Frokostordning

.. en investering i medarbejderne!

Frokostordning med smag & variation

 

Hos KokkeKompagniet tror vi på, at en sund og lækker frokost giver ekstra energi til at løse dagens opgaver – og at den positive stemning fra frokostbordet spreder gode vibrationer helt ud til virksomhedens medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. At  et bevidst valg om, at gøre frokosten til et samlingspunkt kan ses på bundlinjen.

 

Vi gør os umage, når vi kombinerer sunde, sæsonaktuelle og ernæringsrigtige råvarer med en god portion køkkenkreativitet og mange års erfaring – og tryller dem om til de frokostordninger, der hverdag køres direkte fra køkkenet på Hesselly til vores mange virksomheder.

 

Altid til tiden, altid med tid til at besvare eventuelle spørgsmål – og altid med en fleksibel tilgang til hverdagen.

 

En frokostordning, der passer til jer

 

Vores erfaring med frokostordninger og kantinedrift afspejler sig i den rullende ugemenu, som er tilgængelig senest mandag morgen og giver jer det fulde overblik over de lune retter, salaterne, det friske pålæg med tilbehør. Ugemenuen sikrer et varierende skift mellem fjerkræ, kød og vegetarisk. Vi nytænker det klassiske, danske køkken, sætter favoritter på menuen – og giver det hele lidt kant med skiftende indslag fra verdenskøkkenet. Måske ind i mellem med en temauge, hvor vi dykker ned i f.eks. det asiatiske eller det italienske køkken. Lidt for enhver, noget for alle.

 

Som tilvalg har vi også en frugtordning og ikke mindst vores populære ‘Torsdagskage’ – lidt til den søde tand, fordi det snart er weekend!

 

Har I specielle krav til frokosten f.eks. at den altid skal være vegetarisk, at vi skal undgå svinekød, eller at den skal være med eller uden fisk,  så aftaler vi specielle rammer for vores samarbejde, så vi matcher jeres behov. Og har  I medarbejdere, der har brug for at kende ingredienser og detaljer, så får I fuld adgang til vores allergeneskema, som dagligt giver det detaljerede overblik over frokostens ingredienser og indhold af gluten, mælkeprodukter, nødder, etc.

 

Vores køkken er fleksibelt – og kan klare det meste. Er I mange, så kan vi træde ind jeres kantine og overtage den praktiske afvikling af den daglige frokost – helt som var det vores eget køkken. Er I flere end 30 medarbejdere, kan vi hver dag levere en frisklavet frokost lige til døren – og er I færre end 30, så giv os et kald og lad os snakke om hvilke muligheder, vi har for at hjælpe.

 

Nedenfor deler vi detaljer og eksempler på Frokostmenu 1 og 2 … dyk ned i det og giv os et uforpligtende kald for et tilbud specifikt til jeres virksomhed.

Frokostmenu 1

Vores menuforslag 1 er en lun ret, som serveres sammen med en sprød, fyldig og sæsonaktuel salat samt en ta’ selv salat* med et varierende udvalg af årstidens grøntsager. Altid med 2 forskellige dressinger – og altid med friskbagt brød fra vores eget bageri & smør.

I får hver uge en frisk, opdateret ugemenu, som er et skiftende mix af fjerkræ og kød med et enkelt, fyldigt vegetarisk indslag.

Et eksempel på en dagsmenu kunne være:

 

Kyllingefarsbrød med kartofler & dressing
Sprød blomkålssalat med granatæble

+

Ta’ selv salat med grønt, ost og toppings
2 dressinger
Dagens friskbagte brød fra eget bageri & smør

 

* Er I under 15 til frokost, erstattes ta’ selv salaten af sprøde, sæsonaktuelle & færdigblandede salater

Frokostmenu 2

Frokostmenu 2 kombinerer en lun ret med sprøde ta’ selv salater* på årstidens aktuelle grønsager, brød fra eget bageri  – og ikke mindst et varierende udvalg af klassisk og moderne pålæg med tilbehør.

Også her får I en ugemenu, så I ved, hvad I kan glæde jer til. Et eksempel på en Frokostmenu 2 kunne være:

 

Pitabrød med kylling & grønt
Grov kålsalat med vinaigrette

+

Ta’ selv salat med grønt, ost & toppings
2 dressinger
Dagens friskbagte brød fra eget bageri & smør

+

Ribbensteg fra slagteren med hjemmelavet rødkål
Hjemmelavet skinkesalat
Kogte æg med mayo & tomat
Roastbeef med remoulade, ristede løg & peberrod

 

* Er I under 15 til frokost, erstattes ta’ selv salaten af sprøde, sæsonaktuelle & færdigblandede salater

Tilvalg

Er I til ost, fisk et par gange eller 5 om ugen, kage om torsdagen & frisk frugt?

Med vores fleksible tilvalgsordning, kan I på daglig basis kan planlægge en frokost, der passer præcis til jer.

I får lige lidt input og et par eksempler:

Suppler med en osteanretning med tilbehør

Flet fisk ind i ugemenuen – et eksempel på en fiskeret kunne være:
Bagt mørksej med babysalat, cherrytomater & krydderurter

Suppler salatbaren med kødfyld

Tilvælg en ekstra salat. Eksempel: Salat af couscous, bagt peber & friske asparges

Spred lidt ekstra god stemning ned bagerens hjemmebagte Torsdagskage

Sæt fokus på sundheden med en frugtordning

Frokostordning

a la KokkeKompagniet

Fra 41,-

Pr. kuvert excl. moms

Lyder vores frokostordning og et samarbejde med KokkeKompagniets køkken interessant, så kontakt os helt uforpligtende for et tilbud. Ring til os på 75 50 44 95 – eller send en forespørgsel.

Bestil frokostordning

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Er der særlige ønsker (frugtordning, kage o.a.) til frokostordningen, skræddersyr vi naturligvis et særligt tilbud til dig. Ønsker du, at din kantine er bemandet i frokostpausen, kan vi også hjælpe med kompetent og imødekommende personale i en time eller to …

Kunderne siger…