Kokkenes Julemenu 2022

… en nyfortolkning af klassikerne

Kokkenes Julemenu 2022 er en nyfortolkning af klassisk, dansk julemad … genkendeligt og alligevel helt nyt.

Samtidig er Kokkenes Menu 2022 en gourmetmenu, der inviterer til, at I mødes  – og får en madoplevelse, der både er fyldt med traditioner, spændende og nem at gå til.

Når du henter Kokkenes Julemenu hos os på Hesselly,  springer du over menuplanlægning, indkøb og tidskrævende tilberedning. Forret, hovedret og dessert er pakket og mærket, så du ikke kan tage fejl af noget … du får hjælp til de sidste ukomplicerede forberedelser i køkkenet og til anretning, så du helt afslappet kan servere en rigtig fin gourmetmenu for dine gæster.

Med Kokkenes Julemenu dykker vi ned i julens madtraditioner, finder alle de smage, som vi forbinder med ‘gammeldags, dansk jul’ og giver dem en fornyende opdatering, som også gør, at I gemmer smagen af klassisk and & ris a la mande helt til juleaften. Sådan synes vi, at det skal være …

 

3, 4 ELLER 5 RETTER | MULIGHED FOR TILVALG

 

Kokkenes Julemenu består som udgangspunkt af forret, hovedret & dessert – men du har her ud over mulighed for at tilvælge en eller to retter, når du gerne vil gøre lidt ekstra for dine gæster: En mellemret med lidt ekstra smag af jul – og oste med juleaktuelt tilbehør. Uanset om du tilvælger én eller to retter, vil du opleve, at menuen er harmonisk og at retterne supplerer hinanden på den rigtig gode måde.

Ingen af de 5 retter  kræver ret meget tid til forberedelse inden servering – og alt er helt uavanceret. Når du henter Kokkenes Julemenu hos os på Hesselly, så er den pakket og mærket, så du ikke kan tage fejl af noget. Du skal være opmærksom på, at noget skal varmes og noget skal steges, men der er ingen forberedelser, som kræver andet end gryder, pander og en ovn. Har du prøvet vores Nytårsmenu, så ved du, at det er helt ukompliceret! Så snup en nem aften med en fin gourmetmenu … giv den lidt ekstra med et tilvalg eller to – helt uden køkkenstress og til en rigtig god pris.

Kokkenes Julemenu 2022 kan bestilles fra 4 til mange kuverter, hvilket også gælder vores tallerkenanrettede Juletapas.  Begge er de alternativer til vores klassiske Julebuffet | Julefrokost, som kræver at I er mere end 10 personer.

Kokkenes Julemenu 2022

4. november – 22. december

 

Forret

Terrine af gris med kompot på bagte æbler, marineret, grillet grønkål – med persilleemulsion, syltet grønt & peberbacon

Hovedret

Stegt andebryst med grillede løg & selleri, creme på svampe med brunet smør samt marineret salat på rødbede & kål
Ristede kartofler med andefedt & andesauce
Hjemmebagt brød & smør

Dessert

Appelsinfromage med nøddemazarin, mørk chokolade, syrlig kompot med appelsin & tonkabønne samt creme anglaise med vanille

 

TILVALG

Mellemret | Gravad laks med rævesauce, syltet fennikel, rugbrødcrumble & urtesalat

Oste | Udvalg af Arla Unika oste med kompot på karameliseret pære & sprød knækbrød.

Kokkenes Julemenu

295,-

Pris pr. kuvert

75,-

Tilvalg pr. ret pr. kuvert

Minimum 4 kuverter*

 

* Ved bestilling af -10 kuverter kun afhentning på Hesselly – levering ved +10 kuverter

Sælges fra 4. november – 22. december 2022

Bestil Kokkenes Julemenu

Den skiftende sæsonmenu, Kokkenes Menu, er indbegrebet af over 20 års erfaring med catering til få og til mange – og Kokkenes Julemenu er ingen undtagelse. Vi har valgt de råvarer og tilberedninger, som fungerer optimalt til mad ud af huset, har vi klaret den tidskrævende del af madlavningen tilberedning og vi guider dig på vej, så menuen er lige til at gå til, når du står i køkkenet med ventende gæster.

 

Alt det kræver af dig er, at varme, skære, anrette og servere – præcis som du måske kender det fra vores populære Nytårsmenu. Når du henter, skal du bare stille spørgsmål og være nysgerrig, så du får overskud til at hygge dig – og også selv nyde aftenen. Vi kan sagtens hjælpe med et par anbefalinger på gode vine, der passer til menu. Bare spørg – vi hjælper gerne.

Catering med erfaring - KokkeKompagniet

Kunderne siger…