Julebuffet 2023

Smagen af julen 2023 fra KokkeKompagniets køkken

Smagen af jul er fyldt med traditioner … og når vi samles om en Julebuffet, så ved vi nøjagtigt, hvad vi forventer. Men vil vi ikke også gerne overraskes med en julefrokost buffet med et twist? I KokkeKompagniets køkken topper vi traditionerne med fornyelse, når vi sammensætter årets Julebuffet – og i det kreative hjørne finder vi de sprøde indslag, der giver vores julefrokost buffet menu kant og aktualitet.

 

Julebuffet ud af huset

 

En julefrokost buffet er grundlæggende det samme som vores julefrokost – og helt perfekt til en afslappet aften med venner, familie & kolleger. At gå til og fra buffeten giver aftenen god energi, man mødes lige med dem, man ikke direkte har til bords. Det er hyggeligt og afslappet.

 

Julebuffet a la KokkeKompagniet

 

Med mere end 25 års erfaring med mad ud af huset, ved vi præcis, hvad der fungerer på en julefrokost buffet ud af huset. Menuen er sammensat, så den naturligt deles i 3 runder … julens forretter, den fyldige hovedretsservering og til sidst desserten – eller måske desserterne, hvis I vælger at runde middagen med et tilvalg.

I kan forresten også vælge at supplere med et par tilvalg undervejs. Fyldige gode indslag, som giver julebuffeten lidt ekstra. Masser af smag, gode råvarer og hyggelige traditioner.

 

Jul med fornyelse: Julegourmet eller -tapas?

 

Matcher vores julebuffet ud af huset ikke præcis jeres rammer og ønsker, så har vi et par alternativer, som måske er interessante:

Kokkenes Julemenu, som er en klassisk 3-, 4. eller 5-retters julemenu og vores nyfortolkning af danske juletraditioner – og den uhøjtidelige Juletapastallerken, som også er et godt bud på smagen af julen 2023: Tallerkenanrettet med få ‘varm selv’ småretter. Fælles for Kokkenes Julemenu og Juletapas’en er, at de kan bestilles helt ned til 4 kuverter.

Julebuffet ud af huset 2023

 • Hvide sild med sprøde kapers, rødløg, purløg & karrysalat
 • Varmrøget laks med marineret grønkål, sylt & rygeostecreme
 • ½ æg med rejer, sennepsmayo, dild & citron
 • Roastbeef med salat af rodfrugter, persille & peberrod
 • KokkeKompagniets julefrikadeller med sprød kålsalat & ristede kerner (*)
 • Slagterens leverpostej med bacon & ristede svampe (*)
 • Sprød ribbensteg med gammeldags rødkål (*)

 

 • Bagerens hjemmebagte rugbrød & specialbrød fra stenovnen
 • Smør
Desserter
 • Julebrownie med appelsin & mørk chokolade
  og/eller
 • Ris a la mande med kirsebærsauce
Tilvalg
 • Fiskefilet med grov remoulade & citron (*)
 • Tarteletter med høns i asparges (*)
 • Confiterede andelår med grillede rodfrugter (*)
 • Udvalg af dejlige oste med oliven & druer

 

VÆRD at VIDE:
En stor del af menuen er klar til servering – men julefrikadeller, leverpostej & ribbenssteg samt eventuelle tilvalg (som alle er mærket med (*) er lun-selv. 

Julebuffet

225,-

Pris pr. kuvert med en dessert

255,-

Pris pr. kuvert med to desserter

30,-

Tilvalg (Fiskefilet, tarteletter, oste) pr. del/kuvert

50,-

Tilvalg (Confiteret and) pr. kuvert

Minimum 10 kuverter

 

KokkeKompagniets Julefrokost kan bestilles fra 6. november til 22. december 2023.

Bestil KokkeKompagniets Julebuffet ud af huset

Julebuffet ud af huset, Juletapas & Kokkenes Julemenu

Hos KokkeKompagniet tilbyder vi som altid forskellige bud på julemad ud af huset til din julefrokost: Vores julefrokost med et twist, som kan serveres både som buffet og ved bordet, den afslappede Juletapastallerken – og den fyldige Kokkenes Julemenu, som er en skøn 3-, retters gourmetmenu, der kan suppleres med ét eller to tilvalg. De bedste juletrationer på 3 forskellige måder.

Vi arbejder med kendte råvarer, traditionelle retter og dejlige juletraditioner – men hos os er det alligevel julefrokost med et twist a la Hesselly, når vi bringer lidt nyt til bordet i form af sprødhed, smag og karakter. Du kan godt glæde dig!

 

Julebuffet til Julefrokost

Uanset om opgaven er julebuffet til en privat julefrokost med venner og familie eller til en firmajulefrokost,  så er vores julebuffet ud af huset et godt valg, der ikke kræver den store indsats i løbet af aftenen. Har du et køkken til rådighed – og kunne det være sjovt og hyggeligt at samle dine gæster omkring komfuret, så kig på Kokkenes Julemenu. Den er nem at gå til – og kan fungere som en lille workshop eller teambuilding over et glas vin eller en juleøl.

Kontakt os for en skøn julebuffet ud af huset!

Catering til decembers mange fester er én af vores specialiteter – og vi kan hjælpe dig med at sætte det hele på skinner allerede, inden du inviterer.

Har du spørgsmål til maden til din julefrokost, så svarer vi nemlig gerne på stort og småt. Uforpligtende rådgivning og sparring … vi hjælper gerne. Skriv til os på mailadressen kontakt@kokkekompagniet.dk eller ring på telefon:  tlf. 75 50 44 95.

Du kan selvfølgelig også følge os og læse mere på Facebook og Instagram. Vi glæder os til at lave mad til din næste julefrokost.

Kunderne siger…