Sommerbuffet

Smagen af sommer samlet i én skøn buffet …

Sommeren inviterer til uhøjtidelige, afslappede fester og stemningsfulde aftener sammen med venner og familie! Og hvorfor ikke gøre det nemt og hyggeligt og vælge en sommerbuffet ud af huset eller en grillbuffet? Årets sommerbuffet mixer sommerens lette, grønne råvarer med mørt kød, frisk fisk og fine skaldyr … og ikke giver ikke mindst aftenen et fint punktum med dejlige sommerbær. Traditionen tro finder du på vores sommerbuffet 4 fine og vidt forskellige forretter, en hovedret med masser af sæsonaktuelt tilbehør, en dessert – og selvfølgelig knasende, friskbagt brød fra vores eget bageri.

Sommerbuffet 2024

 

  • Ferskrøget laks med fennikel, urtemayo, radiser & mikrogrønt
  • Sommersalat med kylling, kerner & peber – toppet med rucola
  • Fennikelmarineret gris med grillet løg, tomater & persille
  • Grillet blomkål, brunet smør-mayo & hasselnødder på bund af spidskål

 

  • Rosastegt sommerkalv med timian
  • Nye, danske kartofler med løvstikkesmør
  • Sprød sommersalat med melon, hjertesalat, peber & hytteost
  • Fyldig spidskålssalat med bagte, danske rabarber & kerner
  • Hjemmebagt brød & smør

 

  • Jordbærtærte med konditorcreme & hvid chokolade

 

VÆRD at VIDE:

De kolde forretter, salaterne og desserten er klar til servering – du skal bare fjerne film fra fade og skåle. Kødet kommer i varmekasse. Skæres i tynde skiver og lægges på egne fade. Kartoflerne er også i varmekasse og kan hældes i egne skåle hvis ønsket. Det hjemmebagte brød kan enten skæres og serveres i egne skåle/kurve – eller placeres på et skærebræt med en serviet omkring, så dine gæster selv kan skære.

Sommerbuffet

Pr. kuvert

255,-

Minimum 10 kuverter

 

Du kan bestille sommerbuffeten fra 3. juni til 1. september 2024.

Spørg på eller bestil sommerbuffeten

Alt er med … og når du modtager sommerbuffeten fra os er det hele anrettet på fade og i skåle undtagen kødet, som ligger i varmekasser og bare skal skæres i tynde skiver umiddelbart før servering – og det friskbagte brød, som enten skal skæres i skiver eller arrangeres på et bræt, så gæsterne selv kan skære …

Så mangler du kun at supplere med par lette vine med god smag, sætte øl og vand på køl – og at servere en god kop kaffe eller te til at runde det hele af med …

Du slipper for at søge rundt i opskrifter og finde sommerbuffet ideer, du slipper for stressende supermarkedskøer og køkkentjansen … og kan koncentrere dig om alt det kreative: En sommerlig borddækning måske på terrassen eller i haven, en fin velkomstdrink, levende lys og fakler – om gæsterne og om at glæde dig til en dejlig dag eller en festlig aften! Så ja, sommerbuffet catering sparer dig både for en masse tid og mange bekymringer … vi garanterer nemlig også, at der er mad nok til alle!

Skal du holde studenterfest eller dimissionsfest er sommerbuffeten også et rigtig godt valg – den er sprød, lækker og fyldt med smag!

Kunderne siger…