oparbejdet erfaring og logistik til også at levere årets konfirmationsbuffet og -menu til glade konfirmander langt fra Kolding. Endelig er der mulighed for selv at hente på vores adresse i Kolding Nord – tæt på motorvejen, nemt og lige til at køre til.

Konfirmationsbuffet ud af huset …

Tænker I konfirmationsbuffet, når I tænker mad til konfirmation, så starter I med 4 vidt forskellige forretter, fortsætter med mør, rosastegt kalv og spændende tilbehør – og vælger igen en af 4 søde desserter.

Vi har tænkt os godt om for at gøre jeres fest så dejlig, afslappet og hyggelig som mulig – og når I holder konfirmation hjemme, så er catering et trygt valg, der sikrer ro god stemning. Når jeres konfiramtionsbuffet skal serveres, vil I opleve at det er nemt at gå til: Alle kolde retter er smukt anrettet, tilbehøret er i skåle – og sammen med maden får I ukomplicerede instruktioner med til de varme retter, som leveres i varmekasser. Med catering til konfirmation kan I være trygge ved, at jeres konfirmationsbuffet ikke tager energien ud af en dejlig dag – tværtimod – for det er præcis sådan mad til konfirmation skal være:

Sæt jer omkring bordet, snak med jeres non-/konfirmand om ideer og tanker – og gør planlægningen til en hyggelig snak om stort og små til den store dag. Måske lander i på konfirmationsbuffet – måske vinder -menuen?

Når I har valgt favorittere (eller inden, hvis I har spørgsmål), så skriv, ring eller send en bestilling på jeres catering til konfirmation. Her beslutter I også, om I vil hente eller have konfirmationsbuffetén leveret. Vælger I at hente, så skal I vide, at vi bor tæt på motorvejen og er nemme at nå. Vælger I levering, så dækker vi et stort område i det Midt- og Sydjyske samt Fyn … bor I længere væk fra Kolding, så giv os et kald.

Vi ønsker jer en dejlig dag (og en sjov Blå Mandag :-))!

Kunderne siger…