Aktuelt lige nu

Prøv vores sæson- og højtidsaktuelle buffeter ...

Her har vi samlet alt det, som er lige-nu-og-her! De aktuelle menuer, buffeter og valgmuligheder. Det betyder ikke, at du ikke har andre muligheder – for du kan altid tjekke både ÅRSTIDENS MENUER og BUFFETER og finde de alternativer, som kan bestilles året rundt. Specielt anbefaler vi at gå på opdagelse der, hvis du planlægger ud i fremtiden …

Påskefrokost

I starten af marts lancerer vi årets første sæsonbuffet, nemlig forårsbuffeten, som samtidig er vores bud på en skøn påskefrokost. Efter en lang vinter tryller vi de første sprøde råvarer om til lette, lyse retter med masser af smag – og lader os inspirere af påskens traditionelle retter og ingredienser. Vælg den når du skal samle familien til påske – vælg den fordi den markerer at NU er vinteren endelig slut!

Konfirmation mad ud af huset

Konfirmation & Forårsfester 2019

Den skønne, forårsinspirerede buffet og den præcis lige så sæsonakutelle 3-retters menu, der er synonym med KokkeKompagniets KONFIRMATION 2019 er ikke blot sammensat med appel til de unge konfirmander – men også med tanke på gæster i flere generationer, som alle finder både nye og kendte råvarer og traditionelle såvel som utraditionelle kombinationer. Så selvom overskriften er ‘konfirmation’, så egner både buffet og menu sig lige så perfekt til forårets mange andre fester.

 

Konfirmationsbufféten og -menuen er aktuel i april & maj, indbegrebet af forår og forsommer hos KokkeKompagniet – og giver dig mulighed for at vælge dine personlige favoritter og de tilvalg, som matcher præcis din fest. Glæd dig til en afslappet dag eller aften uden at gå på kompromis med forkælelsen af dine gæster …

Snacks & Fingermad

Snacks & Fingermad er små, skønne ‘hapsere’, som vil sprede god stemning til en uhøjtidelig kom-sammen og champagnen, når sidste eksamen er overstået og den fine, hvide hue er i hus – og når en stor flok glade, unge studenter rammer jer til den traditionelle, festlige studenterkørsel …

Den må ikke forveksles med en traditionel buffet fra KokkeKompagniet, for den er mindre og sat sammen under overskriften ’lidt-men-godt’, der kan nydes uden kniv & gaffel (eller med) og i farten.

Sprøde, moderne canapeer med små smagsoplevelser og selvfølgelig rundet af med indbegrebet af danske sommer … jordbær.

Påskefrokost

I starten af marts lancerer vi årets første sæsonbuffet, nemlig forårsbuffeten, som samtidig er vores bud på en skøn påskefrokost. Efter en lang vinter tryller vi de første sprøde råvarer om til lette, lyse retter med masser af smag – og lader os inspirere af påskens traditionelle retter og ingredienser. Vælg den når du skal samle familien til påske – vælg den fordi den markerer at NU er vinteren endelig slut!

Konfirmation mad ud af huset

Konfirmation & Forårsfester 2019

Den skønne, forårsinspirerede buffet og den præcis lige så sæsonakutelle 3-retters menu, der er synonym med KokkeKompagniets KONFIRMATION 2019 er ikke blot sammensat med appel til de unge konfirmander – men også med tanke på gæster i flere generationer, som alle finder både nye og kendte råvarer og traditionelle såvel som utraditionelle kombinationer. Så selvom overskriften er ‘konfirmation’, så egner både buffet og menu sig lige så perfekt til forårets mange andre fester.

 

Konfirmationsbufféten og -menuen er aktuel i april & maj, indbegrebet af forår og forsommer hos KokkeKompagniet – og giver dig mulighed for at vælge dine personlige favoritter og de tilvalg, som matcher præcis din fest. Glæd dig til en afslappet dag eller aften uden at gå på kompromis med forkælelsen af dine gæster …

Snacks & Fingermad

KokkeKompagniets Snacks & Fingermad er lækker, nem og kreativ mad til studenterkørsel eller til den uhøjtidelige kom-sammen og champagnen, når sidste eksamen er overstået og den fine, hvide hue er i hus.

