Nytårsmenu

Gourmetmenu ud af huset til en festlig & nem Nytårsaften

Festlig Gourmet Nytårsmenu til dig & dine gæster

Vi har stolte traditioner for at runde året af med manér – ikke bare hos KokkeKompagniet men i Danmark. Og hvad er næsten vigtigere for en god nytårsaften end nytårsmenuen? Med vores gourmet nytårsmenu får du skønne smagsoplevelser, der tager afsæt i de råvarer, der traditionelt forbindes med nytårsaften. De er tryllet om til en helstøbt gourmet nytårsmenu, som fylder aftenen med små overraskelser.

Så nemt er det … se filmen om årets menu!

En Nytårsmenu ud af huset er helt ukompliceret at servere. Tjekker du filmen nederst her på siden, får du et indtryk af, hvor nemt det er – og når filmen suppleres med de detaljer, der er med på den beskrivelse, der følger med ved afhentning, så kan det simpelthen ikke gå galt. I år starter vi med lette snacks champagnen og fortsætter med en gourmet nytårsmenu, der giver dig smagen af kendte råvarer som torsk og oksemørbrad i kombination med fyldige græskar, jordskokker, selleri, løg og sødmen fra solbær, æbler og fyldige saucer, moderne tilberedninger som rehydrering og langtidstilberedning – og ikke mindst festlige tallerkenanretninger, som giver gourmetoplevelsen et ekstra gear og trækker restaurantoplevelsen hjem til dine gæster. Parrer du din gourmet nytårsmenu med en elegant vinmenu, så er den festlige stemning ikke til at tage fejl af … farvel til 2023 og velkommen til 2024!

Nytårsmenu ud af huset

Så vil du runde året af med den festligste Nytårsmenu? Bestille en skøn gourmetmenu til dig og dine gæster? Uden at bruge årets sidste dag i køkkenet? Så er vores bedste forslag at bestille din nytårsmiddag ud af huset – og mon ikke vores Nytårsmenu 2023 lige noget for dig? Mad til nytårsaften ud af huset sparer dig for en masse – til gengæld har vi ikke sparet på noget! Vi har skruet ekstra op for den gode smag, valgt de bedste, sæsonaktuelle råvarer på markedet. Skøn, velsmagende og festlig nytårsmad udefra – og klar til dig og dine gæster med et minimum af indsats!

Når du henter dine Nytårsmenuer ud af huset d. 31. december, er hele vores kokketeam klar på Hesselly. Vi giver dig en grundig introduktion til alle detaljer og chancen for at stille alle de ‘finurlige’ spørgsmål, så du er helt rustet til at anrette og servere årets Nytårsmenu ud af huset. Det er blevet en tradition. at vi ønsker hinanden godt nytår med bobler, kransekage, frisk frugt, god kaffe og nytårsgodter til børnene ved afhentning af vores nytårsmenu i Kolding – og vi glæder os til at se jer!

Gå på opdagelse i årets menu, bestil mad til nytår hos os – og glæd dig til en skøn aften, hvor der er fuldstændig styr på køkkenkreativitet, gode råvarer og smagsnuancer – og hvor du kun skal koncentrere dig om festen og den gode stemning!

KokkeKompagniets Nytårsmenu 2023

Snacks

Blinis med røget laksetatar, rødløg & grønt

Forret

Saltet torsk med cremet, mild hummerbisque, græskar, vilde ris & dild olie

Mellemret

Kammusling med variation af jordskokker, creme på bagte æbler & brunet smørsauce

Hovedret

Timianmarineret oksemørbrad med gratineret løgtærte & 2 slags selleri
Pommes Anna med trøffel
Aromatisk rødvinssauce med syltede solbær

Dessert

Nytårskage med passion & hvid chokolade

Surdejsbrød fra eget bageri & smør
Kransekage fra eget bageri
Nytår 2023

395,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 2 kuverter

 

Vores nytårsmenuer ud af huset afhentes d. 31. december 2023 mellem kl. 9 & 14 på Hesselly 9.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Bestil nytårsmenuen 2023

Nytårsmenu 2023 ud af huset – Nemt og lækkert

Hvert år når kalenderen siger efterår – og et nyt år nærmer sig, går vi hos KokkeKompagniet i ’kreativ tænkeboks’ og henter ny inspiration med et mål om at kreere en helt særlig nytårsmenu ud af huset til dig og dine gæster. Vi tester råvarer, smagsnuancer – og mulighederne for at sammensætte en menu af skønne smagsoplevelser, som fungerer i dit køkken på en aften, der både skal være festlig, hyggelig og afslappet. Vores mange års erfaring med catering og mad ud af huset nytårsaften sikrer, at vores koncept ’fungerer’ … velforberedt, nem at gå til, velsmagende, nem at tilberede og anrette … og indbyder til fest.

Har julen krævet en masse tid i køkkenet – så bestil mad til nytår! Nytårsmad udefra er en nem, luksusløsning for dig, der hellere vil fokusere på god stemning, festen og glade gæster end på at finde på, handle ind og stå i køkkenet og lave din Nytårsmenu selv.

En kreativ gourmetoplevelse på årets sidste aften

Vi kan godt forstå, at det er populært at bestille mad ud af huset nytårsaften og hente en skarp nytårsmenu i Kolding … for samtidig med, at du garanteret gerne vil forkæle dine gæster med overraskende retter, lækre råvarer og ’lidt ekstra’, så ved du også, at det kræver en indsats at sammensætte en flot menu med varierede smagsoplevelser.

Bestiller du din Nytårsmenu ud af huset hos os, har vi gjort al forarbejdet for dig, så du med et minimum af indsats kan sikre dine gæster en kulinarisk oplevelse med kant. Når du henter vores nytårsmenu i Kolding får du nemt tilgængelige beskrivelser af færdigtilberedelsen trin-for-trin, du får chance for lige at stille vores kokke et par spørgsmål – og når dine gæster kommer kan du også få vejledning og visuelle instrukser fra vores lille video.

I kan hygge jer med sammen at færdigtilberede og anrette hver enkelt ret over et godt glas vin, I kan skiftes til at gå i køkkenet … og I kan sammen nyde en god aften med en skøn menu omkring et smukt dækket nytårsbord.

Se vores bud på nytårsmad udefra, giv os et kald eller bestil online, så sørger vi for, at I runder det gamle år af med maner!

PS: Lad dig ikke begrænse af, om du bor i Kolding … kommer du fra Vejle, Vejen, Fredericia, Middelfart, etc., så skal du vide, at menuen kan hentes mellem kl. 9 og 14, så du kan sagtens nå retur og være klar til Dronningens Nytårstale kl. 18 …

Leder du efter inspiration til din Nytårsmenu, så find os på instagram på #Kokkekompagniet

 

 

Kunderne siger…