Firma- og kundeevents

Fra Private Dining til Firmafester

Fra totalarrangementer til catering, fra 6 til flere tusinde kuverter, fra gastronomi på højt niveau til ukomplicerede to-go-menuer. Med mere end 25 års erfaring og et bredt og stærkt branchenetværk kan vi skabe uforglemmelige events og fester for medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder – og fjerne praktikken fra de interne to-do-lister uden at I mister føling med jeres arrangementer.

 

Brug os som sparringspartnere … og oplev hvor afslappet og festligt det også kan være. Læs med nedenfor – og giv os gerne et uforpligtende kald allerede i idéfasen, så du fra starten oplever, hvad vi fra start til slut kan tilføre dit professionelle event.

KokkeKompagniets Events

FIRMAFEST

Måske har I de interne rammer til sommerfesten, julefrokosten, temafesten eller det store virksomhedsjubilæum for hele personalegruppen? Eller en unik lokation, som I har lejet jer ind på? Måske kan vi sætte et stort festtelt op på parkeringspladsen? Eller hjælpe jer med at finde det helt rigtige venue?

 

Vi har arrangeret firmafester med både få og rigtig mange gæster– og har praktisk erfaring med projektledelse, der skaber tryghed og ikke mindst fester, I aldrig glemmer: Sænkede skuldre, masser af smil og god energi.

 

Menuen sammensætter vores kokke med en fleksibilitet, der imødekommer alle ønsker. Når vi har klaret størstedelen af tilberedningen i vores store professionelle køkken i Kolding, rykker vi ud med et internt team af kokke og tjenere – og kan samtidig supplere med et stort professionelt netværk af baristaer, bartendere og lokale telt- og serviceudlejere, som vi arbejder tæt sammen med, så du kan sætte tjekmark ved:

 

  • Menu & vinmenu
  • Leje af borde, duge & servietter, service – og eventuelt telt, borde & stole
  • Bestilling af blomster, borddekoration, lys
  • Opsætning af borde & borddækning
  • Kokke & tjenere
  • Barista
  • Cocktailbar & bartender

MØDE- OG KURSUSFORPLEJNING

Fra uformelle mødefrokoster til catering til heldagsmøder, der rundes af med private dining og gourmetmenu i interne rammer. Når vores kernekompetence er mad ud af huset, så betyder det også, at vi har den grundlæggende forståelse for at koble os ind i jeres rammer og den tidsplan, som I arbejder med – og ikke to møder er ens.

 

Bring vores menukort i spil, gå på opdagelse i tapasanretninger, bowls, sandwiches, smørrebrød og buffeter, dyk ned i de unikke eksklusive muligheder, som en private dining vil give jer f.eks. i forbindelse med fortrolige bestyrelses- eller ledergruppemøder – og kontakt os, hvis I ikke finder præcis det, I søger. Mon ikke vi kan finde en løsning?

 

I kan bestille møde- og kursusforplejning leveret som ren catering – men også med personale, der håndterer al praktikken, så I kan koncentrere jer om at få maksimalt udbytte af dagen, løfte kreativiteten og nå dagens mål.

Mødeforplejning KokkeKompagniet
KokkeKompagniet Events 1

EVENTS FOR KUNDER & PARTNERE

Årshjulet er fyldt med gode grunde til at styrke samarbejdet med kunder og forretningsforbindelser – og med en fleksibel tilgang, kreativitet og detaljeret projektstyring har vi mange års erfaring med at samarbejde med event- og reklamebureauer fra idéstadie til afvikling. Vi kobler de sjove, kreative og vilde tanker til praktik og gode løsninger, der giver kunderne en helhedsoplevelse – og ikke mindst en smagsoplevelse, de husker.

 

Fra street food til gastronomi – og alt derimellem.

 

Vi har håndtere et arrangement, hvor gæsterne kommer og går, har styr på køl og opvaring, så alle får en sprød og frisk smagsoplevelse fra en altid visuelt indbydende buffet. Vi scalerer maden, så alle er mætte – og løser generelt bare de udfordringer, der opstår undervejs.

 

Involver os tidligt i processen, så kvitterer vi med viden og know how, der sikrer et succesfuldt arrangement.

RECEPTION

Runde fødselsdage, jubilæer, markering af til- og fratrædelser – der er mange anledninger til at inviterer til reception eller åbent hus. Fælles for dem alle er, at gæsterne kommer og går over et varierende antal timer – og at det kan være svært at finde de interne ressourcer til at sikre, at maden konstant er frisk, kold og velanrettet. På toppen af det, så ved man jo aldrig præcis hvor mange gæster, der kommer…

 

Bruger I os som leverandør af mad ud af huset til reception og åbent hus, så tager vi over – og sikrer, at alle får samme madoplevelse og at der selvfølgelig er mad nok til alle. I tæt samarbejde med jer skyder vi os ind på cirka antal, tidspunkter og praktik – og herefter får glæde af mange års erfaring, der sikrer, at vi finder den fine balance mellem ’nok til alle’ og minimalt madspild, hvilket skaber en fornuftig økonomisk ramme omkring arrangementet.

 

Vi kan stå for alt fra borddækning og service over mad, drikkevarer og servering til oprydning. Få et prisoverslag – helt uforpligtende.

KokkeKompagniet Reception

Kontakt os helt uforpligtende for sparring & prisoverslag med afsæt i et skræddersyet set-up.

Kunderne siger…