Kokkenes Menu 2.0

Gourmetmad ud af huset … fra os til jer!

I 2019 fejrede vi 20 år med mad ud af huset med en skøn 4-retters Jubilæumsmenu, som var så populær, at vi slet ikke kan lade være med at følge den op. Derfor lancerer vi nu Kokkenes Menu som en fast del af de mange muligheder, som du finder hos os … i skiftende versioner afhængig af sæson.

 

Lige nu hedder den Kokkenes Menu 2.0 – og der er vinterstemning på tallerkenerne. I april, når foråret for alvor fylder køkkenet med nye råvarer, så skifter vi til Kokkenes Menu 3.0 … og pludselig når vi sommeren og så skifter stemningen i køkkenet igen…

 

Kokkenes Menu er fyldt med traditioner og alt det, der er ’typisk KokkeKompagniet’. Vi skeler til historien, bruger vores mange års erfaring med catering, lader os inspirere af aktualitet, madtrends, fremtiden og fornyelsen – og tryller hver gang de gode sæsonaktuelle råvarer om til en helt ny forret, en dejlig mellemret, en mættende hovedret og en sød dessert.

 

Det der også gør Kokkenes Menu helt særlig er, at du kan bestille menuen til bare 4 personer * – måske til en hyggelig aften til et hold gode venner. Men du kan også bestille den til flere, hvis du har noget at fejre …

 

Når du henter Kokkenes Menu hos os på Hesselly, så er den pakket og mærket, så du ikke kan tage fejl af noget. Du skal imidlertid være opmærksom på, at noget skal varmes og noget skal steges – men der er ingen forberedelser, som kræver andet end gryder, pander og en ovn. Har du prøvet vores Nytårsmenu, så ved du, at det er helt ukompliceret! Så snup en nem aften med en fin 4-retters gourmetmenu … uden køkkenstress og til en rigtig god pris.

 

God fornøjelse … og mange kokkehilsner fra Hesselly!

Thomas & Jesper

Catering med erfaring - KokkeKompagniet

Kokkenes Menu 2.0

Forret

Stegt kammusling med blomkålscreme, marineret zucchini, ristede hasselnødder & urter

Mellemret

Terrine af oksekæbe med syltet trøffel, løg & spæde salater

Hovedret

Oksemørbrad med stegte rødder, karamelliserede løg & sprøde jordskokker
Kartoffelkompot & rødvinssauce

Dessert

Luftig friskostmousse med lime, sprød kiksebund, solbærgelé & krystalliseret, hvid chokolade

Kokkenes Menu 2.0

250,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 4 kuverter*

 

Leveres i perioden 3. februar – 26. april 2020

 

* Ved bestilling af -10 kuverter kun afhentning på Hesselly – levering ved +10 kuverter

Bestil Kokkenes Menu 2.0

Catering med erfaring

I Kokkenes Menu samler vi al vores erfaring med catering til få og til mange – og præcis som vi plejer, har vi klaret al den tidskrævende og komplicerede tilberedning, så menuen er lige til at gå til for dig.

En del af menuen er færdig anrettet og lige til at servere for dine gæster – og resten skal du blot varme, skære, anrette og servere. Måske kender du Nytårsmenuen? Så ved du, at når du henter Kokkenes Menu hos os på Hesselly, så fortæller vi dig detaljeret, hvordan du klarer opgaven – og du får chancen for at stille spørgsmål. Du er helt tryg, når du byder dine gæster velkommen – og du kan sagtens både hygge dig med dine gæster og tilberede maden. Vil du have et par anbefalinger på vine, der passer til de enkelte retter, så er du velkommen til at spørge – vi hjælper gerne.

Kunderne siger…