Kantinedrift

Varieret, velsmagende frokost

Kantinen er den helt centrale ramme om arbejdsdagens vigtigste pause, frokostpausen – og vi er slet ikke i tvivl om, at en investering i en varieret, velsmagende frokost er et dagligt boost til medarbejdertilfredshed, sundhed og arbejdsglæde – især hvis den understøttes af hyggelig stemning og godt, nærværende værtskab. Smil, god energi … og velbekomme!

 

Pludselig er kantinen en central del af virksomhedens DNA, et samlingspunkt, hvor I kan indarbejde jeres værdier og visioner. Hvordan I får det til at lykkes uden at gå på kompromis med bæredygtighed, driftsomkostninger og ressourceoptimering? Det er nemt … med outsourcing.

 

Vi deler +25 års erfaring med kantinedrift med jer – samlet under 3 korte overskrifter: VÆRTSKAB, SUNDHED og FLEKSIBILITET

VÆRTSKAB

Kantinedrift a la KokkeKompagniet kan næsten sidestilles med in house bemanding – bortset fra at alle de bekymringer, som kan opstå i en travl hverdag, er væk fra jeres bord.

 

Når vi overtager driften af jeres kantine, sætter vi os grundigt ind i jeres ønsker og krav, investerer ekstra tid i at lære jer at kende – og matcher jer med en kompetent, fast og dansktalende kantinevært, der hurtigt bliver et kendt ansigt, fungerer som en kollega og samtidig jeres daglige forbindelse til køkkenet på Hesselly.

 

Hendes eller hans vigtigste opgave er, at gøre det nemt for jer ved at:

 

  • møde ind i god tid
  • sikre at frokosten er klar til frokostpausens start – og lige indbydende og lækker at gå til uanset om man er den første eller den sidste i kantinen
  • være et fast, nærværende og glad kontaktpunkt både før, under og efter dagens frokostpause
  • rydde op og forlade kantinen præcis, som I ønsker at modtage den

 

Helt centralt for os er det, at I altid møder den samme kantinevært og at mødet over maden er en afslappet, god dialog – også om stort & småt. Samtidig kan I stole på, at vi ved planlagt ferie og uundgåelig sygdom har en opdateret afløser, som også kender detaljerne i vores samarbejde. Vi snupper alle bekymringer … nemmere bliver det ikke.

SUNDHED

Det skal være sundt, varieret – og fyldt med smag at tjekke ind i kantinen i frokostpausen. Det er kompasset, når vores dedikerede kokke sammensætter menuerne til vores kantiner – uanset om vi arbejder med frokostmenuer uden særlige krav og ønsker eller med løsninger, hvor vegetariske, veganske eller flexitariske alternativer skal indarbejdes naturligt.

 

Helt naturligt arbejder vi med kontinuitet, balancere mellem tradition og fornyelse – og har blikket rettet mod gode, sunde råvarer, spændende tilberedninger og variation.

 

Og med afsæt i en grundig dialog, skræddersyr vi jeres frokostordning, så ønsker og tanker sætter dagsordenen: De varme retter, de blandede måltidssalater, pålægsbordet udvalg, sæsonens frugt, det hjemmebagte brød og de søde indslag.

 

Sidst men ikke mindst vender vi blikket mod at undgå madspild og sikre bæredygtighed og grønne tanker, så vi optimerer ikke blot mod dagen i dag men også mod fremtiden.

 

Læs mere om sammensætningen af vores ugemenuer

Læs mere om bæredygtighed

KokkeKompagniet Kantinedrift 2
KokkeKompagniet Kantinedrift 1

FLEKSIBILITET

Om I er få eller mange er ikke afgørende for samarbejdet omkring kantinedrift. Typisk er outsourcing først relevant, når opgaven griber om sig, men indimellem kan det give mening at sætte frokostpausen i nye rammer selv med få medarbejdere – og vi tilbyder derfor kantinedrift til både små virksomheder fra kun 20 kuverter til mellemstore med 3-400 medarbejdere.

 

I de små huse med et begrænset antal kuverter har vi ikke de store krav til plads, blot vi kan præsentere maden tilgængeligt og indbydende. En ovn er skønt, en husholdningsopvaskemaskine rar at have ved hånden – de store fade tager vi med retur til køkkenet på Hesselly. I større virksomheder løser praktikken ofte sig selv.

 

I vil via jeres daglige kontakt til vores kantinevært opleve en ukompliceret tilgang til op- og nedjusteringer og individuelle, skræddersyede løsninger. En vært som løbende bringer jeres input i spil i køkkenet, afklarer eventuelle tvivlsspørgsmål med kontoret – og i det hele taget bare er et positivt indslag i jeres hverdag.

Oftest stillede spørgsmål

Hvor mange skal vi være?

Vi tilbyder kantinedrift fra 20 til +400 kuverter – og om I er få eller mange er ikke afgørende for samarbejdet. Typisk er outsourcing mest relevant i mellemstore virksomheder –  men ingen regler uden undtagelser og kantinedrift i små virksomheder er et eksklusivt alternativ til en frokostordning, som for jer er både hyggelig og nem.

Hvad koster kantinedrift ved KokkeKompagniet?

Det er nærmest umuligt at give en pris på kantinedrift uden at kende de ønsker, krav og rammer, som vi skal flette ind i. Derfor er vores bedste svar på spørgsmålet en opfordring til helt uforpligtende at kontakte os for en hurtig prisindikation, som tager afsæt i antal, faciliteter, bemanding og præcis den frokostløsning, som I ønsker at fylde hverdagen med.

 

Vi kan det hele … levere mad fra køkkenet på Hesselly og bemande jeres kantine i 3-4 timer, hvor vi gør klar, sikrer at frokosten er frisk og skøn at gå til i hele frokostpausen og rydder op efter os eller overtage en eksisterende kantinen med kok og nødvendigt personale. En skræddersyet løsning præcis til jer.

Hvordan sammensættes frokosterne i en kantineløsning?

Vores kantineløsninger har rigtig meget tilfælles med vores frokostordninger – og bygger præcis som dem på kvalitet, ærlighed og kærlighed til god mad: Friske, sæsonaktuelle råvarer, godt håndværk, det hjemmelavede og ikke mindst sundhed, køkkenkreativitet og variation.

Vores frokoster defineres af det varme køkken, hvor efter det kolde køkken, salaterne, det hjemmebagte brød sikrer alsidighed, ernæringsrigtighed og at der alt er ‘lidt for enhver smag’.

Llæs en masse detaljer under Frokostordninger, dem kommer du til med et enkelt klik her.

Kontakt os helt uforpligtende for sparring & prisoverslag med afsæt i et skræddersyet set-up.

Kunderne siger…