 

Snacks & Fingermad må ikke forveksles med vores andre buffeter, for den er mindre, ’lidt-men-godt’ og det oplagte valg til studentermad. Når det skal være helt afslappet, hurtigt og ikke mindst fleksibelt. De små ’hapsere’ er afstemt efter ung smag og oplagte, når du ikke rigtig ved præcis, hvor sultne de festglade unge studenter er – og heller ikke præcis, hvornår jeres studentermad skal serveres.

Buffet 1 | Den kolde

Den kolde buffet ud af huset er en skøn basis buffet som eventuelt kan suppleres med en lun ret. Den er fleksibel og er et perfekt valg, hvis du vil gerne vil undgå at skulle håndtere kød og varm tilbehør – uden at være nervøs for om alle bliver mætte. For det gør de! Den varierer fra gang til gang, for kokken har altid frie hænder til at give din buffet en sæsonaktuel, karakteristisk KokkeKompagniet stil: Gode råvarer, kendte klassikere og og lidt for enhver smag …

Buffet 2 den klassiske

Buffet 2 | Den klassiske

Buffet 2 er fyldt med kendte råvarer og KokkeKompagniets klassikere! Uden tvivl vores mest populære buffet ud af huset – og ikke uden grund. Buffet 2 starter med en række nordisk inspirerede, kolde forretter, som er anrettet og klar til buffeten – og fortsætter med mørt kød og godt tilbehør inden buffeten rundes af med oste og en ægte KokkeKompagniet dessertklassiker. En veltilberedt, alsidig og frisk buffet, der kun kræver et minimum af tid til at skære kødet til hovedretten for …

Buffet 3 lidt ekstra

Buffet 3 | Lidt ekstra

Søger du et lille touch af gourmet og luksus, så kig på Buffet 3, som med appetizers, forretter, en flot hovedret, ost og dessert giver dig en heldags- eller helaftensoplevelse. Vi har fokus på spændende råvarer og ingredienser, fine tilberedninger – og lidt ekstra, så du kan forkæle dine gæster med spændende retter uden at bruge mange timer på indkøb og madlavning. Vi hjælper dig med tips og tricks, når du modtager din buffet ud af huset på Hesselly eller hjemme hos dig … det er nemt at gå til!

Buffet 1 | Den kolde

Den kolde buffet ud af huset er en skøn basis buffet som eventuelt kan suppleres med en lun ret. Den er fleksibel og er et perfekt valg, hvis du vil gerne vil undgå at skulle håndtere kød og varm tilbehør – uden at være nervøs for om alle bliver mætte. For det gør de! Den varierer fra gang til gang, for kokken har altid frie hænder til at give din buffet en sæsonaktuel, karakteristisk KokkeKompagniet stil: Gode råvarer, kendte klassikere og og lidt for enhver smag …

Buffet 2 den klassiske

Buffet 2 | Den klassiske

Buffet 2 er fyldt med kendte råvarer og KokkeKompagniets klassikere! Uden tvivl vores mest populære buffet ud af huset – og ikke uden grund. Buffet 2 starter med en række nordisk inspirerede, kolde forretter, som er anrettet og klar til buffeten – og fortsætter med mørt kød og godt tilbehør inden buffeten rundes af med oste og en ægte KokkeKompagniet dessertklassiker. En veltilberedt, alsidig og frisk buffet, der kun kræver et minimum af tid til at skære kødet til hovedretten for …

Buffet 3 lidt ekstra

Buffet 3 | Lidt ekstra

Søger du et lille touch af gourmet og luksus, så kig på Buffet 3, som med appetizers, forretter, en flot hovedret, ost og dessert giver dig en heldags- eller helaftensoplevelse. Vi har fokus på spændende råvarer og ingredienser, fine tilberedninger – og lidt ekstra, så du kan forkæle dine gæster med spændende retter uden at bruge mange timer på indkøb og madlavning. Vi hjælper dig med tips og tricks, når du modtager din buffet ud af huset på Hesselly eller hjemme hos dig … det er nemt at gå til!

Langt de fleste buffeter ud af huset er sammensat af forskellige forretter, en varm hovedret med godt tilbehør og en dessert – men vi har også en enkelt kold buffet, og vi har receptionsbuffeten, hvor du selv kan mixe dine favoritter. Der er tilvalg og fravalg … og uanset om du vælger en billig buffet eller den største med alle tilvalg, så kan du være sikker på glade gæster!

Gå på opdagelse – og tjek måske også lige Årstidens menuer, som er klassiske 2- og 3-retters menuer, som kan kombineres præcis efter din smag.

Kunderne siger…