Grillpakke

Kød, salater og brød - perfekt til en rigtig grillaften

Duften af friskgrillet kød og gode pølser, smagen af en dansk klassiker – og sæsonens sprøde grønne salat! Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig en god aften med venner og familie omkring en varmende grill – og med en grillpakke går du ikke forkert.

Vi har sørget for det hele til en lækker grillbuffet. Også det friskbagte brød og den gode, hjemmelavede ketchup! Du skal bare hente, dække bord og sørge for drikkevarer!

Indbegrebet af dansk sommer … tænd bare grillen!

Grillpakke 2020

 

  • Bøf af garanti-mør oksefilet
  • Marineret kyllingebryst
  • KokkeKompagniets store grillpølse fra slagteren
  • Kold sommerkartoffelsalat af nye kartofler
  • Salat af vandmelon, rucola, friskost & solsikkekerner
  • Tzatziki med græsk yoghurt
  • Sprød, grøn salat af årstidens salater
  • Hjemmelavet ketchup
  • Friskbagt brød fra vores eget bageri & hvidløgssmør
Tilkøb af dessert
  • Cheesecake med lime & bær i portionsglas
Grillpakke

150,-

Pris pr. kuvert uden dessert

 

180,-

Pris pr. kuvert med dessert
Minimum 4 kuverter

 

Kan bestilles fra 14. april 2020.
Afhentning/levering af maden efter nærmere aftale.

Spørg på eller bestil grillpakken

Selvom det kan synes som det nemmeste at invitere til grillfest på terrassen, så betyder gæster i haven alligevel nogle timers forberedelse både til indkøb og i køkkenet. Derfor har vi sammensat de bedste grillpakker ud af huset, der sparer dig for masser af tid…

Når du henter en grillpakke hos, kan du – uanset om I er 4 eller mange – forvente mørt og velsmagende kød, sprøde salater, hjemmebagt brød og de små lækkerier, der gør en grillaften ekstra hyggelig; det gode, hjemmelavede tilbehør.

Med andre ord, det hele er med i en grillbuffet ud af huset fra os – og vi har gjort det nemt for dig, at blive klar til hygge: Salaterne er klar til servering i fine fade, brødet kræver kun et spækbræt og en god kniv, kødet er helt klar til grillen – og tilbehøret er i små, transparente bakker, som sagtens kan sættes frem – med mindre du lige vil give det hele et personligt touch  med små, farverige skåle eller porcelæn, der lige præcis matcher din borddækning. Uanset om du sætter det hele midt på bordet eller samler alt på en grillbuffet , så giver du dig selv og dine gæster en god oplevelse.  Er i mange, kan du med fordel vælge, at sætte skålene frem lidt og holde resten på køl, så du bevarer friskheden længst muligt …

Grillpakken er et sommerhit hos KokkeKompagniet … hvert år en kombination af traditionerne og det genkendelige – og en ny, sprød smagsoplevelse. God sommer og god grillfest derude!

Kunderne siger…