Skal I holde fest eller samle en håndfuld gode venner til lidt at spise og et godt glas vin? Gøre lidt ekstra for jer selv og hinanden i vintertiden? Måske en lille Nytårskur? Vinterbuffet er en nem og afslappet løsning – og et fint alternativ til en hel dag i køkkenet.
Pr. kuvert
Minimum 10 kuverter
3. januar – 30. marts 2025
En Vinterbuffet er vores bud på vintermad til glade gæster anno 2025: Dæk bord, hent mad og find den klassiske hvidvin, en fyldig rødvin og måske en portvin til den fine farverige Vinterkage, så er I klar til at sætte smag på vinteren og nyde en afslappet aften i godt selskab.
Årets mørkeste måneder inviterer os til at samles om en dejlig Vinterbuffet, der med udgangspunkt i sæsonens råvarer husker os på, at foråret trods alt er på vej! Vi har givet vinterens varme, rustikke råvarer kant med sprødhed i en skøn buffet af varmende vintermad, der er helt klar til servering, når den forlader vores køkken. En vinterbuffet er sammensat af vidt forskellige retter og er fyldt med god smag og hygge på kolde, mørke dage – og her er noget for enhver smag:
Kendte råvarer i sæson som torsk, rejer, oksemørbrad & vinterrødder – men også nye klassikere som trøffelsalami, savoykål og linser. De klassiske og de nye tilberedninger. Kreativitet, tradition og spændende smagsoplevelser på den rigtig gode måde!
De kolde forretter, salaterne, oste og tærten er anrettet på fade, som kan sættes direkte på bordet, og klar til servering – du skal bare fjerne film fra fade og skåle. Oksemørbraden er i varmekasse, skal blot skæres i tynde skiver og lægges på egne fade. Kartoflerne kommer også i varmekasse og kan hældes i egne skåle hvis ønsket. Saucen varmes i en gryde inden servering. Brødet kan skæres og serveres i egne skåle/kurve eller placeres på et skærebræt med en serviet, så dine gæster selv kan skære.
Det eneste du selv skal have klar er et skærebrædt, en god kniv samt fade og skåle til kød, kartofler & sauce.