Frokostordning med smag & variation
Hos KokkeKompagniet tror vi på, at en sund og lækker frokost giver ekstra energi til at løse dagens opgaver – og at den positive stemning fra frokostbordet spreder gode vibrationer helt ud til virksomhedens medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. At et bevidst valg om, at gøre frokosten til et samlingspunkt kan ses på bundlinjen.
Vi gør os umage, når vi kombinerer sunde, sæsonaktuelle og ernæringsrigtige råvarer med en god portion køkkenkreativitet og mange års erfaring – og tryller dem om til de frokostordninger, der hverdag køres direkte fra køkkenet på Hesselly til vores mange virksomheder.
Altid til tiden, altid med tid til at besvare eventuelle spørgsmål – og altid med en fleksibel tilgang til hverdagen.
En frokostordning, der passer til jer
Vores erfaring med frokostordninger og kantinedrift afspejler sig i den rullende ugemenu, som er tilgængelig senest mandag morgen og giver jer det fulde overblik over de lune retter, salaterne, det friske pålæg med tilbehør. Ugemenuen sikrer et varierende skift mellem fjerkræ, kød og vegetarisk. Vi nytænker det klassiske, danske køkken, sætter favoritter på menuen – og giver det hele lidt kant med skiftende indslag fra verdenskøkkenet. Måske ind i mellem med en temauge, hvor vi dykker ned i f.eks. det asiatiske eller det italienske køkken. Lidt for enhver, noget for alle.
Som tilvalg har vi også en frugtordning og ikke mindst vores populære ‘Torsdagskage’ – lidt til den søde tand, fordi det snart er weekend!
Har I specielle krav til frokosten f.eks. at den altid skal være vegetarisk, at vi skal undgå svinekød, eller at den skal være med eller uden fisk, så aftaler vi specielle rammer for vores samarbejde, så vi matcher jeres behov. Og har I medarbejdere, der har brug for at kende ingredienser og detaljer, så får I fuld adgang til vores allergeneskema, som dagligt giver det detaljerede overblik over frokostens ingredienser og indhold af gluten, mælkeprodukter, nødder, etc.
Vores køkken er fleksibelt – og kan klare det meste. Er I mange, så kan vi træde ind jeres kantine og overtage den praktiske afvikling af den daglige frokost – helt som var det vores eget køkken. Er I flere end 30 medarbejdere, kan vi hver dag levere en frisklavet frokost lige til døren – og er I færre end 30, så giv os et kald og lad os snakke om hvilke muligheder, vi har for at hjælpe.
Nedenfor deler vi detaljer og eksempler på Frokostmenu 1 og 2 … dyk ned i det og giv os et uforpligtende kald for et tilbud specifikt til jeres virksomhed.