Julebuffet | Julefrokost ud af huset

Slip for besværet – Bestil en julefrokost ud af huset

Julebuffet – eller julefrokost ud af huset – er for os helt det samme. Vi har nemlig samlet alle julefrokostklassikerne på fade og i skåle, så du kan vælge om du vil lade juleretterne gå rundt eller stå på bordet på bedste julefrokostmanér – eller anrette det hele som en traditionel buffet. En julebuffet kan begge dele – og lige præcis i år er vi også fleksible på levering af julefrokost mad ud af huset i portionsanretninger, så jeres arrangement kan afvikles med respekt for den aktuelle situation.

 

Den vellykkede julefrokost starter med maden, så vi ved, at det er vores fornemmeste opgave at tilberede en julefrokost menu ud af huset, der både smager og ser lækker ud. Og så ER julen jo én af vores yndlingshøjtider. Fyldt med dejlig julefrokost mad, hyggelig stemning og festglade gæster … den kalder på alle de klassikere, som bare ikke må mangle og inviterer samtidig enhver kok til at twiste de klassiske råvarer og retter en smule og overraske med nye smagsoplevelser.

 

Julebuffet eller klassisk julemenu

Så Julebuffeten er helt traditionelt med fokus på smag og gode råvarer – og med et lille twist af noget nyt!

 

Er du og dine gæster mere til en klassisk 3-retter julemenu, så giver vi jer Kokkenes Julemenu, som er vores nyfortolkning af klassisk, dansk julemad … genkendeligt og alligevel helt nyt. Så hyggelig med en moderne version af ‘Æbleflæsk’, ‘Juleand’ og ‘Ris a la mande’ … fra 4 til mange kuverter.

Julebuffet | Julefrokost ud af huset

 • Hvide sild med hjemmelavet karrysalat, friterede kapers & rødløg
 • Varmrøget laks med fennikel, sesam, salat & rygeostcreme
 • ½ æg med rejer, mayonnaise, dild & citron
 • Røget okse med salat af rodfrugter & persille
 • Honningmarineret andebryst med æbler & valnødder

 

 • KokkeKompagniets julefrikadeller* med sprød kålsalat, timian & tranebær
 • Slagterens leverpostej med bacon & ristede svampe *
 • Sprød ribbensteg med gammeldags rødkål *
 • Udvalg af dejlige oste med oliven & druer
 • Bagerens hjemmebagte rugbrød & specialbrød fra stenovnen
 • Smør
Desserter
 • Bagerens julekage med knas & chokolade
 • Ris a la mande med kirsebærsauce
Tilvalg
 • Fiskefilet med remoulade & citron *
 • Tarteletter med høns i asparges *
 • Confiterede andelår med grillede urter i andefedt *

 

VÆRD at VIDE:
En stor del af Julefrokosten er klar til servering – mens julefrikadeller, leverpostej & ribbenssteg samt eventuelle tilvalg (som alle er mærket med *) er lun-selv. 

Julefrokost

195,-

Pris pr. kuvert inkl. en dessert

225,-

Pris pr. kuvert inkl. to desserter

25,-

Tilvalg pr. del

 

Minimum 10 kuverter

 

KokkeKompagniets Julefrokost leveres fra 1. november – 22. december 2020.

Bestil KokkeKompagniets Julefrokost ud af huset

Julefrokost ud af huset & Kokkenes Julemenu 2020

Hos KokkeKompagniet har vi sammensat to rigtig gode bud på maden til din julefrokost: Julebuffeten som er en klassisk julefrokost – og Kokkenes Julemenu 2020 som er en skøn 3-retters gourmetmenu, som er nem at servere. Begge byder på noget for en hver smag. Vores Julebuffet er altid populær, fordi den både indeholder traditionel julemad med et twist af lidt nyt og spændende … og til Kokkenes Julemenu  2020 tager vi på samme måde de bedste juletraditioner og giver dem lidt ny kant og karakter.

Julefrokost catering

Vi ved præcis, hvor vigtig maden er til den perfekte julefrokost – og tilbereder selvfølgelig al  julemad ud af huset, så vi ved, at I bliver mætte, tilfredse og får en dejlig oplevelse, når maden står på bordet. Vi gør os umage med at udvælge de bedste råvarer – og resultatet er julemad med smag, saft og kraft …

Mad til Julefrokost

Uanset om du skal bruge mad til en privat julefrokost med venner og familie eller i din virksomhed, så er vores Julebuffet ud af huset en god og mindre stressfri måde at sikre dine gæster god og velsmagende julemad på. Du kan vælge at sætte de mange retter frem som en buffet, lade dem stå på bordene – eller lade dine gæster sende dem rundt. Lidt roligere rammer omkring din julefrokost får du, hvis du vælger Kokkenes Julemenu, som serveres helt traditionelt som forret, hovedret efterfulgt af dessert.

Kontakt os, for en fantastiske julefrokost ud af huset!

Julefrokost ud af huset er én af vores specialiteter – og vi sørger for, at du og dine venner, familie eller kollegaer hvert år får en dejlig smagsoplevelse, som I husker.

Har du spørgsmål til maden til din julefrokost, så svarer vi gerne. Skriv til os på mailadressen th@kokkekompagniet.dk eller ring på telefon:  tlf. 75 50 44 95. Vi er klar til at rådgive og hjælpe …

Du kan selvfølgelig også følge os og læse mere på Facebook og Instagram. Vi glæder os til at lave mad til din næste julefrokost.

Kunderne siger…