Kokkenes Julemenu 2021

… en nyfortolkning af klassikerne

Kokkenes Julemenu 2021 er en nyfortolkning af klassisk, dansk julemad … genkendeligt og alligevel helt nyt.

Samtidig er Kokkenes Menu 2021 en gourmetmenu, der inviterer til, at I mødes under private rammer  – og får en madoplevelse, der både er fyldt med traditioner, spændende og nem at gå til.

Når du henter Kokkenes Julemenu hos os på Hesselly,  springer du over menuplanlægning, indkøb og tidskrævende tilberedning. Forret, hovedret og dessert er pakket og mærket, så du ikke kan tage fejl af noget … du får hjælp til de sidste ukomplicerede forberedelser i køkkenet og til anretning, så du helt afslappet kan servere en rigtig fin gourmetmenu for dine gæster.

Med Kokkenes Julemenu dykker vi ned i julens madtraditioner, finder alle de smage, som vi forbinder med ‘gammeldags, dansk jul’ og giver dem en fornyende opdatering, som også gør at I gemmer smagen af klassisk and & ris a la mande helt til juleaften. Sådan synes vi, at det skal være …

Kokkenes Julemenu 2021 kan bestilles fra 4 til mange kuverter – og er samtidig et alternativ til vores klassiske Julebuffet | Julefrokost, som kræver at I er mere end 10 personer.

Kokkenes Julemenu

5. november – 22. december

 

Forret

Gravad laks med saltet agurk, dildcreme, marineret fennikel, sprøde salater & hjemmelavet ‘rævesauce’

Hovedret

Stegt andebryst med sauté af æble, løg & bacon
Rødkålssalat med appelsin & sort peber
Kartofler med røget andefedt og sauce med varme krydderier

Dessert

Vaniljepanna cotta med syrlig ribsgelé med et strejf af rom,
kirsebærkompot & sprød crumble på marcipan & mandler

 

Hjemmebagt brød & smør

Kokkenes Julemenu

250,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 4 kuverter*

 

* Ved bestilling af -10 kuverter kun afhentning på Hesselly – levering ved +10 kuverter

Sælges fra 5. november – 22. december 2021

Bestil Kokkenes Julemenu

Den skiftende sæsonmenu, Kokkenes Menu, er indbegrebet af over 20 års erfaring med catering til få og til mange – og Kokkenes Julemenu er ingen undtagelse. Vi har valgt de råvarer og tilberedninger, som fungerer optimalt til mad ud af huset, har vi klaret den tidskrævende del af madlavningen tilberedning og vi guider dig på vej, så menuen er lige til at gå til, når du står i køkkenet med ventende gæster.

 

Alt det kræver af dig er, at varme, skære, anrette og servere – præcis som du måske kender det fra vores populære Nytårsmenu. Når du henter, skal du bare stille spørgsmål og være nysgerrig, så du får overskud til at hygge dig – og også selv nyde aftenen. Vi kan sagtens hjælpe med et par anbefalinger på gode vine, der passer til menu. Bare spørg – vi hjælper gerne.

Catering med erfaring - KokkeKompagniet

Kunderne siger…