Frokostordning

Varieret, velsmagende frokost

FROKOST MED SMAG, VARIATION & GOD ENERGI

 

Smag kan diskuteres – men det kan kvalitet, ærlighed og kærlighed til god mad ikke! Og hos KokkeKompagniet tror vi på, at det hjemmelavede, friskheden, det gode håndværk og dét, at vi har gjort os umage, kan smages.

 

Vi laver ikke bare mad. Vi laver gode, sunde frokoster til jer – og vi tænker os om, når vi kombinerer sunde, sæsonaktuelle og ernæringsrigtige råvarer med en god portion køkkenkreativitet og mange års erfaring. Og når vi vælger ugemenuernes varme retter, matcher dem med godt pålæg, hjemmebagt brød og sprøde salater. Det handler om danske grønsager i sæson og frisk fisk, der lige er landet på auktionen – og dagens leverance af danske mejeriprodukter.

 

En frokostordning fra KokkeKompagniet er ærlig, sund og frisklavet – og bliver hver dag leveret til tiden af vores dygtige chauffører, som er ambassadører for den gode smag, kan afklare eventuelle spørgsmål og hjælpe jer med stort og småt. De kommer med god energi, spreder gode vibrationer omkring frokostbordet blandt virksomhedens medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere – og mon ikke et bevidst valg om, at gøre frokosten til et samlingspunkt kan ses på bundlinjen?

 

Få en idé om hvordan Frokostmenu 1 og 2 ser ud og læs videre om individuelle løsninger nederst på siden, hvor vi også har en hurtig runde spørgsmål & svar. Dyk ned i det og giv os ikke mindst et uforpligtende kald for et tilbud specifikt til jeres virksomhed.

FROKOSTMENU 1

Vores menuforslag 1 er en lun ret, som serveres sammen med en sprød, fyldig og sæsonaktuel salat samt en ta’ selv salat* med et varierende udvalg af årstidens grøntsager. Altid med 2 forskellige dressinger – og altid med friskbagt brød fra vores eget bageri & smør. I får hver uge en frisk, opdateret ugemenu, som er et skiftende mix af fjerkræ og kød og ind i mellem et fyldigt vegetarisk indslag.

 

Et eksempel på en dagsmenu kunne være:

 

Kyllingefarsbrød med kartofler & dressing
Sprød blomkålssalat med granatæble

+

Ta’ selv salat med grønt, ost og toppings
2 dressinger
Dagens friskbagte brød fra eget bageri & smør

FROKOSTMENU 2

Frokostmenu 2 kombinerer en lun ret med sprøde ta’ selv salater* på årstidens aktuelle grønsager, brød fra eget bageri  – og ikke mindst et varierende udvalg af klassisk og moderne pålæg med tilbehør. Også her får I en ugemenu, så I ved, hvad I kan glæde jer til. Et eksempel på en Frokostmenu 2 kunne være:

 

Pitabrød med kylling & grønt
Grov kålsalat med vinaigrette

+

Ta’ selv salat med grønt, ost & toppings
2 dressinger
Dagens friskbagte brød fra eget bageri & smør

+

Ribbensteg fra slagteren med hjemmelavet rødkål
Hjemmelavet skinkesalat
Kogte æg med mayo & tomat
Roastbeef med remoulade, ristede løg & peberrod

KokkeKompagniet Frokostordning 5
KokkeKompagniet Frokost 3

TILVALG & INDIVIDUELLE LØSNINGER

 

Med vores fleksible tilvalgsordning, kan I på daglig basis kan planlægge en frokost, der passer præcis til jer:

 

Suppler med en osteanretning med tilbehør

Flet fisk ind i ugemenuen – et eksempel på en fiskeret kunne være:
Bagt mørksej med babysalat, cherrytomater & krydderurter

Suppler salatbaren med kødfyld

Tilvælg en ekstra fyldig salat. Eksempel: Salat af couscous, bagt peber & friske asparges

Spred lidt ekstra god stemning ned bagerens hjemmebagte Torsdagskage

Sæt fokus på sundheden med en frugtordning

 

INDIVIDUELLE LØSNINGER

 

Vores fleksibilitet rummer også individuelle løsninger med afsæt i allergier samt vegetariske, flexitariske og veganske frokoster, hvilket betyder, at vi har erfaring med at imødekomme særlige ønsker. De individuelle løsninger kræver lidt ekstra dialog i opstartsfasen, men så snart vi har lært hinanden at kende, så kører de helt uden spørgsmål.

