Nytårsmenu

Skøn Gourmet Nytårsmenu ud af huset: Gourmetoplevelser til årets sidste aften!

Vi har stolte traditioner for at runde året af med manér – ikke bare hos KokkeKompagniet men i Danmark. Og hvad er næsten vigtigere for en god nytårsaften end nytårsmenuen? Med vores luksus nytårsmenu får du skønne smagsoplevelser, der tager afsæt i de råvarer, der traditionelt forbindes med nytårsaften. De er tryllet om til en helstøbt gourmet nytårsmenu, som fylder aftenen med små overraskelser. I år starter vi med sprøde snacks til champagnen og fortsætter med en gourmet nytårsmenu, der giver dig smagen af kendte råvarer som torsk og oksemørbrad i kombination med sprøde porrer, smagfulde tapenader, grillede grønsager og fyldige saucer, moderne tilberedninger som rehydrering og langtidstilberedning – og ikke mindst festlige tallerkenanretninger, som giver gourmetoplevelsen et ekstra gear og trækker restaurantoplevelsen hjem til dine gæster. Parrer du din gourmet nytårsmenu med en elegant vinmenu, så er den festlige stemning ikke til at tage fejl af … farvel til 2022 og velkommen til 2023!

Gourmetmad til nytår ud af huset

Så vil du runde året af med den festligste Nytårsmenu? Bestille en skøn gourmetmenu til dig og dine gæster? Uden at bruge årets sidste dag i køkkenet? Så er vores bedste forslag at bestille din nytårsmiddag ud af huset – og mon ikke vores Nytårsmenu 2022 lige noget for dig? Mad til nytårsaften ud af huset sparer dig for en masse – til gengæld har vi ikke sparet på noget! Vi har skruet ekstra op for den gode smag, valgt de bedste, sæsonaktuelle råvarer på markedet. Skøn, velsmagende og festlig nytårsmad udefra – og klar til dig og dine gæster med et minimum af indsats!

Når du henter dine Nytårsmenuer ud af huset d. 31. december, er hele vores kokketeam klar på Hesselly. Vi giver dig en grundig introduktion til alle detaljer og chancen for at stille alle de ‘finurlige’ spørgsmål, så du er helt rustet til at anrette og servere årets Nytårsmenu ud af huset. Det er blevet en tradition. at vi ønsker hinanden godt nytår med bobler, kransekage, frisk frugt, god kaffe og nytårsgodter til børnene ved afhentning af vores nytårsmenu i Kolding – og vi glæder os til at se jer!

Gå på opdagelse i årets menu, bestil mad til nytår hos os – og glæd dig til en skøn aften, hvor der er fuldstændig styr på køkkenkreativitet, gode råvarer og smagsnuancer – og hvor du kun skal koncentrere dig om festen og den gode stemning!

 

NB: Se filmen om Nytårsmenuen 2022 længere nede … kombinationen af den og den vejledning, der følger årets Nytårsmenuer ud af huset på Hesselly, gør det hele lige til at gå til …

KokkeKompagniets Nytårsmenu 2022

Snacks

Svendborgskinke, oliven & saltmandler

Forret

Tempereret torsk med cremet bisque, hvidvinsdampet porre, dildcreme & urtetapenade

Mellemret

Gravad okse med rehydrerede gule beder, syltede perleløg, sprødt rugbrød & mikrogrønt

Hovedret

Oksemørbrad med timian, marinerede, grillede løg & gulerødder
Creme på græskar & kartoffelgratin samt trøffelsauce

Dessert

Nytårskage med saltkaramel & krokant

Surdejsbrød fra eget bageri & smør
Kransekage fra eget bageri
Nytår 2022

375,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 4 kuverter

 

Vores nytårsmenuer ud af huset afhentes d. 31. december 2022 mellem kl. 9 & 14 på Hesselly 9.

Bestil nytårsmenuen 2022

Nytårsmad udefra – så bliver det ikke nemmere

Hvert år når kalenderen siger efterår – og et nyt år nærmer sig, går vi hos KokkeKompagniet i ’kreativ tænkeboks’ og henter ny inspiration med et mål om at kreere en helt særlig nytårsmenu ud af huset til dig og dine gæster. Vi tester råvarer, smagsnuancer – og mulighederne for at sammensætte en menu af skønne smagsoplevelser, som fungerer i dit køkken på en aften, der både skal være festlig, hyggelig og afslappet. Vores mange års erfaring med catering og mad ud af huset nytårsaften sikrer, at vores koncept ’fungerer’ … velforberedt, nem at gå til, velsmagende, nem at tilberede og anrette … og indbyder til fest.

Har julen krævet en masse tid i køkkenet – så bestil mad til nytår! Nytårsmad udefra er en nem, luksusløsning for dig, der hellere vil fokusere på god stemning, festen og glade gæster end på at finde på, handle ind og stå i køkkenet og lave din Nytårsmenu selv.

En kreativ gourmetoplevelse på årets sidste aften

Vi kan godt forstå, at det er populært at bestille mad ud af huset nytårsaften og hente en skarp nytårsmenu i Kolding … for samtidig med, at du garanteret gerne vil forkæle dine gæster med overraskende retter, lækre råvarer og ’lidt ekstra’, så ved du også, at det kræver en indsats at sammensætte en flot menu med varierede smagsoplevelser.

Bestiller du din Nytårsmenu ud af huset hos os, har vi gjort al forarbejdet for dig, så du med et minimum af indsats kan sikre dine gæster en kulinarisk oplevelse med kant. Når du henter vores nytårsmenu i Kolding får du nemt tilgængelige beskrivelser af færdigtilberedelsen trin-for-trin, du får chance for lige at stille vores kokke et par spørgsmål – og når dine gæster kommer kan du også få vejledning og visuelle instrukser fra vores lille video.

I kan hygge jer med sammen at færdigtilberede og anrette hver enkelt ret over et godt glas vin, I kan skiftes til at gå i køkkenet … og I kan sammen nyde en god aften med en skøn menu omkring et smukt dækket nytårsbord.

Se vores bud på nytårsmad udefra, giv os et kald eller bestil online, så sørger vi for, at I runder det gamle år af med maner!

PS: Lad dig ikke begrænse af, om du bor i Kolding … kommer du fra Vejle, Vejen, Fredericia, Middelfart, etc., så skal du vide, at menuen kan hentes mellem kl. 9 og 14, så du kan sagtens nå retur og være klar til Dronningens Nytårstale kl. 18 …

Leder du efter inspiration til din Nytårsmenu, så find os på instagram på #Kokkekompagniet

 

 

Kunderne siger…