Julefrokost ud af huset

Eller en skøn julemenu til dig og dine gæster …

Julefrokost eller en klassisk 3-retters julemenu? Leder du efter maden til din julefrokost, så har du fundet den helt rigtige side, for julen er vores yndlingshøjtid. En højtid, der er fyldt med dejlig mad, hyggelig stemning og festglade gæster.

Igen i år frister vi både med en traditionel julefrokost, som bygget op som en flot julebuffet – og en velsmagende julemenu, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit temperament og dine gæster.

Vi ved, at den vellykkede julefrokost starter med maden, så vi ved også, at det er vores fornemmeste opgave at tilberede en julefrokost ud af huset eller en julemenu, der både smager og ser lækker ud. Helt traditionelt med fokus på smag og gode råvarer – og med et lille twist af noget nyt!

Menu: Julefrokost ud af huset

 • Hvide sild med karrysalat, friterede kapers & rødløg
 • Koldrøget laks med fennikel, sesam & dild
 • 2 slags æg: ½ æg med mayonnaise & dild / Æggesalat med syltede cherrytomater
 • Marinerede rejer med citrus, agurk & ærtespirer
 • Lun-selv frikadeller med sprød kålsalat, timian & tranebær
 • Lun-selv leverpostej med bacon & ristede svampe
 • Lun-selv ribbenssteg med hjemmesyltet rødkål & appelsin
 • Udvalg af dejlige oste med oliven & druer
 • Bagerens hjemmebagte brød
 • Smør
Desserter
 • Bagerens julekage med knas & chokolade
 • Ris a la mande med kirsebærsauce
Tilvalg
 • Fiskefilet med remoulade & citron
 • Tarteletter med høns i asparges
 • Confiterede andelår med grillede urter i andefedt
Julefrokost

195,-

Pris pr. kuvert inkl. en dessert

225,-

Pris pr. kuvert inkl. to desserter

25,-

Tilvalg pr. del

 

Minimum 10 kuverter

 

KokkeKompagniets Julefrokost leveres fra 1. november – 22. december 2019.

Bestil KokkeKompagniets Julefrokost ud af huset

Menu: Julemenu 2019

Forret

Rimmet laks med sprød salat, vagtelæg, syrnet & grøn olie & rugchips

Hovedret

2 x and / andebryst og confiterede andelår med bagte urter, kartofler, honningbagte æbler & sauce med strejf af appelsin

Dessert (Tallerkenanrettet)

Ris a la mande i glas med mandelknas & kirsebær

og

Julekage med solbærmousse & hvid chokolade

Julemenu

245,-

Pris pr. kuvert

 

Minimum 10 kuverter

 

KokkeKompagniets Julemenu leveres fra 1. november – 22. december 2019.

Bestil KokkeKompagniets julemenu

Julefrokost & Julemenu

Hos KokkeKompagniet har vi sammensat to rigtig gode bud på maden til din julefrokost: Julefrokosten som leveres som en fleksibel julebuffet – og en 3-retters julemenu. Begge byder på noget for en hver smag. Vores julefrokost er altid populær, fordi den både indeholder traditionel julemad med et twist af lidt nyt og spændende … og til Julemenuen tager vi på samme måde de bedste juletraditioner og giver dem lidt ny kant og karakter.

 

Vi ved præcis, hvor vigtig maden er til den perfekte julefrokost – og tilbereder selvfølgelig al  julemad ud af huset, så vi ved, at I bliver mætte, tilfredse og får en dejlig oplevelse, når maden står på bordet. Vi gør os umage med at udvælge de bedste råvarer – og resultatet er julemad med smag, saft og kraft …

Mad til Julefrokost

Uanset om du skal bruge mad til en privat julefrokost med venner og familie eller i din virksomhed, så er vores julefrokost ud af huset en god og mindre stressfri måde at sikre dine gæster god og velsmagende julemad på. Du kan vælge at sætte de mange retter frem som en julebuffet, lade dem stå på bordene – eller lade dine gæster sende dem rundt. Lidt roligere rammer omkring din julefrokost får du, hvis du vælger julemenuen, som serveres helt traditionelt som forret, hovedret efterfulgt af oste og dessert.

 

Julefrokost ud af huset er én af vores specialiteter – og vi sørger for, at du og dine venner, familie eller kollegaer hvert år får en dejlig smagsoplevelse, som I husker.

 

Har du spørgsmål til maden til din julefrokost, så svarer vi gerne. Skriv til os på mailadressen th@kokkekompagniet.dk eller ring på telefon:  tlf. 75 50 44 95. Vi er klar til at rådgive og hjælpe …

 

Du kan selvfølgelig også følge os og læse mere på Facebook og Instagram. Vi glæder os til at lave mad til din næste julefrokost.

Kunderne siger…