Mortens Aften

Ren familiehygge i efteråret …

Mortens Aften er en af de helt gamle, danske traditioner – og igen i år samler vi stemningen op, går i køkkenet og tilbereder den helt klassiske Mortens And ud af huset, så I i mørke november kan nyde en god aften med familie og venner uden køkkentravlhed og lange tilberedningstider.

 

*Bestil senest 6. november *

Mortens Aften Menu 2025

 

Hovedret (Varm selv)
  • Klassisk Mortens And
  • Brune & hvide kartofler
  • Gammeldags brun sauce
  • Hjemmelavet rødkål
  • KokkeKompagniets æblesalat
Dessert
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

 

Om SERVERING se længere nede ...

 

Spørgsmål til allergener? Kontakt os på 75 50 44 95 (Man-fre kl. 8-16 | Weekend kl. 8-13)

Mortens Aften Menu 2025

Hovedret (Varm selv)

Klassisk Mortens And

Brune & hvide kartofler

Gammeldags brun sauce

Hjemmelavet rødkål

KokkeKompagniets æblesalat

Dessert

Ris a la mande med kirsebærsauce

 

Spørgsmål til allergener? Kontakt os på 75 50 44 95 (Man-fre kl. 8-16 | Weekend kl. 8-13)

Mortens Aften

250,-

Pr. kuvert 

Minimum 2 kuverter.

 

Kun afhentning på Hesselly d. 10. november 2025 mellem kl. 10 & 17

Bestil senest d. 6. November 2025

Bestil menuen til Mortens Aften

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt som det plejer … vi steger den helt rigtige Mortens And og det tager tid. Det samme gør en god Ris a la Mande, som er den perfekte dessert at runde aftenen af med. Og fordi det tager tid, så er mad til Mortens Aften ud af huset en rigtig god ide. Og mon ikke der spreder sig en lille smule duft af gammeldags andesteg i køkkenet, når I varmer?

Som altid har vi sørget for, at alt er med. Tilbehøret er præcis lige så klassisk som anden: Skøn brun sauce, brune & hvide kartofler, rødkål, toppet med vores altid populære æblesalat.

Om servering

Vi pakker menuen overskueligt og er klar med hjælp til den perfekte opvarmning af anden, når I henter. For at gøre det nemt og bekvemt, så er porten på Hesselly åben for afhentning fra kl. 10 til kl. 14, så det kan nåes i løbet af dagen eller på vej hjem fra arbejde.

 

Menuen til Mortens Aften er ‘varm selv’ – men alt er tilberedt og klar til de sidste forberedelser: And, kartofler, sauce og rødkål skal blot varmes og anrettes på tallerkner, fade og i skåle som ønsket. Til desserten lunes kirsebærsaucen.

 

Skønne danske traditioner … hold fast i dem eller saml dem op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunderne siger…