Om os

Jesper Larsen & Thomas Hansen

KokkeKompagniet

 

– mad med sjæl og super service

 

Det hele startede som en passion og en fritidsbeskæftigelse, men heldigvis har vores glæde ved god mad en stærkt smittende effekt på andre. Både Kokkekompagniet, kundekredsen og passionen er nemlig vokset lige siden starten i 1999, og i 2010 blev vi tilmed kåret som gazellevirksomhed.

I dag er vi stadig 2 entusiaster, der sammen med vores gode medarbejdere, sætter alt ind på at skabe smagfulde, kulinariske oplevelser ved bordet – i kantinen, i spisestuen og i festsalen. Trods de beskedne priser forventer vi, at du sætter både krav og forventninger tårnhøjt, når du bestiller mad hos os. For det gør vi nemlig selv. Hver eneste dag.

Når Kokkekompagniet leverer maden, er hver enkelt råvare udvalgt omhyggeligt direkte hos den lokale producent. Derfor vil du opleve, at det friskbagte brød smager ekstra godt og har det helt rigtige bid. De friskplukkede krydderurter dufter skønt og kraftigt. Retterne byder på overraskende nye og lækre smagskombinationer. Og servicen sidder lige i skabet.

Velkommen til en verden af velsmag!

 

Jesper Larsen
kok og bager, ejer

 

Thomas Hansen
kok og tjener, ejer

KokkeKompagniets frokostordning

Er frokostpauserne i 2017 PRÆCIS lige så forudsigelige, som de var i 2016?
Uinspirerende madpakker? De samme 3 slags pålæg i køleskabet? De samme pladser omkring frokostbordet?

Gæt hvad en lun ret, frisk salat, lidt pålæg og friskbagt brød gør for motivationen, stemningen i omkring frokostbordet … og energien til resten af dagen?

Læs mere om KokkeKompagniets frokostordning

Hvad sker der hos KokkeKompagniet om natten?

Ja, hvad laver vi egentlig hos KokkeKompagniet om natten?
Kig med her!

Kunderne siger…