Vinterbuffet

Skal I holde fest eller bare samle en håndfuld gode venner til lidt at spise og et godt glas vin? Gøre lidt ekstra for jer selv og hinanden i vintertiden? Så er en vinterbuffet en nem og afslappet løsning – og et fint alternativ til en hel dag i køkkenet. Dæk bord, hent mad og find den klassiske hvidvin og en fyldig rødvin frem, så er I klar. Og når I når til vintertærten med chokolade, solbær & nødder, så skift til kaffe og te – og måske et lille glas portvin?

En vinterbuffet er vores bud på vintermad til glade gæster anno 2019. Du bliver ikke skuffet!

Menu: Vinterbuffet

  • Koldrøget laks med rogn og salat af wakame & sesam
  • Bagt torsk med salat af syrlige urter med dild & brøndkarse
  • Røget andebryst med kastanjer & brunet løgpuré
  • Carpaccio af nakkefilet med estragonmayo & kapers

 

  • Rosastegt oksetyndsteg med rosmarin
  • Cremekartofler med porrer
  • Grønkålssalat med linser & tranebær
  • Salat af svampe, grillede rodfrugter, tomat & persille

 

  • Tallegio & blåskimmel med oliventapanade
  • Vintertærte med chokolade, solbær & nødder
  • Friskbagt brød fra eget bageri & smør
Vinterbuffet

195,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 10 kuverter

 

Vi sælger KokkeKompagniets Vinterbuffet fra 2. januar – 31. marts 2019.

Bestil KokkeKompagniets vinterbuffet

Årets mørkeste måneder inviterer os til at samles om en dejlig Vinterbuffet, der med udgangspunkt i sæsonens råvarer husker os på, at foråret trods alt er på vej! Vi har givet vinterens varme, rustikke råvarer kant med sprøde, eksotiske grøntsager i en skøn buffet af varmende vintermad, der er helt klar til servering, når I henter den hos os. De 4 vidt forskellige forretter er fint anrettet på fade, som kan sættes direkte på bordet. Den møre, rosastegte oksetyndsteg kommer i varmekasse og skal blot skæres i tynde skiver  – og tilbehøret er også lige til at gå til.  I runder af med både de gode oste og en sød dessert  og menuen følges som altid af friskbagt, knasende brød fra stenovnen i vores eget bageri.

Her er noget for enhver smag:  Kendte råvarer i sæson som torsk, andebryst, oksetyndsteg, grønkål & rodfrugter – men også nye klassikere som carpaccio, wakame, linser & Tallegio. De klassiske og de nye tilberedninger. Kreativitet, tradition og spændende smagsoplevelser på den rigtig gode måde!

En vinterbuffet er sammensat af vidt forskellige retter og er fyldt med god smag og hygge på kolde, mørke dage.

Kunderne siger…