Nytårsmenu 2018 ud af huset

Det bliver en god nytårsaften

Mad ud af huset nytårsaften

Skal du afslutte det gamle år og fejre det nye år med et brag? Så er vores Nytårsmad lige noget for dig. Vi har skruet ekstra op for den gode smag, valgt de bedste, sæsonaktuelle råvarer på markedet – og der er ikke sparet på noget. 5 skønne, velsmagende og festlige retter er klar til dig og dine gæster med et minimum af indsats!

Glæd dig til en aften, hvor der er fuldstændig styr på den velsmagende middag – og hvor du kun skal koncentrere dig om festen og den gode stemning!

Nedenstående NYTÅRSMENU er version 2017, og giver dig en idé om, hvad du kan forvente … den opdaterede NYTÅRSMENU 2018 kommer online i efteråret. Glæd dig!

KokkeKompagniets Nytårsmenu

Forret

Cremet kartoffelsuppe med letdampet nytårstorsk
serveret med ristede, sprøde hasselnødder & grøn urteolie

Mellemret

Rimmet kammusling på jordskokkepuré, brunet smør & vintergrønt

Hovedret

Helstegt oksemørbrad serveret med svampe-trøffeltærte, bagte persillerødder, grov sellerimos & rødvinssauce

Oste

Spændende oste med aprikoskompot & ingefærkiks fra eget bageri

Dessert

Nytårschokoladekage anrettet med hindbærperler
samt fyrværkeri af karamel & knas

 

Stenovnsbagt brød og smør
Traditionel kransekage fra KokkeKompagniets egen bager
Nytår 2018

350,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 4 kuverter

 

Afhentning den 31. december mellem kl. 10 – 14.

Bestil nytårsmenuen 2018 – åbner i efteråret

Et brag af smagsoplevelser

Hvert år når kalenderen siger efterår – og et nyt år nærmer sig, går vi hos KokkeKompagniet i ’kreativ tænkeboks’ og henter ny inspiration med et mål om at kreere en helt særlig menu til dig og dine gæster. Vi tester råvarer, smagsnuancer – og mulighederne for at sammensætte en menu af skønne smagsoplevelser, som fungerer i dit køkken på en aften, der både skal være festlig, hyggelig og afslappet. Vores mange års erfaring med catering og mad-ud-af-huset sikrer, at vores koncept ’fungerer’ … velforberedt, nem at gå til, velsmagende, nem at tilberede og anrette … og indbyder til fest.

En nem, luksusløsning for dig, der hellere vil fokusere på god stemning, festen og glade gæster end på at finde på, handle ind og stå i køkkenet og lave maden selv.

EN KREATIV GOURMETPOPLEVELSE PÅ ÅRETS SIDSTE AFTEN

Vi kan godt forstå, at det er populært at bestille maden til årets sidst aften udefra … for samtidig med, at du garanteret gerne vil forkæle dine gæster med overraskende retter, lækre råvarer og ’lidt ekstra’, så ved du også, at det kræver en indsats at sammensætte en flot 5-retters menu med varierede smagsoplevelser.

Bestiller du din maden hos os, har vi gjort al forarbejdet for dig, så du med et minimum af indsats kan sikre dine gæster en kulinarisk oplevelse med kant. Når du henter maden hos os får du nemt tilgængelige beskrivelser af færdigtilberedelsen trin-for-trin, du får chance for lige at stille vores kokke et par spørgsmål – og når dine gæster kommer kan du også få vejledning og visuelle instrukser fra vores lille video.

I kan hygge jer med sammen at anrette de 5 retter over et godt glas vin, I kan skiftes til at gå i køkkenet … og I kan sammen nyde en god aften med en skøn menu omkring et smukt dækket nytårsbord.

Se menuen, giv os et kald eller bestil online, så sørger vi for, at I runder 2018 af med maner!

PS: Lad dig ikke begrænse af, om du bor i Kolding … kommer du fra Vejle, Vejen, Fredericia, Middelfart, etc., så skal du vide, at menuen kan hentes mellem 11 og 14, så du kan sagtens nå retur og være klar til Dronningens Nytårstale kl. 18 …

Leder du efter inspiration til din Nytårsmenu 2018, så find os på instagram på #Kokkekompagniet

Kunderne siger…