Festmad

En nem og lækker løsning

Skal der være fest, så vælg din festmad med hjertet

Skal du holde fest? Og skal dine gæster forkæles med festmad ud over det sædvanlige? Så ved vi hos KokkeKompagniet præcis, hvordan du gør dine gæster glade. Vi har mange års erfaring med at lave mad til fest. Catering der båder imponerer, smager godt og ikke mindst anrettet efter alle kunstens regler, så gæsterne husker din fest. Festmad der appellerer med både smagsoplevelser og visuelle indtryk.

Lækker festmad ud af huset

Kernen i god og velsmagende mad er de gode råvarer – valgt med tanke på nuancer, sæson og det lille ekstra …

Om du skal bestille mad til fødselsdag, barnedåb, bryllup, konfirmation, studenterfest eller noget helt andet, så gå op opdagelse i menuerne – og tag eventuelt en snak med os, så vi kan vende dine helt specielle ønsker og lad os give vores bud på den perfekte menu ud af huset til dine gæster!

Bestil mad til fest hos Kokkekompagniet

Du kan trygt overlade festmenuen til os og koncentrere dig om din fest og dine gæster. Uanset om du bestiller KokkeKompagniets festmad til mange eller få, får du ikke kun nem festmad men også en menu, der matcher jeres smagsløg.

Vi lytter til dig og dine ønsker- og giver din festmenu kant. På den måde er du sikker på, at der er retter, som alle kan lide – ung som gammel.

Uanset om det er den helt store menu eller bare let festmad, så bestil det hos os – så er maden i trygge hænder!

Brug tid sammen med dine gæster – Bestil festmad ud af huset!

Vi vil gerne hjælpe dig med din fest, og du vil sikkert gerne slippe for at stå i køkkenet hele aftenen. Bestil din festmad ud af huset, så har du tid til til at nyde din fest, i stedet for at bruge hele dagen på at lave mad. Vi har mange års erfaring med både små og store fester. Så bestil din festmad hos Kokkekompagniet!

Kunderne siger…