Nytårsmenu 2017 ud af huset

Det bliver en god nytårsaften

Nytårsmenu 2017

Skal du afslutte det gamle år og fejre det nye år med et brag? Så er vores Nytårsmenu 2017 lige noget for dig. Vi har skruet ekstra op for den gode smag, valgt de bedste, sæsonaktuelle råvarer på markedet – og der er ikke sparet på noget. 5 skønne, velsmagende og festlige retter er klar til dig og dine gæster med et minimum af indsats!

Glæd dig til en aften, hvor der er fuldstændig styr på den velsmagende middag – og hvor du kun skal koncentrere dig om festen og den gode stemning!

Den nye menu bliver vist her, når den er klar.
I mellemtiden kan du til inspiration se, hvad den bestod af sidste år…

 

Kokkekompagniets nytårsmenu 2016

Forret

Jordskokkesuppe med rimmet kammusling og sprød rugbrødscrunch

Mellemret

Dampet torsk med røget kartoffelcreme, sprødt og dild

Hovedret

Kalvemørbrad med syltede løg , bagt selleri, pebersauce og pommes Duchesse

Oste

2 forskellige oste  med  nødder, oliven og knækbrød

Dessert

Chokoladetrøffeltærte med sensommerbær og passion

Hjemmelavet kransekage
Brød og smør
Nytårsmenu 2017

350,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 4 kuverter

 

Afhentning af nytårsmenu den 31. december mellem kl. 11 – 14.

Bestil nytårsmenuen 2017

Et brag af en Nytårsmenu 2017

Hvert år går vi efter at kreere en helt særlig Nytårsmenu. I det tidlige efterår henter vi inspiration til årets retter, vi tester både smag – og mulighederne for at sammensætte retter, som fungerer i dit køkken på en aften, der skal være hyggelig, festlig og især afslappet. Resultatet er, at vores nytårsmenuer er velsmagende og nemme at anrette … de indbyder til fest. Nytårsmenu take away er nemt og lækkert for dig, der hellere vil fokusere på festen og dine gæster – så i stedet for at lave maden selv, så bestil din Nytårsmenu ud af huset og få en glad aften!

 

Nytårsmenuer ud af huset

Nytårsmenu ud af huset, Nytårsmenu catering eller Nytårsmenu take away – kært barn har mange navne. Vi kan godt forstå, at det er populært at bestille maden til nytårsfesten udefra. Du slipper for de alt for lange køer i supermarkedet, udsolgte varer og at være presset på tid.

Du kan i stedet bruge den allersidste dag i 2017 på, at dække det smukkeste nytårsbord og gøre dig klar til at feste hele natten. Skal du bruge din Nytårsmenu i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart eller andre steder, så giv os et kald – så sørger vi for en kulinarisk festmiddag til jer.

Leder du efter inspiration til din Nytårsmenu 2017, så find os på instagram på #Kokkekompagniet

 

Kunderne siger…