Mortens Aften

Ren familiehygge i efteråret …

Mortens Aften er én af de helt gamle, danske traditioner – og igen i år samler vi stemningen op, går i køkkenet og tilbereder den helt klassiske Mortens And ud af huset, så I i mørke november kan nyde en god aften med familie og venner uden køkkentravlhed og lange tilberedningstider.

 

At stege den helt rigtige Mortens And tager tid. Det samme gør en god Ris a la Mande, som er den perfekte dessert at runde aftenen af med. Lige præcis derfor er mad til Mortens Aften ud af huset en rigtig god ide. Og mon ikke der spreder sig en lille smule duft af gammeldags andesteg i køkkenet, når I varmer?

 

Som altid har vi sørget for, at alt er med. Tilbehøret er præcis lige så klassisk som anden: Skøn brun sauce, brune & hvide kartofler, rødkål, toppet med vores altid populære æblesalat.

Mortens Aften 2023 | Udsolgt

 

Hovedret (Varm selv)
  • Gammeldags Mortens And
  • Brune & hvide kartofler
  • Gammeldags brun sauce
  • Hjemmelavet rødkål
  • KokkeKompagniets æblesalat

 

Dessert
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

 

 

VÆRD at VIDE:

Menuen til Mortens Aften er ‘varm selv’ – men alt er tilberedt og klar til de sidste forberedelser: And, kartofler, sauce og rødkål skal blot varmes og anrettes på tallerkner, fade og i skåle som ønsket. Til desserten lunes kirsebærsaucen. 

Mortens Aften

Udsolgt

Pris pr. kuvert
Minimum 2 kuverter.

 

 

NB: Kun til afhentning på Hesselly d. 10. november

Bestil menuen til Mortens Aften

Vi pakker menuen overskueligt og er klar med hjælp til den perfekte opvarmning af anden, når I henter. For at gøre det nemt og bekvemt, så er porten på Hesselly åben for afhentning fra kl. 10 til kl. 18, så det kan nåes i løbet af dagen eller på vej hjem fra arbejde.

Skønne danske traditioner … hold fast i dem eller saml dem op!

Kunderne siger…