Julemenu a la KokkeKompagniet

Klassisk andesteg & Ris a la mande til juleaften ...

‘Rør blot ikke ved min gamle jul …’ Nej, det kunne vi ikke drømme om. Vi holder fast i traditionerne men kan samtidig gøre årets julemenu nemmere at gå til, så optakten til juleaften bliver hyggelig og uden supermarkedernes ‘voldsomme trængsel og alarm’  op mod jul, så bare her:

 

Julemad ud af huset

 

Hos KokkeKompagniet er vi klar til at levere årets julemenuer ud af huset, uanset om I er få eller mange. Vælger du mad ud af huset juleaften, kan du forvente en veltilberedt, dansk andesteg med alt det klassiske tilbehør og en lille smule ekstra.

 

Julemad ud af huset er lige det, der kan gøre dine juleforberedelser lidt hyggeligere og lidt mindre stressende – og d. 23. december dufter Hesselly af en skøn julemidag – præcis som i ‘gamle dage’. Inden du henter, har vi pakket din julemiddag ud af huset, så den er nem at forbedrede og varme d. 24. Vi har kogt kartofler, vi har brunet, saucen er smagt til præcis som den skal være – og rødkålen er sprød & lækker. Og så supplerer vi med vores altid populære æblesalat, som det friske, fornyende indslag til den gammeldags julemenu ud af huset.

 

Til dessert … ris a la mande … du skal bare lige ‘trylle en mandel i’ og finde årets mandelgave. Glædelig jul fra KokkeKompagniet!

Julemenu 2023 a la Kokkekompagniet

 

Hovedret (Varm selv)
  • Gammeldags andesteg
  • Brune & hvide kartofler
  • Gammeldags brun sauce
  • Hjemmelavet rødkål
  • KokkeKompagniets æblesalat

 

Dessert
  • Klassisk Ris a la mande med kirsebærsauce

 

 

VÆRD at VIDE:

Menuen til juleaften er ‘varm selv’ – men alt er tilberedt og klar til de sidste forberedelser: And, kartofler, sauce og rødkål skal blot varmes og anrettes på tallerkner, fade og i skåle som ønsket. Til desserten lunes kirsebærsaucen. 

Juleaften 2023

275,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum kun 2 kuverter

 

Bestil senest d. 18. december, hent d. 23. december mellem kl. 10 & kl. 15 – og varm det hele d. 24. december.

Bestil menuen til Juleaften

Det kan være svært at nå det hele – og at få plads til både and & flæskesteg i ovnen til juleaften. Med den klassiske julemenu fra køkkenet på Hesselly gør du det hele meget nemmere uden at gå på kompromis med hverken smagen eller duften af jul i køkkenet.

KokkeKompagniets juleand er dansk. Den er velstegt og saftig – og der er masser af kød på den. Er der tid og lyst, så suppler med dine traditioner … flæskestegen, en god julemedister … uden at det er nødvendigt. Anden kan sagtens stå alene, der er masser af god julesmag og nok til alle.

Vi guider dig til at varme den, så den ikke bliver tør & trist … og når du henter på Hesselly, så skal du bare spørge løs, så du ikke er i tvivl om noget men bare kan nyde julehyggen d. 24. december.

Kunderne siger…