Snacks & Fingermad

Til studenterkørsel & champagne

KokkeKompagniets Snacks & Fingermad er en sæsonaktuel mini- buffet, som popper op hvert år i forsommeren, lækker, nem og kreativ mad til studenterkørsel eller til den uhøjtidelige kom-sammen og champagnen, når sidste eksamen er overstået og den fine, hvide hue er i hus.

 

Snacks & Fingermad er en moderne variant af de klassiske pindemadder – og må ikke forveksles med vores andre buffeter. Den er mindre, bygget over temaet ’lidt-men-godt’ og det oplagte valg til studentermad. Når det skal være helt afslappet, hurtigt og ikke mindst fleksibelt. De små ’finger food hapsere’ er afstemt efter ung smag og oplagte, når du ikke rigtig ved præcis, hvor sultne de festglade unge studenter er – og heller ikke præcis, hvornår jeres studentermad skal serveres.

 

Som navnet antyder, så kræver Snacks & Fingermad – præcis som pindemadder – hverken kniv & gaffel eller siddepladser. Det er 100% finger food, som kan snuppes ’på vej videre’ , hvis tiden pludselig flyver og næste arrangement kalder?

SNACKS & FINGERMAD 2019

  • Indbagte rejer med chilimayo
  • Små wraps med hjemmerørt laksesalat
  • Serrano skinke med melon
  • Græske krydrede frikadeller med tzatziki
  • Hjemmelavede chips med pesto og humus
  • Lille jordbærtærte
Snacks & Fingermad

95,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 15 kuverter

 

Vi sælger KokkeKompagniets Snacks & Fingermad i perioden 17. juni – 14. juli 2019.

Bestil KokkeKompagniets Snacks & Fingermad

Indbegrebet af mad til studenterkørsel er lette lækkerier med eller uden kniv og gaffel – for det eneste studentermad ikke må være er kompliceret. Med Snacks & Fingermad gør vi studentermaden nem – og giver den samtidig smagen af den store verden med lidt chili, et touch af Sydeuropa og indbegrebet af dansk sommer, Jordbær.

 

Vælg også Snacks & Fingermad til den festlige, korte reception for familie og venner umiddelbart efter den sidste eksamen … men kig på Tapasbuffet, Grillpakke, Sommerbuffet eller én af vores klassiske buffeter, hvis du inviterer til fest.

Kunderne siger…