Hovedretsbuffet

Med Hovedretsbuffeten giver vi vores mange buffeter et skarpt modspil – og samler al opmærksomheden omkring gode, varme hovedretter med godt kød og skønt tilbehør. Ingen forretter, ingen ost, ingen dessert … med mindre du vælger den som tilkøb.

 

Vi har sammensat hovedretsbuffeten af 3 forskellige slags kød fulgt af kartofler, sauce, salater og godt brød – så den har bred appel til alle dine gæster. Mænd, kvinder, børn, unge og ældre. Den er fyldig og mættende – og giver samtidig muligheden for at vælge det lyse kød med sprøde salater for et lettere udtryk.

 

Helt naturligt sætter du alle retterne på din buffet på én gang, arrangerer måske det friskbagte brød med en serviet eller et smukt viskestykke på et rustikt skærebræt – og lader dine gæster skære, mixe og sammensætte præcis den middag, som de har lyst til. Måske vælger de én hovedret ad gangen? Måske blander de det hele lidt? Under alle omstændigheder kan du være sikker på, at der er nok til at alle går flere gange – og med garanti bliver mætte!

Menu: Hovedretsbuffet – med 3 slags kød

  • Rosastegt kalv med rosmarin
  • Stegt kyllingebryst
  • Indbagt svinemørbrad med bacon og svampe
  • 2 slags kartofler
  • 3 dejlige salater med årstidens grønt
  • Rødvinssauce
  • Brød og smør

Tilvalg: Dessert

  • Cheesecake med hvid chokolade og bær
Hovedretsbuffet

195,-

Tilvalg: Dessert

40,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 15 kuverter

Bestil KokkeKompagniets hovedretsbuffet

Hovedretsbuffeten er et alternativ til de mange buffeter, der består af en række forretter og en enkelt hovedret efterfulgt af oste og desserter. Den fungerer rigtig godt, når du ønsker at afvikle middagen en smule hurtigere, fordi den ikke kører i tre men i én runde, der kan være kortere og længere alt efter, hvad der passer ind i resten af dit arrangement – hvad enten det er en fest, en familiekomsammen eller et professionelt virksomhedsarrangement.

 

Og så er den skøn, når du ved, at dine gæster alligevel fravælger de lette forretter, som ofte har fisk og skaldyr som omdrejningspunkt – og mest af alt ser frem til hovedretten. Her har du chancen for at give dem præcis det, de glæder sig allermest til: Veltilberedt kød, gode kartofler tilberedt som årstiden inviterer til, sæsonens sprøde salater – og bagerens friskbagte brød med sprød skorpe og en god krumme direkte fra stenovnen.

 

Måske runder du middagen af med dessert, som kan bestilles som tilvalg? Måske serverer du kaffe, te og småkager? Måske har du bagt familiens favorit? Mulighederne er mange – du vælger!

Kunderne siger…