Buffet ud af huset 1-2-3

Et bredt udvalg af lækre retter...

Buffet 1-2-3

Buffet 1

 

Kold buffet a la KokkeKompagniet med lækre anretninger af fisk, fjerkræ, dyr, lidt ost, brød og smør

Tilvalg

En lun ret – vælg mellem: Kyllingebryst med urter eller eller Lammeculotte med rosmarin og hvidløg.

Buffet 1

135,-

uden lun ret

 

165,-

med lun ret

 

Pris pr. kuvert

Buffet 2

 

  • Røget laks med fennikel crudité, kapers & citron
  • Salat af dampet hellefisk & ristede tigerrejer
  • Marineret kylling med cæsardressing & grønt
  • Parmaskinke med mozzarella & soltørrede tomater
  • Rosastegt kalv med rosmarin
  • Flødekartofler
  • 3 gode salater & hjemmelavet dressing
  • Oste med olivensalat & vindruer
  • Chokoladekage med hindbærcoulis
  • Brød & smør
Buffet 2

185,-

Pris pr. kuvert

Buffet 3

 

  • Hjemmebagt knækbrød med 2 slags creme
  • Saltmandler
  • 2 slags tun med chilimayo & krydderurter
  • Røget makrel med fennikel & karse
  • Salat af hanekylling med estragon & bacon
  • Rilette med tyttebær & urter
  • Helstegt oksemørbrad med cremekartofler
  • Salat af marineret kål med mandler
  • Oste med citronmarmelade
  • Chokoladebrownie med hjemmelavet is
  • Brød & smør
Buffet 3

225,-

Pris pr. kuvert

Spørg på eller bestil buffet 1-2-3

Buffet 1-2-3

Ofte stillede spørgsmål til buffet 1

Jeg kan ikke se, hvad Buffet 1 indeholder:

Buffet 1 er uspecificeret, inspireret af kokkens fantasi & sæsonenens aktuelle råvarer og retter … så vi ved ikke på forhånd, hvad den indeholder.

Det er en spændende buffet af kolde retter, salater, brød, smør og ost til dessert … der aldrig er ens fra gang til gang.

Er der mad nok?

Ja – det er en rigtig fin buffet, der er bare ikke nogen varm ret med med mindre du tilvælger den varme ret, som er kyllingebryst eller lammeculotte.

Er det anrettet på fade?

Ja, alle de kolde retter er anrettet på fade, du skal blot tage filmen af og sætte fadet frem på buffetbordet – dejlig nemt og indbydende.
Vælger du kold buffet med tilvalg af varm ret, er den varme ret i en varmekasse. Du skære selv kødet inden servering – og skal lige have et fad klar til det …

Er der ta’-tøj med?

Nej, du skal selv have skeer, gafler, etc. klar til din fest …

Kunderne siger…