Kokkenes Julemenu

… en nyfortolkning af klassikerne

Kokkenes Julemenu 2023

 

Kokkenes Julemenu ud af huset er en 2023-nyfortolkning af klassisk, dansk julemad … genkendeligt og alligevel helt nyt. En gourmetmenu, der inviterer til, at I mødes  – og får en madoplevelse, der både er fyldt med traditioner, spændende og nem at gå til.

Når du henter Kokkenes Julemenu hos os på Hesselly,  springer du over menuplanlægning, indkøb og tidskrævende tilberedning. Forret, hovedret og dessert er pakket og mærket, så du ikke kan tage fejl af noget … du får hjælp til de sidste ukomplicerede forberedelser i køkkenet og til anretning, så du helt afslappet kan servere en rigtig fin gourmetmenu for dine gæster.

Med Kokkenes Julemenu dykker vi ned i julens madtraditioner, finder alle de smage, som vi forbinder med ‘gammeldags, dansk jul’ og giver dem en fornyende opdatering, som også gør, at I gemmer smagen af klassisk and & ris a la mande helt til juleaften. Sådan synes vi, at det skal være …

 

Julemenu ud af huset …3, 4 eller 5 retter?

 

Kokkenes Julemenu består som udgangspunkt af forret, hovedret & dessert – men du har her ud over mulighed for at tilvælge en eller to retter, når du gerne vil gøre lidt ekstra for dine gæster: En mellemret med lidt ekstra smag af jul – og oste med juleaktuelt tilbehør. Uanset om du tilvælger én eller to retter, vil du opleve, at menuen er harmonisk og at retterne supplerer hinanden på den rigtig gode måde.

Ingen af de 5 retter  kræver ret meget tid til forberedelse inden servering – og alt er helt uavanceret. Når du henter Kokkenes Julemenu ud af huset hos os på Hesselly, så er den pakket og mærket, så du ikke kan tage fejl af noget. Du skal være opmærksom på, at noget skal varmes og noget skal steges, men der er ingen forberedelser, som kræver andet end gryder, pander og en ovn. Har du prøvet vores Nytårsmenu, så ved du, at det er helt ukompliceret! Så snup en nem aften med en fin gourmetmenu … giv den lidt ekstra med et tilvalg eller to – helt uden køkkenstress og til en rigtig god pris.

Kokkenes Julemenu 2023 kan bestilles fra 4 til mange kuverter, hvilket også gælder vores tallerkenanrettede Juletapas.  Begge er de alternativer til vores klassiske Julebuffet | Julefrokost, som kræver at I er mere end 10 personer.

Kokkenes Julemenu 2023

6. november – 22. december

 

Forret

Tempereret torsk med æble, marineret kål, cremet fiskebisque & sprøde kartoffelchips

Hovedret

Grillede skaftkoteletter med confiteret selleri, karameliseret løgkompot med svesker
Sprød cruditésalat på rødbede
Timiankartofler & sauce med tyttebær
Brød & smør

Dessert

Kirsebærfromage med vaniljecreme, amarenakirsebær, sprøde ris & vaniljesne

 

TILVALG

Mellemret | Ballotine af and med solbær, valnødder & grønkål

Oste | Udvalg af Arla Unika oste med pærekompot & sprødt knækbrød

 

Kokkenes Jule Vegetarmenu

 

FORRET

Ristet Blomkål med æble, marineret kål, cremet oste sauce & sprøde kartoffelchips

HOVEDRET

Grillet græskar med confiteret selleri, karameliseret løgkompot med svesker
Sprød cruditésalat på rødbede

Timiankartofler & sauce med tyttebær
Brød & smør

DESSERT

Kirsebærfromage med vaniljecreme, amarenakirsebær, sprøde ris & vaniljesne

TILVALG

Mellemret | Grillet salat og artiskokker med solbær, valnødder & grønkål
Oste | Udvalg af Arla Unika oste med pærekompot & sprødt knækbrød

Kokkenes Julemenu

295,-

Pris pr. kuvert

75,-

Tilvalg pr. ret pr. kuvert

Minimum 4 kuverter*

 

* Ved bestilling af -10 kuverter kun afhentning på Hesselly – levering ved +10 kuverter

6. november – 22. december 2023

Bestil Kokkenes Julemenu

Julemenu 2023

Den skiftende sæsonmenu, Kokkenes Menu, er indbegrebet af over 25 års erfaring med catering til få og til mange – og Kokkenes Julemenu er ingen undtagelse. Vi har valgt de råvarer og tilberedninger, som fungerer optimalt til mad ud af huset, har vi klaret den tidskrævende del af madlavningen tilberedning og vi guider dig på vej, så menuen er lige til at gå til, når du står i køkkenet med ventende gæster.

 

Alt det kræver af dig er, at varme, skære, anrette og servere – præcis som du måske kender det fra vores populære Nytårsmenu. Når du henter, skal du bare stille spørgsmål og være nysgerrig, så du får overskud til at hygge dig – og også selv nyde aftenen. Vi kan sagtens hjælpe med et par anbefalinger på gode vine, der passer til menu. Bare spørg – vi hjælper gerne.

Catering med erfaring - KokkeKompagniet

Kunderne siger…