Buffet 2 | Den klassiske

Den klassiske, nordisk-inspirerede buffet a la KokkeKompagniet ...

KokkeKompagniets Buffet 2 er en klassisk, nordisk buffet – altid aktuel og sammensat af gode råvarer og sprøde grønsager. Buffet 2 er skabt med inspiration fra det nordiske køkken – tilsat et twist af KokkeKompagniets karakteristiske stil og mange års erfaring med, hvad en god, klassisk buffet skal byde på. Så når vi siger klassisk, nordisk buffet, så betyder det, at Buffet 2 byder på en række kolde forretter med både fisk og lyst og let kød, en god, varm hovedret med mættende kartofler og sprøde sæsonaktuelle salater – og ikke mindst skønne oste og en dejlig sød dessert, som både kan serveres som en del af menuen eller til en god kop kaffe.

 

Vi har sammensat vores mest populære buffet med bredde og appel til rigtig mange – og vælger du Buffet 2, kan du både være sikker på, at alle bliver mætte … og at du finder masser af kendte råvarer, små overraskelser og den helt karakteristiske KokkeKompagniet signatur på din menu.

Menu

 

  • Røget laks med fennikel crudité, kapers & citron
  • Salat Nicoise med tun, rejer, æg & krydderurter
  • Marineret kylling med cæsardressing & grønt
  • Serranoskinke med mozzarella & soltørrede tomater
  • Rosastegt kalv med rosmarin
  • Cremekartofler
  • 3 gode salater & hjemmelavet dressing
  • Oste med olivensalat & vindruer
  • Chokoladekage med bærcoulis
  • Brød & smør

 

VÆRD at VIDE:

De kolde forretter, salaterne, oste og chokoladekagen er klar til servering – du skal bare fjerne film fra fade og skåle. Den rosastegte kalv er i varmekasse, skal blot skæres og lægges på egne fade. Kartoflerne kommer også i varmekasse og kan hældes i egne skåle hvis ønsket. Det hjemmebagte brød kan enten skæres og serveres i egne skåle/kurve eller placeres på et skærebræt med en serviet, så dine gæster selv kan skære.

Buffet 2

245,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 10 kuverter

Spørg på eller bestil buffet 2

KLAR TIL SERVERING …

De kolde retter, de frisksnittede salater, ostene og desserten er fint anrettet på fade og klar til at sætte på bordet – mens hovedretten er i varmekasse og kræver et par minutters forberedelse. Vi guider dig ved afhentning, hvis du er i tvivl om noget, så alt bliver nemt at gå til …

 

Og selvfølgelig har vores bager også klaret det friskbagte brød fra stenovnen for dig … så det eneste du selv skal sørge for er borddækningen, drikkevarerne og ’ta-ting’ til fadene: Skeer, gafler, etc.

 

Vores klassiske buffet, buffet 2, er en fin kombination af afslappet buffetstemning og forkælelse af dine gæster. Den matcher det helt traditionelle vinvalg med hvidvin til forretterne og rødvin til hovedretterne, men du kan også vælge at sætte alle drikkevarer frem og lade dine gæster vælge …

 

Fest og gæster med mad ud af huset fra KokkeKompagniet er fest og gæster på den afslappede måde … glæd dig til at give dine gæster en dejlig oplevelse uden stress og travlhed i køkkenet. Vi klarer det for dig!

Ofte stillede spørgsmål til buffet 2

Er der mad nok?

Ja – det er en rigtig fin buffet med mad nok til alle – og med lidt for enhver smag.

Er det anrettet på fade?

Ja, alle de kolde retter er anrettet på fade, du skal blot tage filmen af og sætte fadet frem på buffetbordet – dejlig nemt og indbydende.
Salaterne er i skåle – og den varme ret er i varmekasse. Du skærer selv kødet inden servering – og skal lige have et fad klar til det. Det er nemt og lige til at gå til. Og er du i tvivl om noget, så spørg os ved afhentning …

Er der ta’-tøj med?

Nej, du skal selv have skeer, gafler, etc. klar til din fest …

Kunderne siger…