Julefrokost ud af huset

Smagen af julen 2023 fra KokkeKompagniets køkken

Fra 6. november

December er travl – og fyldt med traditioner. Én af de hyggeligste  – en aften med familie, venner eller kolleger – kan du med en julefrokost ud af huset, gøre nem og ekstra afslappet. Helt uden at gå på kompromis med smagen af jul.

I køkkenet på Hesselly ved vi, at den vellykkede julefrokost starter med maden, så vi har sammensat vores julefrokost menu ud af huset, så den har lidt af det hele: Traditionerne, klassikerne, de gode råvarer, lidt nyt & sprødt – og selvfølgelig anrettet smukt & indbydende. Vi spiser jo også ‘med øjnene’ …

 

Mad til julefrokost ud af huset

 

Med julefrokost mad ud af huset fra Hesselly vælger du, om du vil servere ved bordene eller som buffet. Principielt er en julebuffet – og eller julefrokost – ud af huset nemlig for os helt det samme. Vi har samlet alle julefrokostklassikerne på fade og i skåle, der fleksibelt placeres på bordet og sendes rundt på bedste julefrokostmanér – eller anrettes som en traditionel buffet.

 

Årets fineste julefrokost menu

 

Julen ER én af vores yndlingshøjtider – og med afsæt i mere end 25 års erfaring tager vi hvert år afsæt i de gode, danske traditioner, når vi sammensætter vores Julefrokost menu ud af huset. Klassikerne må aldrig mangle –  og samtidig inviterer sæsonen enhver kok til at twiste både råvarer og retter en smule og overraske med nye smagsoplevelser.

Derfor er julefrokost menuen helt traditionelt med fokus på smag og gode råvarer – og som altid med et lille twist af noget nyt! Ligesom vi giver dig muligheden for at tilvælge favoritter og en ekstra dessert, der kan toppe oplevelsen.

 

Søger du fornyelse? Eller er I få?

 

Ikke to julefrokoster er ens – og måske er en klassisk julefrokost menu ikke præcis det, du søger. Derfor har vi selvfølgelig et par alternativer:

Er du og dine gæster mere til en klassisk 3-, 4. eller 5-retters julemenu, så er vores bedste forslag Kokkenes Julemenu, som er vores nyfortolkning af klassisk julemad … genkendeligt og alligevel helt nyt … fra 4 til mange kuverter.

Er I færre end 10, så er vores Juletapastallerken også et godt bud på smagen af julen 2022. Tallerkenanrettet med få ‘varm selv’ småretter, der ikke kræver den store indsats men stadig smager af sæsonen lige nu.

Julefrokost ud af huset 2023

 • Hvide sild med sprøde kapers, rødløg & purløg
 • Varmrøget laks med marineret grønkål, sylt & rygeostecreme
 • ½ æg med rejer, sennepsmayo, dild & citron
 • Roastbeef med salat af rodfrugter, persille & peberrod
 • KokkeKompagniets julefrikadeller med sprød kålsalat & ristede kerner (*)
 • Slagterens leverpostej med bacon & ristede svampe (*)
 • Sprød ribbensteg med gammeldags rødkål (*)

 

 • Bagerens hjemmebagte rugbrød & specialbrød fra stenovnen
 • Smør
Desserter
 • Julebrownie med appelsin & mørk chokolade
  og/eller
 • Ris a la mande med kirsebærsauce
Tilvalg
 • Fiskefilet med grov remoulade & citron (*)
 • Tarteletter med høns i asparges (*)
 • Confiterede andelår med grillede rodfrugter (*)
 • Udvalg af dejlige oste med oliven & druer

 

 

VÆRD at VIDE:
En stor del af Julefrokosten er klar til servering – mens julefrikadeller, leverpostej & ribbenssteg samt eventuelle tilvalg (som alle er mærket med (*) er lun-selv. 

Julefrokost

225,-

Pris pr. kuvert med en dessert

255,-

Pris pr. kuvert med to desserter

30,-

Tilvalg (Fiskefilet, tarteletter, oste) pr. del/kuvert

50,-

Tilvalg (Confiteret and) pr. kuvert

Minimum 10 kuverter

 

KokkeKompagniets Julefrokost kan bestilles fra 5. november til 22. december 2023.

Bestil KokkeKompagniets Julefrokost ud af huset

Julefrokost ud af huset & Kokkenes Julemenu

Hos KokkeKompagniet har vi sammensat tre rigtig gode bud på maden til din julefrokost: Julefrokosten, som kan serveres både som buffet og ved bordet, en Juletapastallerken – og Kokkenes Julemenu som er en skøn 3-, 4- eller 5-retters gourmetmenu, som er nem at servere. Begge byder på noget for en hver smag. Vores julefrokost er populær, fordi den både indeholder traditionel julemad med et twist af lidt nyt og spændende … og til Kokkenes Julemenu  tager vi på samme måde de bedste juletraditioner og giver dem lidt ny kant og karakter.

Julefrokost catering

Vi ved præcis, hvor vigtig maden er til den perfekte julefrokost – og tilbereder selvfølgelig al  julemad ud af huset, så vi ved, at I bliver mætte, tilfredse og får en dejlig oplevelse, når maden står på bordet. Vi gør os umage med at udvælge de bedste råvarer – og resultatet er julemad med smag, saft og kraft …

Mad til Julefrokost 2023

Uanset om du skal bruge mad til en privat julefrokost med venner og familie eller i din virksomhed, så er vores julefrokost ud af huset en god og mindre stressfri måde at sikre dine gæster god og velsmagende julemad på. Du kan vælge at sætte de mange retter frem som en buffet, lade dem stå på bordene – eller lade dine gæster sende dem rundt. Lidt roligere rammer omkring din julefrokost får du, hvis du vælger Kokkenes Julemenu, som serveres helt traditionelt som forret, hovedret efterfulgt af dessert.

Kontakt os for en fantastisk julefrokost ud af huset!

Julefrokost ud af huset er én af vores specialiteter – og vi sørger for, at du og dine venner, familie eller kollegaer hvert år får en dejlig smagsoplevelse, som I husker.

Har du spørgsmål til maden til din julefrokost, så svarer vi gerne. Skriv til os på mailadressen kontakt@kokkekompagniet.dk eller ring på telefon:  tlf. 75 50 44 95. Vi er klar til at rådgive og hjælpe …

Du kan selvfølgelig også følge os og læse mere på Facebook og Instagram. Vi glæder os til at lave mad til din næste julefrokost.

Kunderne siger…