Snacks & Fingermad

Til studenterkørsel & champagne

KokkeKompagniets Snacks & Fingermad er en sæsonaktuel minibuffet, som popper op hvert år i forsommeren, lækker, nem og kreativ mad til den uhøjtidelige kom-sammen og champagnen, når sidste eksamen er overstået.

 

Snacks & Fingermad er en moderne variant af de klassiske pindemadder – og må ikke forveksles med vores andre buffeter. Den er mindre, bygget over temaet ’lidt-men-godt’ og det oplagte valg, når det skal være helt afslappet, hurtigt og ikke mindst fleksibelt. De små ’finger food hapsere’ er afstemt efter ung smag og oplagte, når du ikke helt præcis kender rammerne omkring fejringen.

 

Som navnet antyder, så kræver Snacks & Fingermad – præcis som pindemadder – hverken kniv & gaffel eller siddepladser. Det er 100% finger food, som kan snuppes præcis der, hvor I har mulighed for at samles i år.

SNACKS & FINGERMAD 2024

  • Fyldt hjertesalat med laksetatar
  • Sommergrønt med rødbedespread & grøn ærtehumus
  • Wraps med krydret oksekød, guacamole & chili
  • Sprød gris med et strejf af Asien – og dressing på soya, chili & koriander
  • Hjemmelavede chips med sommerdip
  • Hjemmebagt brød & smør
  • Lille jordbærtærte
Snacks & Fingermad

150,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 15 kuverter

 

Kan bestilles i perioden 3. juni – 21. juli 2024.

Bestil KokkeKompagniets Snacks & Fingermad

Indbegrebet af mad til eksamensfejringerne er lette lækkerier med eller uden kniv og gaffel – for det eneste studentermad ikke må være er kompliceret. Med Snacks & Fingermad gør vi studentermaden nem – og giver den samtidig smagen af den store verden med lidt chili, et touch af Sydeuropa og indbegrebet af dansk sommer, jordbær.

 

Vælg også Snacks & Fingermad til den festlige, korte reception for familie og venner umiddelbart efter den sidste eksamen … men kig på Tapasbuffet, Grillpakke, Sommerbuffet eller én af vores klassiske buffeter, hvis du inviterer til fest.

Kunderne siger…