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster en frokostordning?

Vores frokostordninger koster pr. kuvert fra 45,- ex. moms.

 

Hertil kommer eventuelle tilvalg og leveringsomkostninger. Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud med udgangspunkt i præcis jeres ønsker.

Hvor mange medarbejdere skal vi være?

Vores køkken er fleksibelt – og kan klare det meste. Som udgangspunkt kan vi hver dag levere en frisklavet frokost lige til døren fra 30 kuverter. Er I færre, så giv os alligevel gerne et kald og lad os snakke om aktuelle muligheder.

Er I rigtig mange (300-400 medarbejdere) giver det måske mening at kigge på en kantineordning, hvor vi træder ind jeres kantine og overtage den praktiske afvikling af den daglige frokost – helt som var det vores eget køkken. Læs mere om kantineordninger her.

Hvilke geografiske områder dækker I?

Det aktuelle landkort for levering af frokostordninger dækker fra Aarhus i nord, til Middelfart i øst, Grindsted i vest og den dansk/tyske grænse i syd – med rigitig mange biler i det store Trekantsområde.

Bor I uden for dette område, så er der måske alligevel muligheder, så kontakt os gerne.

Hvor ofte, hvor sent og hvordan kan vi ændre vores frokostordning?

Jeres frokostordning hos os er fleksibel – og alle vores samarbejder bygger på tæt dialog mellem jer, chaufføren og kontoret på Hesselly, som håndterer alle henvendelser både telefonisk og pr. mail.

Opjusteringer kan ske frem til dagen før kl. 12, mens nedjusteringer af hensyn til planlægning og minimering af madspild skal ske 2 dage før. Har I møder eller kurser i huset, kan I indtil dagen før kl. 12 bestille mødeforplejning.

Hvordan håndterer vi fade og skåle?

Det er nemt. I sætter det rengjorte service i de sorte KokkeKompagniet kasser, opbevarer det til næste dag, hvor jeres chauffør tager alt med retur til Hesselly.

Hvordan håndteres maden mellem køkken og virksomhed?

Alle frokoster flyttes direkte fra vores kølerum til bilerne, så kølekæden brydes kortest muligt.

Ved levering hos jer anbefaler vi, at maden sættes direkte på køl – og er det ikke muligt, så er vores tommelfingerregel, at frokosten serveres inden for 2,5 time efter levering.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

EN FROKOSTORDNING, DER PASSER TIL JER

Vores erfaring med frokostordninger afspejler sig i den rullende ugemenu, som mandag morgen er opdateret og giver jer det fulde overblik over de lune retter, salaterne, det friske pålæg med tilbehør. Ugemenuen sikrer et varierende skift mellem fjerkræ, kød og vegetarisk.

 

Vi nytænker det klassiske, danske køkken, sætter favoritter på menuen – og giver det hele lidt kant med skiftende indslag fra verdenskøkkenet. Måske ind i mellem med en temauge, hvor vi dykker ned i f.eks. det asiatiske eller det italienske køkken. Lidt for enhver, noget for alle.

 

Det hele toppes med tilvalg, som bl.a. en frugtordning, ekstra salater, mere fisk og den populære ‘Torsdagskage’ – lidt til den søde tand, fordi det snart er weekend!

 

Har I særlige krav til frokosten, kan vi skræddersy jeres løsning og aftale specielle rammer for vores samarbejde. Frokostordningen kan f.eks. være vegetarisk eller vegansk. Vi kan undgå svinekød eller fisk – eller sætte fisk i fokus og arbejde pescetarisk.

 

Og har I medarbejdere, der har brug for at kende ingredienser og detaljer, så får I fuld adgang til vores allergeneskema, som dagligt giver det detaljerede overblik over frokostens ingredienser og indhold af gluten, mælkeprodukter, nødder, etc.

Kunderne siger…