Nytårsmenu 2020 ud af huset

Det bliver en god nytårsaften

Mad ud af huset nytårsaften

Vil du runde året af med en skøn 5-retters gourmetmenu? Uden at bruge årets sidste dag i køkkenet ? Så er vores Nytårsmenu lige noget for dig. Vi har skruet ekstra op for den gode smag, valgt de bedste, sæsonaktuelle råvarer på markedet – og der er ikke sparet på noget. Skøn, velsmagende og festlig nytårsmad klar til dig og dine gæster med et minimum af indsats!

 

Når du henter Nytårsmenuen d. 31. december, er hele vores kokketeam klar på Hesselly. Vi giver dig en grundig introduktion til alle detaljer og chancen for at stille alle de ‘finurlige’ spørgsmål, så du er helt rustet til at anrette og servere. Og så ønsker vi hinanden Godt Nytår med bobler, kransekage, frisk frugt, god kaffe og nytårsgodter til børnene … en hyggelig, lille nytårstradition a la KokkeKompagniet!

 

Glæd dig til en aften, hvor der er fuldstændig styr på køkkenkreativitet, gode råvarer og smagsnuancer – og hvor du kun skal koncentrere dig om festen og den gode stemning!

 

NB: I god tid inden nytårsaften uploader vi filmen om Nytårsmenuen 2020 – men som inspiration kan du se vores korte film om de sidste forberedelser af Nytårsmenuen 2019 nedenfor. Kombinationen af filmen og den vejledning, der følger Nytårsmenuen ud af huset på Hesselly gør det hele lige til at gå til …

MENUEN NEDENFOR ER FRA 2019 … NYTÅRSMENUEN 2020 FØLGER I DET TIDLIGE EFTERÅR.

 

KokkeKompagniets Nytårsmenu

Forret

Pighvarsuppe med pocheret torsk, 2 x dild & sprød butterdej

Mellemret

Saltet kammusling, blomkålscouscous, ristede hasselnødder & cremede jordskokker

Hovedret

Oksemørbrad med syltede svampe, rødder, løg & selleripuré samt Pommes Anna & rødvinssauce

Oste

Oste med blåbærkompot & knækbrød

Dessert

Chokoladetapas med bær & nødder

 

Kransekage fra eget bageri
Nytår 2019

350,-

 

Pris pr. kuvert
Minimum 4 kuverter

 

Nytårsmenuen afhentes d. 31. december 2020 mellem kl. 10 & 14 på Hesselly 9 i Kolding.

Bestil nytårsmenuen 2019

Et brag af smagsoplevelser

Hvert år når kalenderen siger efterår – og et nyt år nærmer sig, går vi hos KokkeKompagniet i ’kreativ tænkeboks’ og henter ny inspiration med et mål om at kreere en helt særlig menu til dig og dine gæster. Vi tester råvarer, smagsnuancer – og mulighederne for at sammensætte en menu af skønne smagsoplevelser, som fungerer i dit køkken på en aften, der både skal være festlig, hyggelig og afslappet. Vores mange års erfaring med catering og mad-ud-af-huset sikrer, at vores koncept ’fungerer’ … velforberedt, nem at gå til, velsmagende, nem at tilberede og anrette … og indbyder til fest.

En nem, luksusløsning for dig, der hellere vil fokusere på god stemning, festen og glade gæster end på at finde på, handle ind og stå i køkkenet og lave maden selv.

EN KREATIV GOURMETPOPLEVELSE PÅ ÅRETS SIDSTE AFTEN

Vi kan godt forstå, at det er populært at bestille maden til årets sidst aften udefra … for samtidig med, at du garanteret gerne vil forkæle dine gæster med overraskende retter, lækre råvarer og ’lidt ekstra’, så ved du også, at det kræver en indsats at sammensætte en flot 5-retters menu med varierede smagsoplevelser.

Bestiller du din maden hos os, har vi gjort al forarbejdet for dig, så du med et minimum af indsats kan sikre dine gæster en kulinarisk oplevelse med kant. Når du henter maden hos os får du nemt tilgængelige beskrivelser af færdigtilberedelsen trin-for-trin, du får chance for lige at stille vores kokke et par spørgsmål – og når dine gæster kommer kan du også få vejledning og visuelle instrukser fra vores lille video.

I kan hygge jer med sammen at færdigtilberede og anrette de 5 retter over et godt glas vin, I kan skiftes til at gå i køkkenet … og I kan sammen nyde en god aften med en skøn menu omkring et smukt dækket nytårsbord.

Se menuen, giv os et kald eller bestil online, så sørger vi for, at I runder det gamle år af med maner!

PS: Lad dig ikke begrænse af, om du bor i Kolding … kommer du fra Vejle, Vejen, Fredericia, Middelfart, etc., så skal du vide, at menuen kan hentes mellem 10 og 14, så du kan sagtens nå retur og være klar til Dronningens Nytårstale kl. 18 …

Leder du efter inspiration til din Nytårsmenu, så find os på instagram på #Kokkekompagniet

Kunderne siger…