Nytårsmenu

Den festligste Nytårsmenu ud af huset! 5 gourmetoplevelser til årets sidste aften!

Mad ud af huset nytårsaften

Vil du runde året af med den festligste Nytårsmenu? En skøn 5-retters gourmetmenu til dig og dine gæster? Uden at bruge årets sidste dag i køkkenet? Så er vores Nytårsmenu lige noget for dig. Vi har skruet ekstra op for den gode smag, valgt de bedste, sæsonaktuelle råvarer på markedet – og der er ikke sparet på noget. Skøn, velsmagende og festlig nytårsmad klar til dig og dine gæster med et minimum af indsats!

 

Når du henter dine Nytårsmenuer ud af huset d. 31. december, er hele vores kokketeam klar på Hesselly. Vi giver dig en grundig introduktion til alle detaljer og chancen for at stille alle de ‘finurlige’ spørgsmål, så du er helt rustet til at anrette og servere årets Nytårsmenu ud af huset. Det er blevet en tradition. at vi ønsker hinanden godt nytår med bobler, kransekage, frisk frugt, god kaffe og nytårsgodter til børnene ved afhentning af vores nytårsmenu i Kolding – og vi glæder os til at se jer!

Glæd dig til en aften, hvor der er fuldstændig styr på køkkenkreativitet, gode råvarer og smagsnuancer – og hvor du kun skal koncentrere dig om festen og den gode stemning!

 

NB: Se vores lille film om de sidste forberedelser af Nytårsmenuen 2021 længere nede. Kombinationen af filmen og den vejledning, der følger årets Nytårsmenuer ud af huset på Hesselly, gør det hele lige til at gå til …

KokkeKompagniets Nytårsmenu 2021

Forret

Jordskokkesuppe med bagt torsk, håndpillede rejer, krydderurter, sprødt & dildolie

Mellemret

Stegte kammuslinger med 2 slags blomkål, karse & citronvinaigrette

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad på en bund af grillede urter, skalotteløg & timian
Svampetærte med oksekæbe & trøffel
Knust kartoffel & fyldig rødvinssauce

Oste

2 slags ost med gulerods- og havtornkompot & knækbrød

Dessert

Nytårskage, hvid chokolade, lakrids, hindbær & knas

Surdejsbrød fra eget bageri & smør
Kransekage fra eget bageri
Nytår 2021

375,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 4 kuverter

 

Vores nytårsmenuer ud af huset afhentes d. 31. december 2021 mellem kl. 9 & 14 på Hesselly 9.

 

Bestil nytårsmenuen 2021

Et brag af smagsoplevelser

Hvert år når kalenderen siger efterår – og et nyt år nærmer sig, går vi hos KokkeKompagniet i ’kreativ tænkeboks’ og henter ny inspiration med et mål om at kreere en helt særlig nytårsmenu ud af huset til dig og dine gæster. Vi tester råvarer, smagsnuancer – og mulighederne for at sammensætte en menu af skønne smagsoplevelser, som fungerer i dit køkken på en aften, der både skal være festlig, hyggelig og afslappet. Vores mange års erfaring med catering og mad ud af huset nytårsaften sikrer, at vores koncept ’fungerer’ … velforberedt, nem at gå til, velsmagende, nem at tilberede og anrette … og indbyder til fest.

En nem, luksusløsning for dig, der hellere vil fokusere på god stemning, festen og glade gæster end på at finde på, handle ind og stå i køkkenet og lave din Nytårsmenu selv.

En kreativ gourmetoplevelse på årets sidste aften

Vi kan godt forstå, at det er populært at bestille mad ud af huset nytårsaften og hente en skarp nytårsmenu i Kolding … for samtidig med, at du garanteret gerne vil forkæle dine gæster med overraskende retter, lækre råvarer og ’lidt ekstra’, så ved du også, at det kræver en indsats at sammensætte en flot 5-retters menu med varierede smagsoplevelser.

Bestiller du din Nytårsmenu ud af huset hos os, har vi gjort al forarbejdet for dig, så du med et minimum af indsats kan sikre dine gæster en kulinarisk oplevelse med kant. Når du henter vores nytårsmenu i Kolding får du nemt tilgængelige beskrivelser af færdigtilberedelsen trin-for-trin, du får chance for lige at stille vores kokke et par spørgsmål – og når dine gæster kommer kan du også få vejledning og visuelle instrukser fra vores lille video.

I kan hygge jer med sammen at færdigtilberede og anrette de 5 retter over et godt glas vin, I kan skiftes til at gå i køkkenet … og I kan sammen nyde en god aften med en skøn menu omkring et smukt dækket nytårsbord.

Se menuen, giv os et kald eller bestil online, så sørger vi for, at I runder det gamle år af med maner!

PS: Lad dig ikke begrænse af, om du bor i Kolding … kommer du fra Vejle, Vejen, Fredericia, Middelfart, etc., så skal du vide, at menuen kan hentes mellem kl. 9 og 14, så du kan sagtens nå retur og være klar til Dronningens Nytårstale kl. 18 …

Leder du efter inspiration til din Nytårsmenu, så find os på instagram på #Kokkekompagniet

 

 

Kunderne siger…