2-3-retters menu – klassisk

De gode, traditionelle retter

2-3-retters menu – klassisk

Forretter
  • Klar suppe med boller & urter
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Hjemmerøget laks med krydderurtesalat & dildcreme
  • Lakseroulade med marinerede rejer & salat
  • Rejecocktail med grønne asparges & dressing


VÆRD at VIDE:

Suppen skal varmes inden servering – det samme gælder fyldet til tarteletterne – og tarteletterne lunes i ovnen. De øvrige forretter er klar til servering.

 

Hovedretter
  • Gammeldags kalvesteg med bønner, glaserede løg, kartofler, sauce & surt
  • Flæskesteg med rødkål, kartofler & god sauce
  • Glaseret skinke med flødekartofler & dampede grøntsager
  • Mørbradbøf med champignon a la creme med ristede kartofler & surt


VÆRD at VIDE:

Til alle hovedretter hører 2 slags salat, brød & smør.  Hovedretterne leveres i varmekasser … inden servering skal kødet skæres og lægges på egne fade og saucen varmes.

 

Desserter
  • Hjemmelavet islagkage med frisk frugt
  • Æbletærte med karamel og hjemmelavet vanilleis
  • Melonkrone med chokolade, frisk frugt og is
  • Nøddemazarin med bær, chokolade og knas
2-3-retters menu - klassisk

170,-

2-retters klassisk

 

195,-

3-retters klassisk

 

Pris pr. kuvert
Minimum 10 kuverter

Se også vores lækkerier

Se også vores natmad

Bestilling af 2-3-retters klassisk menu

2-3-retters menu – klassisk

Kunderne siger…